• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]ejik / Jailbreak#1 / Nevie si priznať FK
1.Povedal som že hráči pojdu na červený stol ak chcu vyhodu kde mozu umriet ptm som povedal mozte skocit na zlty stol ak chcete vyhodu ak to nedate mate kill skocili vsetci az na jedneho a ejik v tom momente dal FK a jeho ego nepustilo a nechcel si priznat ze dal FK ale ja ked urobim chybu hned grabuje a robi si ramena on na mna moze pičovat ze ked budem este niečo hovorit na nho tak nebudem u CT ale on na mna moze flusat asi si myslel ze ho nenahlasim a ze sa na to vyserem tak to je uz dalsi clovek ktoremu budem musiet najebat v realu za to ze si myslel ze je nieco co nieje a uz to vidim ze dopadne jak opičiak 74iq.
2.Jak skončí mapa dodam HLTV
2.Jak skončí mapa dodam HLTV
- david5502
- Kolemjdoucí
[Vyriešené]ejik / Jailbreak#1 / Nevie si priznať FK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ejik / Jailbreak#1 / Nevie si priznať FK

sam nevies čo hovoríš na serveroch jb x krát som ťa musel upozorniť aby si si dával pozor na to čo hoboríš, pozri sa na to svoje demo a zistíš
vysvetlil si riadne atrakciu kde si zmienil hneď na začiatku "musíte preskočiť na opačný stôl potom si povedal môžte začať. ak som dal fk ospravedlňujem sa ale myslím si, že nie no uvidíme až sa vyjadrí môj nadriadený
- to nie je pravda nehádal som sa, potom som zisťoval od kolegov či som dal fk, lenže sa mi nikto neozýval, tak som nič nezmohol aby som sa ozaj presvedčil,že som možno fk dal.a jeho ego nepustilo a nechcel si priznat ze dal FK
- čo sa týka tohto tak nie negrabujem ťa hneď už na predošlej mape si robil chyby a toleroval som ti ich a to takým spôsobom, že som ti to pekne a slušne vysvetlil a ty si pôsobil neprijemne, už si bol na hrane banu za nadržiavanie, ale mal som dobru naladu, podla toho čo tu čítam ľutujem, že som ti ten ban nedalale ja ked urobim chybu hned grabuje a robi si ramena

- provokoval si bývalého admina, čiže si dostal upozornenie, to nebolo myslené tak, ako si to ty pochopil, že chránim len svoju osobu, ale zastával somon na mna moze pičovat ze ked budem este niečo hovorit na nho tak nebudem u CT
si hráčov ktorí sa práve nachádzali na servery, aby si si z nich nerobil posmešky, hlavne z adminov viď. demo
- nikto na teba nepľuje, ale ak to je tak, ako to vnímaš je to tvoj boj. Nikde som ti nepovedal ani nenapísal aby si ma nenahlasoval. Je to tvoje právoale on na mna moze flusat asi si myslel ze ho nenahlasim a ze sa na to vyserem

- teším sa a dávaj pozor na to čo píšeš, lebo nikdy nevieš komu to môžeš napísať a kto to ako vezme vážne, tak bacha na sladke rečičky chlapec zlatý, žiješ v počítačovom svete, tak sa preber a začni žiť a nie robiť frajera po serveroch či už po socialnych sieťach, lebo pôjdeš ešte bručať, to ti snáď za tie tvoje zaprášené káble čo máš za počítačom nestojí.tak to je uz dalsi clovek ktoremu budem musiet najebat v realu za to ze si myslel ze je nieco co nieje a uz to vidim ze dopadne jak opičiak 74iq.

-
OMV - Spamerův sluha
OMV píše::D vtipalek
sam nevies čo hovoríš na serveroch jb x krát som ťa musel upozorniť aby si si dával pozor na to čo hoboríš, pozri sa na to svoje demo a zistíš
vysvetlil si riadne atrakciu kde si zmienil hneď na začiatku "musíte preskočiť na opačný stôl potom si povedal môžte začať. ak som dal fk ospravedlňujem sa ale myslím si, že nie no uvidíme až sa vyjadrí môj nadriadený- to nie je pravda nehádal som sa, potom som zisťoval od kolegov či som dal fk, lenže sa mi nikto neozýval, tak som nič nezmohol aby som sa ozaj presvedčil,že som možno fk dal.a jeho ego nepustilo a nechcel si priznat ze dal FK- čo sa týka tohto tak nie negrabujem ťa hneď už na predošlej mape si robil chyby a toleroval som ti ich a to takým spôsobom, že som ti to pekne a slušne vysvetlil a ty si pôsobil neprijemne, už si bol na hrane banu za nadržiavanie, ale mal som dobru naladu, podla toho čo tu čítam ľutujem, že som ti ten ban nedalale ja ked urobim chybu hned grabuje a robi si ramena- provokoval si bývalého admina, čiže si dostal upozornenie, to nebolo myslené tak, ako si to ty pochopil, že chránim len svoju osobu, ale zastával somon na mna moze pičovat ze ked budem este niečo hovorit na nho tak nebudem u CT
si hráčov ktorí sa práve nachádzali na servery, aby si si z nich nerobil posmešky, hlavne z adminov viď. demo- nikto na teba nepľuje, ale ak to je tak, ako to vnímaš je to tvoj boj. Nikde som ti nepovedal ani nenapísal aby si ma nenahlasoval. Je to tvoje právoale on na mna moze flusat asi si myslel ze ho nenahlasim a ze sa na to vyserem- teším sa a dávaj pozor na to čo píšeš, lebo nikdy nevieš komu to môžeš napísať a kto to ako vezme vážne, tak bacha na sladke rečičky chlapec zlatý, žiješ v počítačovom svete, tak sa preber a začni žiť a nie robiť frajera po serveroch či už po socialnych sieťach, lebo pôjdeš ešte bručať, to ti snáď za tie tvoje zaprášené káble čo máš za počítačom nestojí.tak to je uz dalsi clovek ktoremu budem musiet najebat v realu za to ze si myslel ze je nieco co nieje a uz to vidim ze dopadne jak opičiak 74iq.
Ja len jedine čo chcem dodať je že si sa mal ospravedlnit aspon rovno na servery za FK a frajera si robil ty na JB a bol si cely čas neprijemny , myslel som si o tebe ze nejsi opičiak ale tak asi som sa mýlil no čo už

- david5502
- Kolemjdoucí
- david5502
- Kolemjdoucí
FK padol. Hráči mohli a nemuseli začať. Ak by tam hráč stál dlho, Admin by mohol Simona upozorniť, aby mu dal nejaký príkaz, pokiaľ by to Simon nespravil sám.
Sťažnosť oprávnená.
P.S.: Perodick, ja som nič nevymyslel. Len som oznámil, aké bolo rozhodnutie väčšiny. Takže, prosím, prestaň šíriť na serveri nezmysly, pokiaľ máš v pláne ešte využívať voice a chat.
Sťažnosť oprávnená.
P.S.: Perodick, ja som nič nevymyslel. Len som oznámil, aké bolo rozhodnutie väčšiny. Takže, prosím, prestaň šíriť na serveri nezmysly, pokiaľ máš v pláne ešte využívať voice a chat.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1