I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]mari jb1

Příspěvekod Srdce » 23 zář 2020, 16:55

1.Ahoj takže som bol simon. Dal som otázku ,, Aký je najsilnejší živočích na svete?,, odpoveď je hovnivál - možno sa to niektorí učili alebo sa to dá vygooglovať. Otázku som dal jasne nie, že porovnaj hroch-lev. Je to všeobecná otázka. Admin mari sa ma spýtal, že odkiaľ viem odpoveď povedal som mu, že z internetu a z biológie. Admin ma grabol a premiestnil.
2.HLTV môžem dodať.
Srdce
Pokročilý
Pokročilý

[Vyriešené]mari jb1

od Rumcajz » 23 zář 2020, 16:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: mari jb1

Příspěvekod Poland » 23 zář 2020, 17:12

Jep, zeptal jsem se tě slušně. Protože to je blbě položená otázka. Kdybys to řekl, tak, že "jaký je nejsilnější živočich v poměru ke své výšce", tak ano.

Ale jinak ee, jsi na JB. Pokud chceš dávat clever otázky, musí znít přesně a rozumně. Takto by ti mohl někdo odpovědět na nejsilnější skus, váhu apod., apod.

Přehoz si nedostal ihned, ale až po tom, až si mi začal skákat do řeči a řekl mi ať si to jdu zjistit sám.

Oba dva jsme biologové, i já jsem věděl, jak to myslíš. Ale zdaleka to nemůžeš takto položit. Taky bych rád práskal otázky z genetiky, ale pak se najde někdo, kdo má velký doktorát a opraví mě. ;D
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod Srdce » 23 zář 2020, 17:20

Ďalšia vec tá istá mapa. Simon dá hlavne mesto Kazachstanu otázku. Odpoveď? Nursultan. Admin vidí, že mám výhodu a povie, že to má byť Nur-Sultan. Kde to tak je? Tu to tak nevidim

e.Mari: Obrázek

Muze byt chyba v jazyku, who knows. Worldwide to je takto. Pokud to máte na Slovensku takto, tak soráč, ale nemám si to jak ověřit. Nikdo jiný mi nic neřekl, ani slovensky mluvící admini.
Srdce
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Srdce » 23 zář 2020, 17:55

e.Mari: Obrázek

Muze byt chyba v jazyku, who knows. Worldwide to je takto. Pokud to máte na Slovensku takto, tak soráč, ale nemám si to jak ověřit. Nikdo jiný mi nic neřekl, ani slovensky mluvící admini.[/quote]

Dobre žiadosť kľudne zrušte ospravedlnil sa mi. Ja sa ti ospravedlňujem zato, že som sa k tebe choval nekorektne preto si mi aj zrušil tú výhodu aj keď som ti to písal do chatu, že to mam správne podľa GOOGLU.

e.Mari: já to taky podle googlu zjistoval. :D
Srdce
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Srdce » 23 zář 2020, 18:04

e.Mari: já to taky podle googlu zjistoval. :D[/quote]
Však hej jasne nevedel si to.
Srdce
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Knedlajs » 24 zář 2020, 07:15 VIP

Našli ste spoločné riešenie a tak by to malo byť stále.

Vyriešené.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Stížnosti na Adminy