• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]mari jb1
1.Ahoj takže som bol simon. Dal som otázku ,, Aký je najsilnejší živočích na svete?,, odpoveď je hovnivál - možno sa to niektorí učili alebo sa to dá vygooglovať. Otázku som dal jasne nie, že porovnaj hroch-lev. Je to všeobecná otázka. Admin mari sa ma spýtal, že odkiaľ viem odpoveď povedal som mu, že z internetu a z biológie. Admin ma grabol a premiestnil.
2.HLTV môžem dodať.
2.HLTV môžem dodať.
-
Srdce - Pokročilý
[Vyriešené]mari jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: mari jb1
Jep, zeptal jsem se tě slušně. Protože to je blbě položená otázka. Kdybys to řekl, tak, že "jaký je nejsilnější živočich v poměru ke své výšce", tak ano.
Ale jinak ee, jsi na JB. Pokud chceš dávat clever otázky, musí znít přesně a rozumně. Takto by ti mohl někdo odpovědět na nejsilnější skus, váhu apod., apod.
Přehoz si nedostal ihned, ale až po tom, až si mi začal skákat do řeči a řekl mi ať si to jdu zjistit sám.
Oba dva jsme biologové, i já jsem věděl, jak to myslíš. Ale zdaleka to nemůžeš takto položit. Taky bych rád práskal otázky z genetiky, ale pak se najde někdo, kdo má velký doktorát a opraví mě. ;D
Ale jinak ee, jsi na JB. Pokud chceš dávat clever otázky, musí znít přesně a rozumně. Takto by ti mohl někdo odpovědět na nejsilnější skus, váhu apod., apod.
Přehoz si nedostal ihned, ale až po tom, až si mi začal skákat do řeči a řekl mi ať si to jdu zjistit sám.
Oba dva jsme biologové, i já jsem věděl, jak to myslíš. Ale zdaleka to nemůžeš takto položit. Taky bych rád práskal otázky z genetiky, ale pak se najde někdo, kdo má velký doktorát a opraví mě. ;D
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Ďalšia vec tá istá mapa. Simon dá hlavne mesto Kazachstanu otázku. Odpoveď? Nursultan. Admin vidí, že mám výhodu a povie, že to má byť Nur-Sultan. Kde to tak je? Tu to tak nevidim
e.Mari:
Muze byt chyba v jazyku, who knows. Worldwide to je takto. Pokud to máte na Slovensku takto, tak soráč, ale nemám si to jak ověřit. Nikdo jiný mi nic neřekl, ani slovensky mluvící admini.
e.Mari:

Muze byt chyba v jazyku, who knows. Worldwide to je takto. Pokud to máte na Slovensku takto, tak soráč, ale nemám si to jak ověřit. Nikdo jiný mi nic neřekl, ani slovensky mluvící admini.
-
Srdce - Pokročilý
e.Mari: 
Muze byt chyba v jazyku, who knows. Worldwide to je takto. Pokud to máte na Slovensku takto, tak soráč, ale nemám si to jak ověřit. Nikdo jiný mi nic neřekl, ani slovensky mluvící admini.[/quote]
Dobre žiadosť kľudne zrušte ospravedlnil sa mi. Ja sa ti ospravedlňujem zato, že som sa k tebe choval nekorektne preto si mi aj zrušil tú výhodu aj keď som ti to písal do chatu, že to mam správne podľa GOOGLU.
e.Mari: já to taky podle googlu zjistoval.

Muze byt chyba v jazyku, who knows. Worldwide to je takto. Pokud to máte na Slovensku takto, tak soráč, ale nemám si to jak ověřit. Nikdo jiný mi nic neřekl, ani slovensky mluvící admini.[/quote]
Dobre žiadosť kľudne zrušte ospravedlnil sa mi. Ja sa ti ospravedlňujem zato, že som sa k tebe choval nekorektne preto si mi aj zrušil tú výhodu aj keď som ti to písal do chatu, že to mam správne podľa GOOGLU.

-
Srdce - Pokročilý
[/quote]
Však hej jasne nevedel si to.

Však hej jasne nevedel si to.
-
Srdce - Pokročilý
Našli ste spoločné riešenie a tak by to malo byť stále.
Vyriešené.
Vyriešené.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1