I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté] Kaskader je low

Příspěvekod XeynQ4 » 09 říj 2020, 17:57

Název tématu [Server / Nick admina]: Jailbreak/Kaskader108
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198916903441/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Dostanem fk a admin to má v riti a bývalý admin Lorex musí zakročiť, tak mu dá ďalšie kolo VD a pán kaskader to má v riti, tak spustí mik a hovorí, že to fk nebol a potom napíše, že vlastne nerozumel čo akože som absolutely confused.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/Ja ... s2.dem.bz2 6:21 padol fk a 6:23 som dostal vd
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
XeynQ4
Zkušený
Zkušený

[Zamietnuté] Kaskader je low

od Rumcajz » 09 říj 2020, 17:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Kaskader je low

Příspěvekod Kaskaderos » 09 říj 2020, 18:35 VIP

Hele, jelikož jsi trošičku pomalejší a ten jedinej hluchej jsi ty, tak ti tu napíšu co simon řekl " Po otevření cel vyjde jen VD". Nevidím jediný důvod proč jsi vycházel. A to je taky duvod proc jsem to neřešil. Pak jsme to řešili přes mik a me vypadlo co simon před dvouma kolama řekl, a tak nejak jsem aji řekl blbost což si uvedomuju. Jelikož jsem si nepamatoval co přesne řekl a nebyl jsem si jistej tak jsem přestal aji řešit to free VD co jsi dostal od tveho kamarada se kterym jsi byl na tsku.
Kaskaderos
CS:GO Správce Akademie
CS:GO Správce Akademie

Příspěvekod XeynQ4 » 09 říj 2020, 19:27

Povedal nalepíte sa na východy vašich ciel a TAM pustíte k a m takže keď otvoril cely mohol som si robiť čo chcem. Nemám pocit že by povedal po otvorení ciel vyjde iba vd, ale ak ano tak sa táto sťažnosť nikdy nestala a môžete ju pokladať za vyriešenú.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
XeynQ4
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod KhalDenny » 11 říj 2020, 11:23 VIP

Ahoj,
admin mál pravdu v tom, že si VD dostať nemal.
Áno, simon povedal: "Nalepte sa na východy vašich ciel a TAM pustíte klávesnicu a myš." Ale potom simon povedal: "Po otvorení ciel vyjde iba VD."
Ty si vyšiel a CT ťa oprávnene zabilo.
Jedine pochybenie admina bolo v tom, že Lorexa nemoovol od CT keď mu začal vykrikovať, že to má riešiť. ;)
Diky, že si nahlásil aj svojho kamaráta Lorexa, ktorý si odniesol ban za Neschopnosť. ;)

Zamietnuté.
KhalDenny
Spamer
Spamer

Re: [Zamietnuté] Kaskader je low

Příspěvekod XeynQ4 » 11 říj 2020, 13:05

Nemáte zač ;) Nechcelo sa mi ho nahlasovať do porušenia pravidiel tak som to spravil takto. A Kaskader prepáč že sa to volá Kaskader je low, ale muselo to mať nejaký catching názov :)
XeynQ4
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy