I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté] Kaskader je low

Příspěvekod XeynQ4 » 09 říj 2020, 17:57

Název tématu [Server / Nick admina]: Jailbreak/Kaskader108
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198916903441/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Dostanem fk a admin to má v riti a bývalý admin Lorex musí zakročiť, tak mu dá ďalšie kolo VD a pán kaskader to má v riti, tak spustí mik a hovorí, že to fk nebol a potom napíše, že vlastne nerozumel čo akože som absolutely confused.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/Ja ... s2.dem.bz2 6:21 padol fk a 6:23 som dostal vd
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
XeynQ4
Zkušený
Zkušený

[Zamietnuté] Kaskader je low

od Rumcajz » 09 říj 2020, 17:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Kaskader je low

Příspěvekod Kaskaderos » 09 říj 2020, 18:35 VIP

Hele, jelikož jsi trošičku pomalejší a ten jedinej hluchej jsi ty, tak ti tu napíšu co simon řekl " Po otevření cel vyjde jen VD". Nevidím jediný důvod proč jsi vycházel. A to je taky duvod proc jsem to neřešil. Pak jsme to řešili přes mik a me vypadlo co simon před dvouma kolama řekl, a tak nejak jsem aji řekl blbost což si uvedomuju. Jelikož jsem si nepamatoval co přesne řekl a nebyl jsem si jistej tak jsem přestal aji řešit to free VD co jsi dostal od tveho kamarada se kterym jsi byl na tsku.
Kaskaderos
CS2 Správce Akademie
CS2 Správce Akademie

Příspěvekod XeynQ4 » 09 říj 2020, 19:27

Povedal nalepíte sa na východy vašich ciel a TAM pustíte k a m takže keď otvoril cely mohol som si robiť čo chcem. Nemám pocit že by povedal po otvorení ciel vyjde iba vd, ale ak ano tak sa táto sťažnosť nikdy nestala a môžete ju pokladať za vyriešenú.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
XeynQ4
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod KhalDenny » 11 říj 2020, 11:23 VIP

Ahoj,
admin mál pravdu v tom, že si VD dostať nemal.
Áno, simon povedal: "Nalepte sa na východy vašich ciel a TAM pustíte klávesnicu a myš." Ale potom simon povedal: "Po otvorení ciel vyjde iba VD."
Ty si vyšiel a CT ťa oprávnene zabilo.
Jedine pochybenie admina bolo v tom, že Lorexa nemoovol od CT keď mu začal vykrikovať, že to má riešiť. ;)
Diky, že si nahlásil aj svojho kamaráta Lorexa, ktorý si odniesol ban za Neschopnosť. ;)

Zamietnuté.
KhalDenny
CS2 Admin
CS2 Admin

Re: [Zamietnuté] Kaskader je low

Příspěvekod XeynQ4 » 11 říj 2020, 13:05

Nemáte zač ;) Nechcelo sa mi ho nahlasovať do porušenia pravidiel tak som to spravil takto. A Kaskader prepáč že sa to volá Kaskader je low, ale muselo to mať nejaký catching názov :)
XeynQ4
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy