• Stránka 1 z 1
[V] RoZa/jb1
Jb1-RoZa
Popis Situace: Hraje se mapa Jail_Beach_v41 ,je kolo a já si hned na začátku kupuji speed, protože jsem si všimnul že mam 148bodu.Kornel si bere Simona já jsem už venku u bazénu a Simon říka "dáme si herní mod chickn" tak jdu do zbrojky zapnul se mod, 2-3sekundy jsem byl ve zbrojce a šel jsem hledat. Pak uvidim před bazénem slepici tak ji kuchnu, pak napíše Admin RoZa:"cože?,?" už nevím... já řekl do voicu "sry nemůžu za to že jsem mam speed" a najednou kick. Jdu na server zeptam se za co kick a on pry že Zneuživání VIP Výhod...Tak jsem mu psal že jakych ? že jsem si koupil speed hned na začátku a že za to nemůžu. Pak jsem mu napsal že to jdu řesit na foru a on že klidně...k tomu další Admin Matheew napsal do chatu že to bylo neoprávněny kick, Admin RoZa ignoroval a ještě k tomu jsem mu napsal: "RoZa, kdyby ses aspon omluvil" Ne,napíše mi toto:
(Terrorist) (VIP) RoZa : ja som ti ho vysvetlil, nepíš ako mentál
(Terrorist) (VIP) RoZa :
Demo: http://leteckaposta.cz/412950096 44:09 kupuji speed a 44:25 kick myslím
Popis Situace: Hraje se mapa Jail_Beach_v41 ,je kolo a já si hned na začátku kupuji speed, protože jsem si všimnul že mam 148bodu.Kornel si bere Simona já jsem už venku u bazénu a Simon říka "dáme si herní mod chickn" tak jdu do zbrojky zapnul se mod, 2-3sekundy jsem byl ve zbrojce a šel jsem hledat. Pak uvidim před bazénem slepici tak ji kuchnu, pak napíše Admin RoZa:"cože?,?" už nevím... já řekl do voicu "sry nemůžu za to že jsem mam speed" a najednou kick. Jdu na server zeptam se za co kick a on pry že Zneuživání VIP Výhod...Tak jsem mu psal že jakych ? že jsem si koupil speed hned na začátku a že za to nemůžu. Pak jsem mu napsal že to jdu řesit na foru a on že klidně...k tomu další Admin Matheew napsal do chatu že to bylo neoprávněny kick, Admin RoZa ignoroval a ještě k tomu jsem mu napsal: "RoZa, kdyby ses aspon omluvil" Ne,napíše mi toto:
(Terrorist) (VIP) RoZa : ja som ti ho vysvetlil, nepíš ako mentál
(Terrorist) (VIP) RoZa :

Demo: http://leteckaposta.cz/412950096 44:09 kupuji speed a 44:25 kick myslím
-
DzuSik - Amatér
[V] RoZa/jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: RoZa/jb1
Tak ako som ti povedal aj na servery, zneužívanie VIP výhod, keď počas módu chicken je na začiatku pre dozorcov root, je to asi z nejakého dôvodu, aby mali väzni možnosť utiecť skôr, než ich chytia dozorcovia. Ty si vybehol hneď ako si si kúpil speed a začal si utekať k nám keď sme pomaly nevyšli ani z budovy.
Čo sa týka tej vety, nevidím na nej nič zlé, keď ti raz admin niečo vysvetlí, tak to zober tak ako ti to povie a nie sa s ním hádať o opaku na servery, od toho je táto sekcia.
PS: Áno si mentál, ak nevieš porozumieť môjmu jednoduchému vysvetleniu za kick.
Čo sa týka tej vety, nevidím na nej nič zlé, keď ti raz admin niečo vysvetlí, tak to zober tak ako ti to povie a nie sa s ním hádať o opaku na servery, od toho je táto sekcia.
PS: Áno si mentál, ak nevieš porozumieť môjmu jednoduchému vysvetleniu za kick.
-
RoZa - Zkušený
Jsi Autista ? Kolikrát ti mám psát, že za to nemůžu že jsem si koupil speed hned na začátku, žádne VIP Výhody jsem nezneužíval...a ještě k tomu modu, nevyběhl jsem hned ze zbrojky ale čekal jsem tam 2-3sekundy a většina už byla u bazénu nebo u Aut
takže tvůj problém že si pomalý. A za takovou blbost Kick?

-
DzuSik - Amatér
Admin situáciu v tomto prípade nevyhodnotil úplne správne. Všetko ostatné prebraté na TS s oboma účastníkmi sťažnosti.
Vyriešené.
Vyriešené.
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1