I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] RoZa/jb1

Příspěvekod DzuSik » 10 lis 2020, 00:30

Jb1-RoZa

Popis Situace: Hraje se mapa Jail_Beach_v41 ,je kolo a já si hned na začátku kupuji speed, protože jsem si všimnul že mam 148bodu.Kornel si bere Simona já jsem už venku u bazénu a Simon říka "dáme si herní mod chickn" tak jdu do zbrojky zapnul se mod, 2-3sekundy jsem byl ve zbrojce a šel jsem hledat. Pak uvidim před bazénem slepici tak ji kuchnu, pak napíše Admin RoZa:"cože?,?" už nevím... já řekl do voicu "sry nemůžu za to že jsem mam speed" a najednou kick. Jdu na server zeptam se za co kick a on pry že Zneuživání VIP Výhod...Tak jsem mu psal že jakych ? že jsem si koupil speed hned na začátku a že za to nemůžu. Pak jsem mu napsal že to jdu řesit na foru a on že klidně...k tomu další Admin Matheew napsal do chatu že to bylo neoprávněny kick, Admin RoZa ignoroval a ještě k tomu jsem mu napsal: "RoZa, kdyby ses aspon omluvil" Ne,napíše mi toto:
(Terrorist) (VIP) RoZa : ja som ti ho vysvetlil, nepíš ako mentál
(Terrorist) (VIP) RoZa : :D
Demo: http://leteckaposta.cz/412950096 44:09 kupuji speed a 44:25 kick myslím
DzuSik
Amatér
Amatér

[V] RoZa/jb1

od Rumcajz » 10 lis 2020, 00:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: RoZa/jb1

Příspěvekod RoZa » 10 lis 2020, 00:36 VIP

Tak ako som ti povedal aj na servery, zneužívanie VIP výhod, keď počas módu chicken je na začiatku pre dozorcov root, je to asi z nejakého dôvodu, aby mali väzni možnosť utiecť skôr, než ich chytia dozorcovia. Ty si vybehol hneď ako si si kúpil speed a začal si utekať k nám keď sme pomaly nevyšli ani z budovy.

Čo sa týka tej vety, nevidím na nej nič zlé, keď ti raz admin niečo vysvetlí, tak to zober tak ako ti to povie a nie sa s ním hádať o opaku na servery, od toho je táto sekcia.

PS: Áno si mentál, ak nevieš porozumieť môjmu jednoduchému vysvetleniu za kick.
RoZa
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod DzuSik » 10 lis 2020, 12:54

Jsi Autista ? Kolikrát ti mám psát, že za to nemůžu že jsem si koupil speed hned na začátku, žádne VIP Výhody jsem nezneužíval...a ještě k tomu modu, nevyběhl jsem hned ze zbrojky ale čekal jsem tam 2-3sekundy a většina už byla u bazénu nebo u Aut :) takže tvůj problém že si pomalý. A za takovou blbost Kick?
DzuSik
Amatér
Amatér

Příspěvekod Habs » 10 lis 2020, 21:01 VIP

Admin situáciu v tomto prípade nevyhodnotil úplne správne. Všetko ostatné prebraté na TS s oboma účastníkmi sťažnosti.

Vyriešené.
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy