Re: Pochvaly členům GS týmu
jůůůů novej topic...né sranda chtěla bych poděkovat tobě CL za vše co jsi kdy pro mě udělal. Když si vzpomenu jak jsem tě poznala
A i přes to si byl vždy ochoten se vším pomoct, poradit a byl si i taková zpovědnice
Děkuju

♥ Miluju Nigase ♥
-
Wendy - Kolemjdoucí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Chci pochválit STIGa za to že mi pomohl vyřešit problém s CSkem který trval zhruba 3 měsíce!
Díky moc, už nejsem JACHNT

-
Thom - Zkušený
Thom píše:Chci pochválit STIGa za to že mi pomohl vyřešit problém s CSkem který trval zhruba 3 měsíce!![]()
Já k tomu dodám,že všechna chvála patří PraBzovi,ten přišel na to,jak to vyřešit

Neztrácejte čas tím, co vás skutečně nebaví. Užívejte života!
-
STIG23 - Mistr
Ja by som sa chcel strašne poďakovat PC SUPPORTOVI +GstraFe-mu zato,že strávil somnou asi zhruba cca 2 hodiny na teamvieweri+(napisal návod na nastavenie vac) nastavovaním či už windowsu,alebo aj virtual audio cabla...čiže ja by som sa mu chcel,takýmto menším ďakovným listom poďakovať.
PS:veľmi si vážte takýchto ochotných PC supportov.
S pozdravom Fuytko
S pozdravom Fuytko
-
Fuytko - Kolemjdoucí
Fuytko píše:Ja by som sa chcel strašne poďakovat PC SUPPORTOVI +GstraFe-mu zato,že strávil somnou asi zhruba cca 2 hodiny na teamvieweri+(napisal návod na nastavenie vac) nastavovaním či už windowsu,alebo aj virtual audio cabla...čiže ja by som sa mu chcel,takýmto menším ďakovným listom poďakovať.
S pozdravom Fuytko
takehoto cloveka v PC Supporte nemame

e. Chrdy: na TS taky je

E by Cobre: Opravdu ne? Kluci, bych se vsadil, že tam jeden takový je

E Ragna - na fore v teame nie je... mozno len pozostatok dob minulych...
E by Cobre: Vytaženo z TS

PC support Team: R4gn4r0K, Thony, G's Toshiyuki (敏幸), +GstraFe, J0p!k, [S]*e*D*i*T*t*, SKiLa, Lucinka ^^
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
Já chci poděkovat SA JB1 Rivenoj, konečně se to zvedá nahoru, nejsou tam jen 11 ročné děcka. Když tam "byl" Trnko tak to bylo only LoLko, s Rivenem se dá normálně promluvit a zahrát si s ním. 

-
Huntelaar - Amatér
Takže mám tu pochvalu pro admina RadeGast JB#2, protože tam příjde a udělá pořádek, a hned se hraje o něco lépe, protože buď zabanuje, nebo kickuje ti co kazí ostatním hráčům hru:)) Moc ti děkuji RadeGast a jen tak dál;33
E. by FU.: Vzkaz předám
a jsem rád že taky někdo chválí JB. 2 
E. by FU.: Vzkaz předám

-
ArveN - Pokročilý
Pochvalujem Codexa pretože mi veľmi pomohol
Ďakujem, len tak ďalej 

» GameSites.cz
-
AlinoLEk - Pokročilý
Čautéé,
Tak já bych chtěl poděkovat toshiyukimu/mademanovi za to že mi daly ještě šanci v rámci DJ práv:).
Tak já bych chtěl poděkovat toshiyukimu/mademanovi za to že mi daly ještě šanci v rámci DJ práv:).
Legend JB 1,3,4 | Legend DJ's on TS

-
Qwwwl - Amatér
Mám tu velikou pochvalu pro Thoma! Za to že mi poradil s problémem cska který trval asi 3 měsíce. Měl jsem s tím úplně stejný problém jako on. Vím že na to přišel PraBz ale bohužel ho neznám. A kdybych neznal ani Thoma tak bych na to nikdy nepřišel.
-
Codex - Amatér
Ahoj. Chtěl by moc pochválit Retiu, Vraabce zato, že mi pomohli získat zpět VIP.
Děkuji Vám
Moc!
Děkuji Vám

Amazing[img][code][/code][/img]
-
amazingik - Pokročilý
STIG je nejlepší CS Support.. !
Píšu vše CS Supportum na Ts3 naprostá ignorace , jedíný on pomohl !
Píšu vše CS Supportum na Ts3 naprostá ignorace , jedíný on pomohl !

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
-
smile0300 - Mistr
Takže chcel by som udeliť pochvalu Dj Ferovi menom Qwell, je spoľahlivý a veľmi milý. Nikdy mi nepovedal slovo NIE , vždy vyšiel v ústrety a snažil sa pomôcť. Mám ho rád a bol by som potešení keby na teamspeaku bolo viac takých ľudí ako je on.
-
Wellcome69 - Kolemjdoucí
Wellcome69 píše:Takže chcel by som udeliť pochvalu Dj Ferovi menom Qwell, je spoľahlivý a veľmi milý. Nikdy mi nepovedal slovo NIE , vždy vyšiel v ústrety a snažil sa pomôcť. Mám ho rád a bol by som potešení keby na teamspeaku bolo viac takých ľudí ako je on.
Díky díky.
Mám vás rád,jsem zapálený DJ ( to vyplývá již z mého podpisu ). Moc rád všem pomáhám,tedy když je to v mých silách,nerad někoho odmítám.Měl jsem výpadek,z důvodu menšího problému s hl.Dj ale to se vyřešilo,a jsem tady,a upřímně ti děkuju za takovou pochvalu! Doufám že to jednou dotáhnu ještě výše,abych vám třeba mohl více pomáhat ohledně DJství. A tímto bych rád všechny vyzval,pokud mají nějaký problém s DJováním,s nějakým DJem:
Nebojte se ozvat. Je tady dobrý kolektiv.

Legend JB 1,3,4 | Legend DJ's on TS

-
Qwwwl - Amatér