• Stránka 1 z 1
[Z]HNS/jejda
Zdravím, tímto topicem bych chtěl znovu požádat o administrátorské práva na mód HNS.
Nick ve hře: jejda
Nick na fóru: Jendik
Profil na fóru: jendik-u70725.html
Věk: 16
Steam nick: Jendik
Steam ID: STEAM_0:0:460941717
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... layer=9949
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Co se týče banů, tak jsme ban dostal na Jaibreaku za neschopnost. Ale každopádně jsem se poučil, uvědomil jsem si že se za to dostává zbytečně trest. Už se to nikdy nestane.
Něco málo o sobě: Čau, jmenuji se Filip je mi 16let a chodím na Střední Průmyslovou Školu v Uherském Brodě. Bohužel když je COVID-19 tak musím být doma, a učit se přes počítač. Výuka nám vždy začíná v 11:00 do 12:30. Potom už máme samotné volno. Obvykle jenom posloucháme a neučíme se. Jenom si o něčem povídáme a u toho hrajeme ty hry. Občas si u té výuky zahraji ten Counter-Strike 1.6 a jdu na server HNS. Po výuce vždy dostaneme něco opsat, musím říct že dostáváme velké opsání, takže mě z toho bolí i ruky.
Proč by jsem chtěl na GS adminovať? : Když zajdu na server, tak před vlastníma očima vidím jak furt někdo nadává, a to se mi nelíbí. Vždy mu napíši ať se uklidní ale on mi potom začne nadávat. Když mě začne nadávat, vždy zajdu na web do porušení pravidel a dobrovolného hráče nahlásím za nadávky. Už mě nebaví jen nahlašovat hráče do PP, chci to taky řešit ručně, a hráče potrestat.
Díky za věnovaný čas ke přečtení mé žádosti a doufám v kladné vyjádření.
Nick ve hře: jejda
Nick na fóru: Jendik
Profil na fóru: jendik-u70725.html
Věk: 16
Steam nick: Jendik
Steam ID: STEAM_0:0:460941717
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... layer=9949
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Co se týče banů, tak jsme ban dostal na Jaibreaku za neschopnost. Ale každopádně jsem se poučil, uvědomil jsem si že se za to dostává zbytečně trest. Už se to nikdy nestane.
Něco málo o sobě: Čau, jmenuji se Filip je mi 16let a chodím na Střední Průmyslovou Školu v Uherském Brodě. Bohužel když je COVID-19 tak musím být doma, a učit se přes počítač. Výuka nám vždy začíná v 11:00 do 12:30. Potom už máme samotné volno. Obvykle jenom posloucháme a neučíme se. Jenom si o něčem povídáme a u toho hrajeme ty hry. Občas si u té výuky zahraji ten Counter-Strike 1.6 a jdu na server HNS. Po výuce vždy dostaneme něco opsat, musím říct že dostáváme velké opsání, takže mě z toho bolí i ruky.
Proč by jsem chtěl na GS adminovať? : Když zajdu na server, tak před vlastníma očima vidím jak furt někdo nadává, a to se mi nelíbí. Vždy mu napíši ať se uklidní ale on mi potom začne nadávat. Když mě začne nadávat, vždy zajdu na web do porušení pravidel a dobrovolného hráče nahlásím za nadávky. Už mě nebaví jen nahlašovat hráče do PP, chci to taky řešit ručně, a hráče potrestat.
Díky za věnovaný čas ke přečtení mé žádosti a doufám v kladné vyjádření.
-
Jendik - Amatér
[Z]HNS/jejda
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: HNS/jejda
Od předminulé žádosti jsem se po naučil.
-
Jendik - Amatér
Vím ale na akademii, se mi nechce.
-
Jendik - Amatér
Už jsem se ponaučil, hodiny jsem si odehrál kvůli tomu že jsem tady chtěl být admin. Protože můj nejoblíbenější mód je HNS. 

-
Jendik - Amatér
eXtr3mer píše:https://www.gamesites.cz/forum/zadost-o-prava-na-trouble-in-town-1-t224552.html
Bez úspešne ukončenej Akadémie práva nedostaneš...
Permanentne zamietnutý
( P.S ) : Prepáčte za vyjadrenie
-
BaByBoSs - Sponzor
post1029284.html#p1029284
V červenci ti bylo 13, teď je ti 16? Jak to děláš?
Zamítnuto.
Babyboss se nebude opakovaně vyjadřovat tam, kam nemá. Myslím, že si to umíme dohledat i sami
V červenci ti bylo 13, teď je ti 16? Jak to děláš?

Zamítnuto.
Babyboss se nebude opakovaně vyjadřovat tam, kam nemá. Myslím, že si to umíme dohledat i sami

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [Z]HNS/jejda
Platí čo písal extremer.
eXtr3mer píše:https://www.gamesites.cz/forum/zadost-o-prava-na-trouble-in-town-1-t224552.html
Bez úspešne ukončenej Akadémie práva nedostaneš...
Permanentne zamietnutý
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok