• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: I can believe i can fly
Prosím vás zajtra tu máte verdikt nespamujte to tu.
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
Lebo je na nich napísané až po jedle.
Lebo je na nich napísané až po jedle.
-
erwin - Spamerův sluha
Re: I can believe i can fly
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [V riešeni] I can believe i can fly
19:22 / 19:23 - Je evidentné, že sa admin aj ostatní hráči na zadnej stene hýbali. Zbraň, ktorá im padla sa dala vyhodiť aj bez ďalších pohybov. Na druhej strane, tu by sa mi žiadal viac ústretovejší prístup zo strany CT a nie instantné zabíjanie. Admin si to s hráčom na TS vysvetlili, čo považujem za správny prístup. Každopádne admin nabudúce upusti zo svojho temperamentu a situáciu sa posnaží vyriešiť profesionálnejšie.
27:06; 29:15 - Skutočne nemám rád, keď sa niekto na serveri opakovane správa nevhodne, za čo je potrestaný a potom sa tu príde sťažovať na to, že nebol upozornený. Každý by mal vedieť, čo si môže dovoliť a keď koná zle, koná s vedomím, že za to môže byť potrestaný. To, že ťa admin za tvoje vystupovanie kickol a následne zabanoval, v tomto prípade plne schvaľujem. Nie je to prvá situácia, kde bol u teba s niečím podobným problém.
Už pri minulej sťažnosti si sa ohrádzal týmto. Ako keby to malo byť niečo, čím si obhajuješ svoje konanie. Na jednej strane píšeš, čo všetko ti vadí, no na stane druhej sa sám podielaš na porušovaní pravidiel. Ak budeš mať dôkaz o tom, že admin nerieši situácie na serveri, ktoré by riešiť mal, môžeš si to s ním vydiskutovať krátkou cestou, na teamspeaku, prípadne ho nahlásiť. U teba však vidím len kopanie okolo seba a poukazovanie na to, čo všetko robia zle ostatní. Skús si najskôr zamiesť pred vlastným prahom.
Vyriešené.
27:06; 29:15 - Skutočne nemám rád, keď sa niekto na serveri opakovane správa nevhodne, za čo je potrestaný a potom sa tu príde sťažovať na to, že nebol upozornený. Každý by mal vedieť, čo si môže dovoliť a keď koná zle, koná s vedomím, že za to môže byť potrestaný. To, že ťa admin za tvoje vystupovanie kickol a následne zabanoval, v tomto prípade plne schvaľujem. Nie je to prvá situácia, kde bol u teba s niečím podobným problém.
Já bych nikoho nenahlašoval, ale už mě štve, jak "ADMINS" přehlížejí ty DIP hráče, ty SH na serverech, jak přehlížejí tu neschopnost CT.
Už pri minulej sťažnosti si sa ohrádzal týmto. Ako keby to malo byť niečo, čím si obhajuješ svoje konanie. Na jednej strane píšeš, čo všetko ti vadí, no na stane druhej sa sám podielaš na porušovaní pravidiel. Ak budeš mať dôkaz o tom, že admin nerieši situácie na serveri, ktoré by riešiť mal, môžeš si to s ním vydiskutovať krátkou cestou, na teamspeaku, prípadne ho nahlásiť. U teba však vidím len kopanie okolo seba a poukazovanie na to, čo všetko robia zle ostatní. Skús si najskôr zamiesť pred vlastným prahom.
Vyriešené.
-
Habs - Spamer
Re: [V] I can believe i can fly
Chápu to. Ale pro příště si na to dávat bacha:).
Takhle Ti to povím. Já vím, že se vyjadřuji jak vesnický kokot:D ale takovej já už jsem.
Když mě někdo naštve, začnu se ohrazovat nadávkami, jelikož v dnešní době s někým něco vyřešit po dobrém je nesplnitelné.
Několikrát jsem hrál na vašich serverech a byl jsem v pohodě.
Kupříkladu HNS. Jdu normálně po T a on mi začne házet všechny flashe do obličeje a to opakuje asi dalších 10 kol.
Na JB to samé. Několik kol si tam píšu o mikrofon / VD .. a nic.
A píšu to v normálním slova smyslu.
Tak mi pak řekni, jak mám něco řešit normálně a v klidu?
+ DIP hráči. Na ně by se nemělo vztahovat to, že jim někdo nadává. Kazí tu hru. Teda ne pokaždé, někdy dokážou zlepšit tu hru, ale proč bych jim nemohl nadávat, když cheatují? Na ně by se tohle nemělo vztahovat. Čistě můj názor.7
Koho pak ta hra má reálně bavit?
+ U toho 1 HQ Dia, ten dostal ban na poslední chvíli, takže za to se omlouvám.. jsem to zjistil až ted..
DD
Takhle Ti to povím. Já vím, že se vyjadřuji jak vesnický kokot:D ale takovej já už jsem.
Když mě někdo naštve, začnu se ohrazovat nadávkami, jelikož v dnešní době s někým něco vyřešit po dobrém je nesplnitelné.
Několikrát jsem hrál na vašich serverech a byl jsem v pohodě.
Kupříkladu HNS. Jdu normálně po T a on mi začne házet všechny flashe do obličeje a to opakuje asi dalších 10 kol.
Na JB to samé. Několik kol si tam píšu o mikrofon / VD .. a nic.
A píšu to v normálním slova smyslu.
Tak mi pak řekni, jak mám něco řešit normálně a v klidu?
+ DIP hráči. Na ně by se nemělo vztahovat to, že jim někdo nadává. Kazí tu hru. Teda ne pokaždé, někdy dokážou zlepšit tu hru, ale proč bych jim nemohl nadávat, když cheatují? Na ně by se tohle nemělo vztahovat. Čistě můj názor.7
Koho pak ta hra má reálně bavit?
+ U toho 1 HQ Dia, ten dostal ban na poslední chvíli, takže za to se omlouvám.. jsem to zjistil až ted..

-
letoa - Drbna
• Stránka 2 z 2 • 1, 2