• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Nesmyslné pravidla / Zbytečné pravidlo / P2W
Tak zas na znovu, kvůli jednomu nesmyslnému pravidlu které bylo nedávno přidáno "Reconnect"
Hráč po smrti reconnectne, v pořádku nikdy si nikdy neztěžoval na nic, a teď příjde "Aleluja" který pobrečí a najednou je to v pravidlech? Proč protože to znevýhodňuje P2W hráče? Každýmu z P2W (EVIP) hráčů to bylo jedno, nikoho to nezajímalo alespoň se dalo hrát na skill a né na P2w strategie.
Jako omlouvám se ale z tohoto jsem actually zahořklý protože i samotným adminům tohle nikdy nevadilo.
Navíc když se admini snažili prosadit lepší pravidla na TTT (Random, hitování) nic nevyšlo, museli do toho zakročit hráči viz. topice Zde
V tom případě můžu taky přijít a vyžádat si zlepšení pravidel na extrémní úroveň..
Pokud může být tak zbytečné pravidlo, můžeme rovnou mít i tato ne?
Asi takto bych to viděl.
Opakuji že každá růže má trny, a samotný Aleluja v tomto procesu hledí jen na zvýhodnění sebe sama oproti ostatním hráčům.
Žádám o přehodnocení tohoto hloupého pravidla, a vyzývám adminy a hráče Trouble in Town aby se zde vyjádřili.
Z mé strany v tom vidím jen myšlení na sebe, neschopnost hrát na skill, být P2W hrdina.
Hráč po smrti reconnectne, v pořádku nikdy si nikdy neztěžoval na nic, a teď příjde "Aleluja" který pobrečí a najednou je to v pravidlech? Proč protože to znevýhodňuje P2W hráče? Každýmu z P2W (EVIP) hráčů to bylo jedno, nikoho to nezajímalo alespoň se dalo hrát na skill a né na P2w strategie.
Jako omlouvám se ale z tohoto jsem actually zahořklý protože i samotným adminům tohle nikdy nevadilo.
Navíc když se admini snažili prosadit lepší pravidla na TTT (Random, hitování) nic nevyšlo, museli do toho zakročit hráči viz. topice Zde
V tom případě můžu taky přijít a vyžádat si zlepšení pravidel na extrémní úroveň..
Deluxe391 píše:1. Účel hry
Innocent (nevinný): Přežít a pomoci detektivům odhalit zrádce a následně je zabít.
Detective (detektiv): Odhalit a zabít zrádce předtím než vyprší čas a ochránit co nejvíce nevinných.
Traitor (zrádce): Zabít všechny nevinné, nejlépe i detektiva.
Výhra nevinných: Když jsou všichni zrádci mrtví, nebo je na konci kola alespoň 1 nevinný naživu.
Výhra zrádců: Když jsou všichni nevinní mrtví.
2. Základní pravidla
Je povinnost plnit účel hry (viz bod 1).
Je zakázané cheatovat nebo využívat scripty.
Je zakázané dělat reklamu na jiné servery.
Je zakázané nadávat.
Je zakázané spamovat.
Je zakázané vydávat se za admina.
Je zakázané zneužívat chyby ve hře.
Je zakázané kazit hru ostatním.
Je zakázané obsazovat, kempit v malých prostorech a barikádovat se pomocí předmětů.
Je zakázané prozrazovat role hráčů mimo prostředí hry nebo změnou nicku jako mrtvý (ghosting).
Je zakázané zneužívat předměty na: boostování, schovávání, blokování nebo zhazování hráčů.
AFK hráči se mohou zabíjet na spawnu po 1 minutě od začátku kola (od 4:00).
Hráči musí mít identifikovatelné jméno, odlišné od ostatních.
Zrádci mají zakázáno spolupracovat s nevinnými a naopak.
Hráč je povinen vysvětlit adminovi důvod zabití jestliže se ho na něj zeptá, ostatní hráči mu při tom nesmí skákat do řeči.
Unnasigned se bere jako Innocent. Nemůže sice střílet, ale může dávat info, kdo po něm střílí.
(Unnasigned, neboli nezařazený, se do hry někdy dostane omylem počas kola.)
3. Pravidla pro nevinné a detektivy
Náhodné zabíjení je zakázáno (viz bod 5).
Je zakázáno chovat se jako zrádce (viz bod 6) a tím vybízet hráče k random killu.
Detektiv nesmí zabít hráče za to že nesplnil jeho příkaz.
Zakázáno označování hráčů že jsou zrádci bez důkazů.
Hráče můžete označit za podezřelé/možné zrádce jen pokud máte důvodné podezření.
Unassigned hráči se berou jako Innocenti.
4. Pravidla pro zrádce
Je zakázáno zabíjet ostatní zrádce.
Zrádci mají zakázáno označovat kohokoliv z živých hráčů za zrádce.
Úmyslné prozrazení ostatnich zrádců je považováno za ghosting.
Zrádci mají právo dělat vše pro to aby působily jako nevinní pokud to není v rozporu s jinými pravidly.
5. Random kill (RDM)
Když nevinný/detektiv zasáhne/zabije hráče:
Bez důvodu.
Za neoprávněný důvod.
Za to jak se hráč pohybuje a mluví/nemluví.
Nesplnění příkazu.
Pro zábavu.
Z pomsty.
Za to že drží typ zbraně kterou byl jiný hráč zabit.
Pomocí mapy napr. výbušným sudem, shození do lávy apod.
6. Zrádcem se hráč stáva když:
Zabije, zraní nebo střílí po hráčích mimo sebeobrany.
Řekne o sobě že je zrádce.
Je označen za zrádce.
Použije nebo drží vybavení pro zrádce (např. C4 nebo silent awp)
Vejde do místnosti pro zrádce (výjimka pokud pronásleduje zrádce a hned odejde)
Zničí nebo zahodí healthstation za mapu.
Pokud může být tak zbytečné pravidlo, můžeme rovnou mít i tato ne?
Asi takto bych to viděl.
Opakuji že každá růže má trny, a samotný Aleluja v tomto procesu hledí jen na zvýhodnění sebe sama oproti ostatním hráčům.
Žádám o přehodnocení tohoto hloupého pravidla, a vyzývám adminy a hráče Trouble in Town aby se zde vyjádřili.
Z mé strany v tom vidím jen myšlení na sebe, neschopnost hrát na skill, být P2W hrdina.
-
CodouDAKING - Kazatelův učeň
Nesmyslné pravidla / Zbytečné pravidlo / P2W
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nesmyslné pravidla / Zbytečné pravidlo / P2W
Když ti hráč dá reconnect před obličejem, tak nezískáš za něj tu karmu, což je hnus, já osobně jsem za tohle pravidlo rád
Já ti nevím, ale pár hráčů si na to už samo o sobě stěžovalo, a když zjistili, že se to neřeší, tak to brali do vlastních rukou a z naštvanosti toho dotyčného zabili
Jedná se svým způsobem o kažení hry, protože ty lidi připravíš o karmu, vem si to tak, kdyby to tam začal dělat každý jako normální taktiku, pak by doslova nikdo nezískával prakticky žádnou karmu... Zamysli se taky trochu

Já ti nevím, ale pár hráčů si na to už samo o sobě stěžovalo, a když zjistili, že se to neřeší, tak to brali do vlastních rukou a z naštvanosti toho dotyčného zabili

Jedná se svým způsobem o kažení hry, protože ty lidi připravíš o karmu, vem si to tak, kdyby to tam začal dělat každý jako normální taktiku, pak by doslova nikdo nezískával prakticky žádnou karmu... Zamysli se taky trochu

Když se zamiluje transformátor do traktoru, nedopadá to dobře.
-
Delmento - Amatér
Delmento píše:Když ti hráč dá reconnect před obličejem, tak nezískáš za něj tu karmu, což je hnus, já osobně jsem za tohle pravidlo rád![]()
Já ti nevím, ale pár hráčů si na to už samo o sobě stěžovalo, a když zjistili, že se to neřeší, tak to brali do vlastních rukou a z naštvanosti toho dotyčného zabili![]()
Hezky řečeno.

To že "Přišel nějaký Aleluja a pobrečel" je vlastně fajn, ujal se něčeho co se potřebovalo začít řešit. Určitě se najdou další hráči co nebudou nadšení, ale troufnu si říct, že drtivá většina je šťastná, protože je to opravdu otravné.

a před krutou realitou bráníme se chemickou ulitou.
-
KatienKa - Amatér
KatienKa píše:Delmento píše:Když ti hráč dá reconnect před obličejem, tak nezískáš za něj tu karmu, což je hnus, já osobně jsem za tohle pravidlo rád![]()
Já ti nevím, ale pár hráčů si na to už samo o sobě stěžovalo, a když zjistili, že se to neřeší, tak to brali do vlastních rukou a z naštvanosti toho dotyčného zabili![]()
Hezky řečeno.![]()
To že "Přišel nějaký Aleluja a pobrečel" je vlastně fajn, ujal se něčeho co se potřebovalo začít řešit. Určitě se najdou další hráči co nebudou nadšení, ale troufnu si říct, že drtivá většina je šťastná, protože je to opravdu otravné.
Suhlas ajked nemam v laske aleluja tak proste to neni len nim ...
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D
Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158
Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
-
YeaZ - Profesionál
Delmento píše:Když ti hráč dá reconnect před obličejem, tak nezískáš za něj tu karmu, což je hnus, já osobně jsem za tohle pravidlo rád![]()
Sorry, asi jsem starej na to abych hrál p2w strategie.
Ale v tom případě, pokud spectuju daného hráče z podezření na cheating, a mám před sebou zrádce, který mě chce zabít a já to v ten moment reconnectnu abych mohl spectit, tak se dopouštím porušení pravidel, protože uteču hrobníkovi z lopaty..
Jako sorry, ale tohle pravidlo je buďto za
A) Zbytečné ..
B) Nedomyšlené ..
KatienKa píše:Hezky řečeno.![]()
Ono by se řešilo x věcí dříve, kdyby se lidi nebáli otevřít svá ústa a říct co mají na srdíčku

-
Za me nejde jenom o tu karmu kterou ziskam, kdyz se danej hrac odpoji, za me jde hlavne o to kdyz zabiju hrace a je zradce nemohu pak dokazat ze jsem nevinny a dostanu kill ja a hrac co me zabil karmu minus. Nebo na me detektiv zbytecne pouzije golde.
Pokud mate pripominky k jinym pravidlum, myslim si ze dandynka a ostatni hraci i admini jsou ochotni, mohu rict ze sem z jednych hracu kteri hrajou TTT dlouho a pred nejakou dobou se hraci opakovane neodpojovali a nebylo potreba toto pravidlo zavadet.
Pokud mate pripominky k jinym pravidlum, myslim si ze dandynka a ostatni hraci i admini jsou ochotni, mohu rict ze sem z jednych hracu kteri hrajou TTT dlouho a pred nejakou dobou se hraci opakovane neodpojovali a nebylo potreba toto pravidlo zavadet.
- ahojkamo123
- Zkušený
v prvom rade ty tu places odkedy si si zalozil tento účet na fóru , druha vec je , uz ti milion krát bolo povedane že napriklad randomovanie by sa ani banovat nemalo , prečo ho chceš medzi pravidla ? aby bolo ocividne kto je killer wtf? 20 iq ..
karty na stole no nehrame sedmu

-
talenthunter - Zkušený
talenthunter píše:v prvom rade ty tu places odkedy si si zalozil tento účet na fóru , druha vec je , uz ti milion krát bolo povedane že napriklad randomovanie by sa ani banovat nemalo , prečo ho chceš medzi pravidla ? aby bolo ocividne kto je killer wtf? 20 iq ..
To se protlačilo do pravidel už minule a všichni kdo TTT reálně hrají s tím souhlasí

-
Delmento - Amatér
Cituji
"Potom to berte z pohledu e-vip, koupil sem si e-vip a moji vyhodou je, ze mohu ohledavat tela, no 10 karmy vam prijde malo ale delejte ty reconnecty kazde kolo a ja treba prijdu o 100 karmy a tim padem moje vyhoda je omezena."
Nejde vůbec o P2W
Alespoň si nekálej do úst Alelujo

"Potom to berte z pohledu e-vip, koupil sem si e-vip a moji vyhodou je, ze mohu ohledavat tela, no 10 karmy vam prijde malo ale delejte ty reconnecty kazde kolo a ja treba prijdu o 100 karmy a tim padem moje vyhoda je omezena."
Nejde vůbec o P2W

Alespoň si nekálej do úst Alelujo

-
TOXIIIIIIIIIIIIC NORMALNE LOKET OBY DVOM A UVEDOMITE SA XD
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
Nesymslné pravidlo to není.
Přijde ti ok, že by jsi byl zrádce a 5 dementů ti dá reconnect?
Mohl bych si koupit cokoliv, jen čas ne.
- Clint Eastwood
- Clint Eastwood
-
Septon - Mistr
CodouDAKING píše:Cituji
Nejde vůbec o P2W![]()
![]()
![]()
Alespoň si nekálej do úst Alelujo![]()
Ale nezapomeň, že se to pravidlo zabývá pouze odpojením před smrtí, po smrti nikoho nezajímá...
Prostě whatever, osobně si za tím pravidlem stojím, kdo souhlasí se mnou, tak se sem stačí vyjádřit a je taky potřeba někoho kdo souhlasí s tebou Codou, ať sem nepíšeš jen ty proti většině...
Septon píše:Nesymslné pravidlo to není.
To ho nezajímá, protože jemu to hráči přece nedělají... Hlavně si myslí, že jde momentálně za všechny, ale jen mu tedy zatím všichni ukazujeme, jak šeredně se mýlí, ale stejně bude opakovat reconnect po smrti a věci co s tím pravidlem nesouvisí...
-
Delmento - Amatér
Tak znovu, jsem nevinný vedle mě zrádce, odpojím (Abych spectil u zrádce ab, protože hraje nějak moc dobře)
Ale tím kazím hru tomu zrádci že mě nemůže zabít, jako dobře uznávám to pravidlo má actually nějaký nádech ..
Ale domyšlené úplně není..
Ale tím kazím hru tomu zrádci že mě nemůže zabít, jako dobře uznávám to pravidlo má actually nějaký nádech ..
Ale domyšlené úplně není..
-
MILUJEM DRAMAAAA <33 AJ VAS šIčKO NAJLEPšI NEWT KAMOš MOJ BFF <3
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
Nestavil se za tím jenom Aleluja. Ale zbytek serveru, kterým to vadilo.
Třeba i někteří Admini. Já, Derakh, Violet.
Je tu jasně vidět, že to svádíte na jednoho jedince ale už se nikdo z vás nezamyslí nad tím, jestli to nebylo kvůli ostatním.
Byl jsem zrádce. Reconnectlo to asi 6 lidí. Jen kvůli tomu že jsem byl zrádce.
Doufám že můj vánoční dárek bude takový, že všichni začnou racionálně uvažovat. To co zde vidím je jen k pláči.
Jakmile se to nestane nikomu z vás, tak to máte ve 2 stříškách a v čárce. Nemám náladu se s vámi o tom debatovat.
Jestli se vám zde nelíbí, tak prostě táhněte. Co mám k tomu víc říct. Vše co se udělá pro server ve váš prospěch tak s tím najednou máte problém.
Prostě odejděte a přestaňte zabírat sloty s vašimi zbytečnými myšlenkami, které můžete vyjádřit na fórum a nebo u konkurence. Fakt už přestávám být na vás zvědavý. Zamyslete se nad tím a pak přijďte na TTT.
Všichni mají prostě tunů keců ale aby tím přišpěli tak to ne, to je moc namáhavý. Příště vás budu sem všechny odkazovat na fórum. A klidně to berte jako jednosměrnou jízdenku do míst kde slunce nesvítí.
Nazdar Bazar. Už mne nebaví být pro vás hodný a něco dělat. Snažte se i vy.
A P2W to rozhodně není.
Třeba i někteří Admini. Já, Derakh, Violet.
Je tu jasně vidět, že to svádíte na jednoho jedince ale už se nikdo z vás nezamyslí nad tím, jestli to nebylo kvůli ostatním.
Byl jsem zrádce. Reconnectlo to asi 6 lidí. Jen kvůli tomu že jsem byl zrádce.
Doufám že můj vánoční dárek bude takový, že všichni začnou racionálně uvažovat. To co zde vidím je jen k pláči.
Jakmile se to nestane nikomu z vás, tak to máte ve 2 stříškách a v čárce. Nemám náladu se s vámi o tom debatovat.
Jestli se vám zde nelíbí, tak prostě táhněte. Co mám k tomu víc říct. Vše co se udělá pro server ve váš prospěch tak s tím najednou máte problém.
Prostě odejděte a přestaňte zabírat sloty s vašimi zbytečnými myšlenkami, které můžete vyjádřit na fórum a nebo u konkurence. Fakt už přestávám být na vás zvědavý. Zamyslete se nad tím a pak přijďte na TTT.
Všichni mají prostě tunů keců ale aby tím přišpěli tak to ne, to je moc namáhavý. Příště vás budu sem všechny odkazovat na fórum. A klidně to berte jako jednosměrnou jízdenku do míst kde slunce nesvítí.
Nazdar Bazar. Už mne nebaví být pro vás hodný a něco dělat. Snažte se i vy.
A P2W to rozhodně není.
Mohl bych si koupit cokoliv, jen čas ne.
- Clint Eastwood
- Clint Eastwood
-
Septon - Mistr
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Zpět na Trouble in Town servery