Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Zamítnuto]jb1/30kg cementu na ksichte

Příspěvekod ReQeNN » 01 úno 2021, 14:18

[=] Dostal jsi trest od admina: 30kg cementu na ksichte
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: 10 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Male]
[=] Zabanovany nickname: ReQeNN.
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:114717249
[=] Zabanovana IP:

Byl jsem simon,a řekl jsem že "zahrajeme si na simona všechny příkazy platí" a on se pohl a začal se semnou hádat že jsem dál fk když se pohl po příkazu,po té mi dál ban k ct když jsem řekl že se hýbal po té co měl pustit klávesnici a myš,pak mi dál kick nakonec ban na chat:)
LEGENDA+
2nd iNFerN0xiD
ReQeNN
Amatér
Amatér

[Zamítnuto]jb1/30kg cementu na ksichte

od Rumcajz » 01 úno 2021, 14:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: jb1/30kg cementu na ksichte

Příspěvekod Seso » 01 úno 2021, 14:46

Situacia: Povedal si:"Zahrame si na simona".*V tomto momente som sa zacal hybat.* Nasledne si pokracoval vetou:"Simon hovori vsetko plati" Akonahle si to dopovedal tak som sa, co najrychlejsie mi to slo, zastavil. Ty si ma potom zabil.
Argumentoval som ti jak v chate, tak vo voice a snazil sa ti situaciu vysvetlit. Ani na viackrat si to nevedel pochopit a tak som ti siel dat prehoz lebo nemam potrebu za to davat ban. Nasledne si mal potrebu cely server obdarovat poznamkou, ze som ti dal free slay. A naozaj nikto nepotrebuje aby bol u CT arogantny clovek, ktory sa ide hadat s adminom a ide mu frflat na jeho postupy pred celym serverom. A tak som sa ti rozhodol miesto prehozu dat ban.
Po bane si mal zase potrebu zahlcovat chat tvojimi nezmyslami o tom ako to budes riesit a ze ti davam free slay apod. Upozornil som ta, ze ked to chces riesit na fore, tak nech to riesis tam a nie v chate. Upozornenie ani kick nestacilo a tak si si vysluzil ban.
Moj chat
Hracov chat
Co sa tyka dema k FK, tak bude HLTV. Moc teraz ale nemam cas to casovat a momentalne to tam nie je. Cize ak by si bol taky ochotny to vycasovat pre skorsie vyriesenie celej tejto UB ziadosti, tak by ti boli vsetci vdacni.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Seso » 02 úno 2021, 10:58

HLTV

ČAS 4:35
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Taco » 02 úno 2021, 13:01

Během mezery mezi příkazy "Zahrajeme si na Simona" a "Simon říká všechno platí," si vězni můžou dělat, co chtějí a Simon by to měl tolerovat, což se ti snažil Cement na serveru vysvětlit.
Admin postupoval správně.

Zamítnuto.
Taco
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Unban Žádost