• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]jb1/30kg cementu na ksichte
[=] Dostal jsi trest od admina: 30kg cementu na ksichte
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: 10 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Male]
[=] Zabanovany nickname: ReQeNN.
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:114717249
[=] Zabanovana IP:
Byl jsem simon,a řekl jsem že "zahrajeme si na simona všechny příkazy platí" a on se pohl a začal se semnou hádat že jsem dál fk když se pohl po příkazu,po té mi dál ban k ct když jsem řekl že se hýbal po té co měl pustit klávesnici a myš,pak mi dál kick nakonec ban na chat:)
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: 10 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Male]
[=] Zabanovany nickname: ReQeNN.
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:114717249
[=] Zabanovana IP:
Byl jsem simon,a řekl jsem že "zahrajeme si na simona všechny příkazy platí" a on se pohl a začal se semnou hádat že jsem dál fk když se pohl po příkazu,po té mi dál ban k ct když jsem řekl že se hýbal po té co měl pustit klávesnici a myš,pak mi dál kick nakonec ban na chat:)
LEGENDA+
2nd iNFerN0xiD
2nd iNFerN0xiD
-
ReQeNN - Amatér
[Zamítnuto]jb1/30kg cementu na ksichte
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: jb1/30kg cementu na ksichte
Situacia: Povedal si:"Zahrame si na simona".*V tomto momente som sa zacal hybat.* Nasledne si pokracoval vetou:"Simon hovori vsetko plati" Akonahle si to dopovedal tak som sa, co najrychlejsie mi to slo, zastavil. Ty si ma potom zabil.
Argumentoval som ti jak v chate, tak vo voice a snazil sa ti situaciu vysvetlit. Ani na viackrat si to nevedel pochopit a tak som ti siel dat prehoz lebo nemam potrebu za to davat ban. Nasledne si mal potrebu cely server obdarovat poznamkou, ze som ti dal free slay. A naozaj nikto nepotrebuje aby bol u CT arogantny clovek, ktory sa ide hadat s adminom a ide mu frflat na jeho postupy pred celym serverom. A tak som sa ti rozhodol miesto prehozu dat ban.
Po bane si mal zase potrebu zahlcovat chat tvojimi nezmyslami o tom ako to budes riesit a ze ti davam free slay apod. Upozornil som ta, ze ked to chces riesit na fore, tak nech to riesis tam a nie v chate. Upozornenie ani kick nestacilo a tak si si vysluzil ban.
Moj chat
Hracov chat
Co sa tyka dema k FK, tak bude HLTV. Moc teraz ale nemam cas to casovat a momentalne to tam nie je. Cize ak by si bol taky ochotny to vycasovat pre skorsie vyriesenie celej tejto UB ziadosti, tak by ti boli vsetci vdacni.
Argumentoval som ti jak v chate, tak vo voice a snazil sa ti situaciu vysvetlit. Ani na viackrat si to nevedel pochopit a tak som ti siel dat prehoz lebo nemam potrebu za to davat ban. Nasledne si mal potrebu cely server obdarovat poznamkou, ze som ti dal free slay. A naozaj nikto nepotrebuje aby bol u CT arogantny clovek, ktory sa ide hadat s adminom a ide mu frflat na jeho postupy pred celym serverom. A tak som sa ti rozhodol miesto prehozu dat ban.
Po bane si mal zase potrebu zahlcovat chat tvojimi nezmyslami o tom ako to budes riesit a ze ti davam free slay apod. Upozornil som ta, ze ked to chces riesit na fore, tak nech to riesis tam a nie v chate. Upozornenie ani kick nestacilo a tak si si vysluzil ban.
Moj chat
Hracov chat
Co sa tyka dema k FK, tak bude HLTV. Moc teraz ale nemam cas to casovat a momentalne to tam nie je. Cize ak by si bol taky ochotny to vycasovat pre skorsie vyriesenie celej tejto UB ziadosti, tak by ti boli vsetci vdacni.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
-
Seso - CS 1.6 Admin
Re: jb1/30kg cementu na ksichte
Během mezery mezi příkazy "Zahrajeme si na Simona" a "Simon říká všechno platí," si vězni můžou dělat, co chtějí a Simon by to měl tolerovat, což se ti snažil Cement na serveru vysvětlit.
Admin postupoval správně.
Zamítnuto.
Admin postupoval správně.
Zamítnuto.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1