I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Stížnost oprávněná] TTT / erwin

Příspěvekod Only4Fun » 14 úno 2021, 14:21

Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/ErwinBeast/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: STIAHNI
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]:
2:25 erwin doda falošne obviňuje, že prezradil vlastné T-čko pritom nikoho neprezradil, Marek bol innocent
2:35 Neprofesionálny prístup, hovorí o dodovej mamke
----------------------------------------------------------------------
Hlavnú vec, ktorú chcem riešiš je nižšie

8:20 Incident - erwin sa snažil zabiť innocenta ja som prišiel do pekla a videl som ako strieľal
9:05 erwin hovorí že to mam vysvetliť ale keďže hrala hudba nepočul som to vôbec (málokto to počuje cez takú hlasnú hudbu,mohol to zopakovať ako dohrala hudba)
9:43 pýtam sa čo má kto povedat keďže som nepočul jeho požiadavku namna keďže to hovoril v priebehu endroundsongu
10:20 vysvetľujem dodatočné situáciu, admin klame že strieľal do vzduchu
10:50 nadáva mi že som chuj (pritom som ho vážne videl aj počul strieľať ako môžte vidieť na demu, ale erwin stále si nevie priznať chybu)
13:40 pýtam sa na túto situáciu Armyho
13:56 Erwin nadáva mi že som retardovaný idiot
14:08 vysvetľujem zase situáciu a diskutujem v kľude
14:18 vraj som to vidieť nemohol pričom podľa Dema som to reálne videl ale erwin si stále nevie priznať chybu a je konfliktný
14:30 zase namna vyskakuje že moje riešenie/diskutovanie je "zaostalé jak v kamenných dobach", pričom v kľude to chcem vyriešiť

Podľa mňa je takéto správanie admina maximálne neprofesionálne a neseriózne. Už len to, že admin takto nadáva o niečom svedčí... ;)
Living on the high.

2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
Only4Fun
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[Stížnost oprávněná] TTT / erwin

od Rumcajz » 14 úno 2021, 14:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TTT / erwin

Příspěvekod erwin » 14 úno 2021, 15:27 VIP

Začnem s tebou takto je mi úplne jedno čo všetko si tam našiel. A teraz prejdeme k veci prečo som pri tebe stratil totálne nervy.

8:20 - Snažím sa zabiť innocenta.O tom že si strelu počul to máš vymyslené. Portol si sa a bez nejakého náznaku že by bolo info alebo že by som ťa hitol ma rovno zabíjaš.

9:05 - Zaujimavé že si na ostatných reagoval a na moju výzvu prečo si ma zabil nie. Keby mi povieš omylom že si sa portol a videl som ťa strielať a z reflexu som ťa zabil tak nepoviem vôbec nič + k tomu aj ďalšie kolo som sa ťa to pýtal a dosť jasne.

10:20 - Vysvetlil si mi svoju situáciu a ja svoju. Z toho si mohol pobrať že z môjho uhla pohľadu si dal random z toho že sa len portneš už tak že strielaš.

10:50 - To nepopieram povedal som ti že nech nerobíš chuja zo seba. Tu som stratil pri tebe nervy čomu sa sám čudujem ale je to už tak.

13:40 - Ano pýtal si sa Armyho na tvoju situáciu. Samozrejme vykreslené pre tvoju stranu.

13:56 - Pri tvojej vykreslenej otázke z jasného pohľadu že klameš stratil som nervy z nova. Tiež nepopieram povedal som ti že si retardovaný.

14:30 - Keby nerozprávaš tak že pri tom rozprávaní ledva hýbeš ústami a znieš ako keby si umieral. Takto s tebou určite nebudem riešiť niečo čo z môjho uhla je už vyriešené.

Podľa mňa je takéto správanie admina maximálne neprofesionálne a neseriózne. Už len to, že admin takto nadáva o niečom svedčí... ;)

Tak sa vráť na svoj palermo town kde si hral ramená ako je GS skazené a aj tak sem prídeš každý deň. Každý admin na tomto portále je človek ktorý ti nebude vždy stopercentne primeraný keď s tebou sú problémy. Ak by ti to nestačilo ďalej ma to nezaujíma. Sťažnosť bude určite oprávnená za moje chovanie, ale tvoj random nech si posúdia ostatný.
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
Lebo je na nich napísané až po jedle.
erwin
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Only4Fun » 14 úno 2021, 16:21

O tom že si strelu počul to máš vymyslené

Pozri si ešte raz demo, je tam jasné počuť a aj vidieť ako strieľaš so zbrane :)

Zaujimavé že si na ostatných reagova

Ako som reagoval? A na koho? Jedine čo som urobil je, že som napisal do chatu "čč bubais" a následne som sa až opýtal, že čo sa deje, že som trošku mimo a následne si mi strhol karmu
Living on the high.

2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
Only4Fun
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod erwin » 14 úno 2021, 16:33 VIP

Nebudem to tu spamovať a tahať sa o poznámky nemám na to vôbec žiadnu náladu vysvetlené je všetko vyššie počkaj si na vyjadrenie.
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
Lebo je na nich napísané až po jedle.
erwin
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod eNcoo » 15 úno 2021, 13:48 VIP

Admin při našem rozhovoru sám přiznal, že jeho chování nebylo adekvátní a bylo mu též vysvětleno, že jsi random nedal.

Admin příště udrží své emoce na uzdě a když už na něj bude podána stížnost, posoudí ji s větší objektivitou.
Stížnost oprávněná.
Obrázek FELák
Obrázek  ex. TTT Server Admin
Obrázek  ex. Developer
eNcoo
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy