I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Stížnost oprávněná] TTT / erwin

Příspěvekod Only4Fun » 14 úno 2021, 14:21

Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/ErwinBeast/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: STIAHNI
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]:
2:25 erwin doda falošne obviňuje, že prezradil vlastné T-čko pritom nikoho neprezradil, Marek bol innocent
2:35 Neprofesionálny prístup, hovorí o dodovej mamke
----------------------------------------------------------------------
Hlavnú vec, ktorú chcem riešiš je nižšie

8:20 Incident - erwin sa snažil zabiť innocenta ja som prišiel do pekla a videl som ako strieľal
9:05 erwin hovorí že to mam vysvetliť ale keďže hrala hudba nepočul som to vôbec (málokto to počuje cez takú hlasnú hudbu,mohol to zopakovať ako dohrala hudba)
9:43 pýtam sa čo má kto povedat keďže som nepočul jeho požiadavku namna keďže to hovoril v priebehu endroundsongu
10:20 vysvetľujem dodatočné situáciu, admin klame že strieľal do vzduchu
10:50 nadáva mi že som chuj (pritom som ho vážne videl aj počul strieľať ako môžte vidieť na demu, ale erwin stále si nevie priznať chybu)
13:40 pýtam sa na túto situáciu Armyho
13:56 Erwin nadáva mi že som retardovaný idiot
14:08 vysvetľujem zase situáciu a diskutujem v kľude
14:18 vraj som to vidieť nemohol pričom podľa Dema som to reálne videl ale erwin si stále nevie priznať chybu a je konfliktný
14:30 zase namna vyskakuje že moje riešenie/diskutovanie je "zaostalé jak v kamenných dobach", pričom v kľude to chcem vyriešiť

Podľa mňa je takéto správanie admina maximálne neprofesionálne a neseriózne. Už len to, že admin takto nadáva o niečom svedčí... ;)
Living on the high.

3x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
Only4Fun
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[Stížnost oprávněná] TTT / erwin

od Rumcajz » 14 úno 2021, 14:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TTT / erwin

Příspěvekod erwin » 14 úno 2021, 15:27 VIP

Začnem s tebou takto je mi úplne jedno čo všetko si tam našiel. A teraz prejdeme k veci prečo som pri tebe stratil totálne nervy.

8:20 - Snažím sa zabiť innocenta.O tom že si strelu počul to máš vymyslené. Portol si sa a bez nejakého náznaku že by bolo info alebo že by som ťa hitol ma rovno zabíjaš.

9:05 - Zaujimavé že si na ostatných reagoval a na moju výzvu prečo si ma zabil nie. Keby mi povieš omylom že si sa portol a videl som ťa strielať a z reflexu som ťa zabil tak nepoviem vôbec nič + k tomu aj ďalšie kolo som sa ťa to pýtal a dosť jasne.

10:20 - Vysvetlil si mi svoju situáciu a ja svoju. Z toho si mohol pobrať že z môjho uhla pohľadu si dal random z toho že sa len portneš už tak že strielaš.

10:50 - To nepopieram povedal som ti že nech nerobíš chuja zo seba. Tu som stratil pri tebe nervy čomu sa sám čudujem ale je to už tak.

13:40 - Ano pýtal si sa Armyho na tvoju situáciu. Samozrejme vykreslené pre tvoju stranu.

13:56 - Pri tvojej vykreslenej otázke z jasného pohľadu že klameš stratil som nervy z nova. Tiež nepopieram povedal som ti že si retardovaný.

14:30 - Keby nerozprávaš tak že pri tom rozprávaní ledva hýbeš ústami a znieš ako keby si umieral. Takto s tebou určite nebudem riešiť niečo čo z môjho uhla je už vyriešené.

Podľa mňa je takéto správanie admina maximálne neprofesionálne a neseriózne. Už len to, že admin takto nadáva o niečom svedčí... ;)

Tak sa vráť na svoj palermo town kde si hral ramená ako je GS skazené a aj tak sem prídeš každý deň. Každý admin na tomto portále je človek ktorý ti nebude vždy stopercentne primeraný keď s tebou sú problémy. Ak by ti to nestačilo ďalej ma to nezaujíma. Sťažnosť bude určite oprávnená za moje chovanie, ale tvoj random nech si posúdia ostatný.
erwin
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Only4Fun » 14 úno 2021, 16:21

O tom že si strelu počul to máš vymyslené

Pozri si ešte raz demo, je tam jasné počuť a aj vidieť ako strieľaš so zbrane :)

Zaujimavé že si na ostatných reagova

Ako som reagoval? A na koho? Jedine čo som urobil je, že som napisal do chatu "čč bubais" a následne som sa až opýtal, že čo sa deje, že som trošku mimo a následne si mi strhol karmu
Living on the high.

3x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
Only4Fun
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod erwin » 14 úno 2021, 16:33 VIP

Nebudem to tu spamovať a tahať sa o poznámky nemám na to vôbec žiadnu náladu vysvetlené je všetko vyššie počkaj si na vyjadrenie.
erwin
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod eNcoo » 15 úno 2021, 13:48 VIP

Admin při našem rozhovoru sám přiznal, že jeho chování nebylo adekvátní a bylo mu též vysvětleno, že jsi random nedal.

Admin příště udrží své emoce na uzdě a když už na něj bude podána stížnost, posoudí ji s větší objektivitou.
Stížnost oprávněná.
Obrázek FELák
Obrázek  ex. TTT Server Admin
Obrázek  ex. Developer
eNcoo
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Stížnosti na Adminy