Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Re: Nadavky

Příspěvekod xwiid » 26 úno 2021, 01:21 VIP

To je Yeaz mimochodom :) Pre všetkých čo hovoria, že je až tak veľmi "zlý" ;)
Přílohy
yeaz.jpg
První facka, pak panika - prosím hoši mam strach
Okej budeme v pohodě,
jen nám řekni, kde to máš
xwiid
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

od Rumcajz » 26 úno 2021, 01:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod JoeYy » 26 úno 2021, 01:54

xwiid píše:To je Yeaz mimochodom :) Pre všetkých čo hovoria, že je až tak veľmi "zlý" ;)

Ty kks už aj na instagramu si píšete, to musíš být úplný gay :D tenhle **** už dostal tolik upozornění a co zase dělal? To stejné dokola ikdyz už plakal jak se změní a ze bude hodný. Snad nikdo krom tebe ho tady rad nemá ale co čekat když mas stejné iq jak on. A svádět ze u mě selhala výchova? Káámo nech ti ****** :D:D:D jeho banlist mluví za všechno, kdyby byl tak hodný jak říkáš asi by se to nedělo. A ze si z něho děla každý prdel? Kamo však čemu se divíš on jen promluví do voicu a všichni se mu smějou co tam vždycky vyplodí :D :D toť vše. peace
JoeYy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod JoeYy » 26 úno 2021, 01:56

KosSo píše:Ani to nejdem celé čítať, ale

Make Yeaz perma bez možnosti UNBANU Again

ANO PROSÍM DEJTE TOMUHLE PÁNOVI KORUNU.
JoeYy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Patrickkk » 26 úno 2021, 03:01

18 banov na jail breaku perma bez možnosti ub k ct 33 banov na ostatných serveroch z toho všetkého 6 perma banov za cheaty krásna štatistika hráča JeffTheKiller obdivujem že s ním admini majú trpezlivosť hlavne HLSA a HLA a aj ostatný známy provokatér a kazič hier provokuje adminov jedine koho neprovokuje toho kto sa mu s prepáčením strka do zadku ani sa nedivím že sa všade z neho smejú a robia mu zle sám si o to koledoval krátky a stručný popis tohoto "chlapca" ktorý očividne nezvláda zvládať svoje emócie nevie ich držať na uzde
Ale na každého raz dôjde to platí aj o tomto chlapcovy
Všetko sa mu vráti
Prajem pekný deň
Patrickkk
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Friskyy » 26 úno 2021, 07:45

JoeYy píše:
xwiid píše:To je Yeaz mimochodom :) Pre všetkých čo hovoria, že je až tak veľmi "zlý" ;)

Ty kks už aj na instagramu si píšete, to musíš být úplný gay :D tenhle ******už dostal tolik upozornění a co zase dělal? To stejné dokola ikdyz už plakal jak se změní a ze bude hodný. Snad nikdo krom tebe ho tady rad nemá ale co čekat když mas stejné iq jak on. A svádět ze u mě selhala výchova? Káámo nech ti *****:D:D:D jeho banlist mluví za všechno, kdyby byl tak hodný jak říkáš asi by se to nedělo. A ze si z něho děla každý prdel? Kamo však čemu se divíš on jen promluví do voicu a všichni se mu smějou co tam vždycky vyplodí :D :D toť vše a pozdravuj manžela YeaZe. peace

Kamaráde tak ty jsi úplně jinde :lol:
Bez ohledu na to jak jsi šílený, vždy existuje někdo, kdo tvoje šílenství dokončí.

https://steamcommunity.com/profiles/76561198799557570/
Friskyy
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod eX3mPlary » 26 úno 2021, 11:55

JoeYy píše:

Ty kks už aj na instagramu si píšete, to musíš být úplný gay :D tenhle **** už dostal tolik upozornění a co zase dělal? To stejné dokola ikdyz už plakal jak se změní a ze bude hodný. Snad nikdo krom tebe ho tady rad nemá ale co čekat když mas stejné iq jak on. A svádět ze u mě selhala výchova? Káámo nech ti ****** :D:D:D jeho banlist mluví za všechno, kdyby byl tak hodný jak říkáš asi by se to nedělo. A ze si z něho děla každý prdel? Kamo však čemu se divíš on jen promluví do voicu a všichni se mu smějou co tam vždycky vyplodí :D :D toť vše. peace

Jsem nevěděl že když si píšeš s někým stejného pohlaví tak jsi gay. Líbí se mi jak všude nadavas a meles hovna, jako na ttt už jsem si párkrát přišel zacheatovat a nepřipadalo mi že by se na serveru někdo extra smál když yeaz něco říkal do voicu. Kde napsal ten sulin xwiid nebo jak se jmenuje že je yeaz hodný? Napsal jen že není až tak zly, což není, je to jen debilek, který prochází pubertou. Jinak zkus vymyslet větu která dává smysl ty koště jeblé. Divím se, že takový kretén jako jsi ty ještě nemá permu na chat.
Obrázek
eX3mPlary
Drbna
Drbna

Příspěvekod odyseenko » 26 úno 2021, 12:24 VIP

Sranda... :D Dobre sa to číta... Bol mi poslaný tento topic, dokonca so msi všimol, že som tu nepriamo spomenutý, resp. moje tsko... xwiid to čo si popísal je síce super, ale uvedom si viacero vecí... YeaZ mal plno šancí začať sa správať normálne ale nevyužil to... Miesto toho ďalej vyrýval atď. ... Čo sa týka zverejňovania jeho údajov, áno, nemalo by sa to robiť, ale hráčom už došla trpezlivosť... Neschvaľujem to, malo by sa to tiež trestať prísnejšie... Každopádne v skratke, nech sa na mňa nikto nehnevá, ale aby malý 15 ročný sopliak u mňa na streame napíše kikanovi len tak ,že je sk****syn, tak to je moc... Tak isto vkuse samé urážky a nadávky, to isté na TS, keď ho ideme trestať, tak "joj nie to sranda bola"... Treba si uvedomiť, že on sa tak ľahko nezmení... Máš príliš ružové okuliare xwiid :)
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod JoeYy » 26 úno 2021, 12:25

eX3mPlary píše:
JoeYy píše:

Jsem nevěděl že když si píšeš s někým stejného pohlaví tak jsi gay. Líbí se mi jak všude nadavas a meles hovna, jako na ttt už jsem si párkrát přišel zacheatovat a nepřipadalo mi že by se na serveru někdo extra smál když yeaz něco říkal do voicu. Kde napsal ten sulin xwiid nebo jak se jmenuje že je yeaz hodný? Napsal jen že není až tak zly, což není, je to jen debilek, který prochází pubertou. Jinak zkus vymyslet větu která dává smysl ty koště jeblé. Divím se, že takový kretén jako jsi ty ještě nemá permu na chat.

Zřejmě si nepochopil hloupou ironii, ale bavím se nad tebou :D Proč tohle o mě tvrdíš? Ty víš kdo já jsem, pod jakým nickem já hraju ty taško ze si mě dobiraš do té tvoji nevymachane huby? :D
JoeYy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod JoeYy » 26 úno 2021, 12:29

odyseenko píše:Sranda... :D Dobre sa to číta... Bol mi poslaný tento topic, dokonca so msi všimol, že som tu nepriamo spomenutý, resp. moje tsko... xwiid to čo si popísal je síce super, ale uvedom si viacero vecí... YeaZ mal plno šancí začať sa správať normálne ale nevyužil to... Miesto toho ďalej vyrýval atď. ... Čo sa týka zverejňovania jeho údajov, áno, nemalo by sa to robiť, ale hráčom už došla trpezlivosť... Neschvaľujem to, malo by sa to tiež trestať prísnejšie... Každopádne v skratke, nech sa na mňa nikto nehnevá, ale aby malý 15 ročný sopliak u mňa na streame napíše kikanovi len tak ,že je sk****syn, tak to je moc... Tak isto vkuse samé urážky a nadávky, to isté na TS, keď ho ideme trestať, tak "joj nie to sranda bola"... Treba si uvedomiť, že on sa tak ľahko nezmení... Máš príliš ružové okuliare xwiid :)

Můžeš psát jak chceš, tohle nikdo z nich nepochopí :D
JoeYy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod JoeYy » 26 úno 2021, 12:32

eX3mPlary píše:
JoeYy píše:

Radši jdi dipkařit na 20 let staré hře bo nic jiného jako 16 lety fakan v roce 2021 nemáš na práci :D ale chapu ze si nemáš kamarády a ty různé opatření co v republice jsou tak tomu napomáhají aby sis je našel :D
JoeYy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod eX3mPlary » 26 úno 2021, 17:13

JoeYy píše:
eX3mPlary píše:
JoeYy píše:

Radši jdi dipkařit na 20 let staré hře bo nic jiného jako 16 lety fakan v roce 2021 nemáš na práci :D ale chapu ze si nemáš kamarády a ty různé opatření co v republice jsou tak tomu napomáhají aby sis je našel :D

Ty jedno tupé přerostlé děcko, živené z peněz tvých rodičů, je mi úplně u pici jaký nick máš v hře a nechápu jak to s tím co jsem napsal souvisí, ale ok. Chápu, že dement jako jsi ty nedokáže napsat smysluplnou větu a radši se bude ohánět sračkama, které má v hlavě namísto mozku. Už dávno aktivně nedipkařím, protože nemám čas chodit na server zabíjet zaostalé jedince trávicí všechen svůj čas v csku. Nechápu jak opatření napomáhají tomu abych si našel kamarády?? Úplně se ztrácím v těch tvých hovnech, které nazýváš ironií. Nauč se psát mrdkooo debilní.
Obrázek
eX3mPlary
Drbna
Drbna

Příspěvekod YeaZ » 26 úno 2021, 17:32 VIP

lock .

Vaše zpráva obsahuje 6 znaků, nastavené minimum je ale 10.
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D

Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158

Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
YeaZ
Profesionál
Profesionál

Předchozí

Zpět na Volná debata