I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] Zneužívání práv

Příspěvekod LeaoLaveCZ » 03 čer 2021, 18:24

Admin Molaryx jestli se mu tak vůbec tak dá říkat :D, mě moovnul jakmile jsem dal otázku kolik má enderman zubů při atrakci schody do nebe poté jak jsem se ho ptal za co move tak ignoroval, tak jsem napsal gl na forku a kicknul mě prosím o brzké vyřešení děkuji. ;)
LeaoLaveCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené] Zneužívání práv

od Rumcajz » 03 čer 2021, 18:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zneužívání práv

Příspěvekod DellisSk » 03 čer 2021, 18:34

LeaoLaveCZ píše:Admin Molaryx jestli se mu tak vůbec tak dá říkat :D, mě moovnul jakmile jsem dal otázku kolik má enderman zubů při atrakci schody do nebe poté jak jsem se ho ptal za co move tak ignoroval
Ahoj túto otázku nesmieš dávať a ešte si o tom hádal na serveru bol som sa pre istotu poradil tak si dostal trošku neskorší move a myslím si že pri tebe by bol vhodný aj ban za neschopnost ako zvykneš dávať atrakcie " čup smrti " a po movu som ti napísal že si ju nemal dávať a ty si sa ešte hádal :).
tak jsem napsal gl na forku a kicknul mě prosím o brzké vyřešení děkuji. ;)
Len toto to nebolo :) viz. HlStats myslím si že tebe by neuškodil 12h mute ban a nabudúce by to bolo lepšie podľa vzoru. :)
DellisSk
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Drazox » 03 čer 2021, 19:57 VIP

Zdarec, Molaryxku

Ahoj túto otázku nesmieš dávať

proč by nemohl tuto otázku používat ? Když enderman otevře pusu jde vidět že ma 2 zuby

(which they have 2 teeth, and inside its mouth its see-through)
maš tu odkaz kdyby jsi říkal, že to není jednoznačné tak to maš zde napsané na minecraft wikipedii ;)

To je vše jen jsme si chtěl ujasnit, že je na tom jednoznačně dohledatelná odpověd :) :!:
Drazox
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod DellisSk » 03 čer 2021, 20:42

Drazox píše:Zdarec, Molaryxku

Ahoj túto otázku nesmieš dávať

proč by nemohl tuto otázku používat ? Když enderman otevře pusu jde vidět že ma 2 zuby

(which they have 2 teeth, and inside its mouth its see-through)
maš tu odkaz kdyby jsi říkal, že to není jednoznačné tak to maš zde napsané na minecraft wikipedii ;)

To je vše jen jsme si chtěl ujasnit, že je na tom jednoznačně dohledatelná odpověd :) :!:

To čo si poslal je len Fórum teda dohady o tom :). A tiež neviem kde vidíš tie 2 zuby ? :D Keď otvorí ústa povedal by som že má 3 :).
DellisSk
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Drazox » 03 čer 2021, 20:54 VIP

A tiež neviem kde vidíš tie 2 zuby ? :D Keď otvorí ústa povedal by som že má 3 :).

Přečetl sis vůbec něco o tom než si tu začal psat ? příma citace "its mouth opens (which they have 2 teeth, and inside its mouth its see-through) " Příště si i tom přečti, když už nevidíš dle obrázku.
Drazox
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ericek111 » 04 čer 2021, 09:58

Enderman má dva zuby.

Sťažnosť oprávnená.

Pokračuj v tom, čo robíš, a nebudeš otázky nielen pokladať, ale ani na ne odpovedať.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Re: [Vyriešené] Zneužívání práv

Příspěvekod LeaoLaveCZ » 04 čer 2021, 12:19

a jak to je tedy vyřešeno? dostal Molaryx nějaký postih? děkuji
LeaoLaveCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Stížnosti na Adminy