• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Zneužívání práv
Admin Molaryx jestli se mu tak vůbec tak dá říkat
, mě moovnul jakmile jsem dal otázku kolik má enderman zubů při atrakci schody do nebe poté jak jsem se ho ptal za co move tak ignoroval, tak jsem napsal gl na forku a kicknul mě prosím o brzké vyřešení děkuji. 

- LeaoLaveCZ
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] Zneužívání práv
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zneužívání práv
Ahoj túto otázku nesmieš dávať a ešte si o tom hádal na serveru bol som sa pre istotu poradil tak si dostal trošku neskorší move a myslím si že pri tebe by bol vhodný aj ban za neschopnost ako zvykneš dávať atrakcie " čup smrti " a po movu som ti napísal že si ju nemal dávať a ty si sa ešte hádalLeaoLaveCZ píše:Admin Molaryx jestli se mu tak vůbec tak dá říkat, mě moovnul jakmile jsem dal otázku kolik má enderman zubů při atrakci schody do nebe poté jak jsem se ho ptal za co move tak ignoroval

Len toto to nebolotak jsem napsal gl na forku a kicknul mě prosím o brzké vyřešení děkuji.

-
DellisSk - Zkušený
Zdarec, Molaryxku
proč by nemohl tuto otázku používat ? Když enderman otevře pusu jde vidět že ma 2 zuby
(which they have 2 teeth, and inside its mouth its see-through)
maš tu odkaz kdyby jsi říkal, že to není jednoznačné tak to maš zde napsané na minecraft wikipedii
To je vše jen jsme si chtěl ujasnit, že je na tom jednoznačně dohledatelná odpověd

Ahoj túto otázku nesmieš dávať
proč by nemohl tuto otázku používat ? Když enderman otevře pusu jde vidět že ma 2 zuby
maš tu odkaz kdyby jsi říkal, že to není jednoznačné tak to maš zde napsané na minecraft wikipedii

To je vše jen jsme si chtěl ujasnit, že je na tom jednoznačně dohledatelná odpověd

-
Drazox - Pokročilý
Drazox píše:Zdarec, MolaryxkuAhoj túto otázku nesmieš dávať
To je vše jen jsme si chtěl ujasnit, že je na tom jednoznačně dohledatelná odpověd![]()
To čo si poslal je len Fórum teda dohady o tom

-
DellisSk - Zkušený
A tiež neviem kde vidíš tie 2 zuby ?Keď otvorí ústa povedal by som že má 3
.
Přečetl sis vůbec něco o tom než si tu začal psat ? příma citace "its mouth opens (which they have 2 teeth, and inside its mouth its see-through) " Příště si i tom přečti, když už nevidíš dle obrázku.
-
Drazox - Pokročilý
Enderman má dva zuby.
Sťažnosť oprávnená.
Pokračuj v tom, čo robíš, a nebudeš otázky nielen pokladať, ale ani na ne odpovedať.
Sťažnosť oprávnená.
Pokračuj v tom, čo robíš, a nebudeš otázky nielen pokladať, ale ani na ne odpovedať.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
Re: [Vyriešené] Zneužívání práv
a jak to je tedy vyřešeno? dostal Molaryx nějaký postih? děkuji
- LeaoLaveCZ
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1