• Stránka 1 z 1

[Z] Matesz | jb
Matesz
STEAM_1:1:609150733
JailBreak
17y.o
HLstatsX
banlist
něco o mně ? No co bych vám řekl, su obyč vesnickej klučina jmenem Matyáš, v lednu mi bude 18 . Ve svém volném čase jezdím motocross a občas si taky zahraju nějakou tu gamesku. Myslím, že víc o mně není potřeba vědět

proč já ? No myslím si že mám docela dost zkušeností s Forkem
, dále taky docela ovladám pravidla (aspon si to myslím  
 ). Dál jsem byl chvíli v Akademii ze které jsem se rozhodl odejít kvuli nedostatku času a navíc mě už to ani nějak nebavilo :/. dále pak mě určitě hodně hráču zná a troufám si říct že mě mají i rádi (doufám v to XD)
sažím se lidem na serveru pomáhat :c
v CSku mám nahrano troufám si říct něco kolem 5K hodin z toho by tak 1k hodin na JB
* ano vím že muj chat ze začatku nebyl moc idealni ( spíš vubec) už jsem a budud v klidu slibuju
, přeji přijemnej večer 

STEAM_1:1:609150733
JailBreak
17y.o
HLstatsX
banlist
-  1 Ban za UKH  

[dal jsem hrače na 1 vteřinu ze srandy do bloku (nijak jsem mu nezabranil hrát byla to fakt jen sranda ale ted už vím že blbá sranda) 
 z banu jsem se poučil 
 ] - 1 Ban MFK (unbanned/chyba admina)

něco o mně ? No co bych vám řekl, su obyč vesnickej klučina jmenem Matyáš, v lednu mi bude 18 . Ve svém volném čase jezdím motocross a občas si taky zahraju nějakou tu gamesku. Myslím, že víc o mně není potřeba vědět
proč já ? No myslím si že mám docela dost zkušeností s Forkem
sažím se lidem na serveru pomáhat :c
v CSku mám nahrano troufám si říct něco kolem 5K hodin z toho by tak 1k hodin na JB
* ano vím že muj chat ze začatku nebyl moc idealni ( spíš vubec) už jsem a budud v klidu slibuju

what is it that you truly desire?
- 

Matesz - Drbna

[Z] Matesz | jb

A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

- 

Rumcajz - Patriot

Re: Matesz | jb
Matesz píše:banlist
- 1 Ban za UKH
 ![]()
[dal jsem hrače na 1 vteřinu ze srandy do bloku (nijak jsem mu nezabranil hrát byla to fakt jen sranda ale ted už vím že blbá sranda)
z banu jsem se poučil
]
- 1 Ban MFK (unbanned/chyba admina)

what is it that you truly desire?
- 

Matesz - Drbna

Re: Matesz | jb
Matesz píše: vám už fakt mrdá xd. Doslova jsem ho dal do bloku na 1 vteřinu![]()
![]()
ale chápu, NADĚJNÝ AKADEMIK co si před týdnem vyzvedl vysvedčení ze zakladky co musí huntit boty a neumí pochopit prdel xd borec je toxic celou mapu a musí si zvětšovat pindíka na forku za uplný pičoviny jen aby měl bodíky xddd
Koukám, že jsi psychicky připravený se stát adminem.
Zamítnuto.
- 

KiziaR - CS2 Admin

• Stránka 1 z 1