Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Matesz | jb

Příspěvekod Matesz » 15 črc 2021, 21:45

Matesz

STEAM_1:1:609150733

JailBreak

17y.o

HLstatsX

banlist
  • 1 Ban za UKH :cry: :roll: [dal jsem hrače na 1 vteřinu ze srandy do bloku (nijak jsem mu nezabranil hrát byla to fakt jen sranda ale ted už vím že blbá sranda) :( z banu jsem se poučil ;) ]
  • 1 Ban MFK (unbanned/chyba admina)

něco o mně ? No co bych vám řekl, su obyč vesnickej klučina jmenem Matyáš, v lednu mi bude 18 . Ve svém volném čase jezdím motocross a občas si taky zahraju nějakou tu gamesku. Myslím, že víc o mně není potřeba vědět :D

proč já ? No myslím si že mám docela dost zkušeností s Forkem ;), dále taky docela ovladám pravidla (aspon si to myslím :lol: ). Dál jsem byl chvíli v Akademii ze které jsem se rozhodl odejít kvuli nedostatku času a navíc mě už to ani nějak nebavilo :/. dále pak mě určitě hodně hráču zná a troufám si říct že mě mají i rádi (doufám v to XD)
sažím se lidem na serveru pomáhat :c

v CSku mám nahrano troufám si říct něco kolem 5K hodin z toho by tak 1k hodin na JB

* ano vím že muj chat ze začatku nebyl moc idealni ( spíš vubec) už jsem a budud v klidu slibuju ;), přeji přijemnej večer ;)
Obrázek
what is it that you truly desire?

Obrázek
Matesz
Drbna
Drbna

[Z] Matesz | jb

od Rumcajz » 15 črc 2021, 21:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Matesz | jb

Příspěvekod Matesz » 17 črc 2021, 09:46

Matesz píše:banlist
  • 1 Ban za UKH :cry: :roll: [dal jsem hrače na 1 vteřinu ze srandy do bloku (nijak jsem mu nezabranil hrát byla to fakt jen sranda ale ted už vím že blbá sranda) :( z banu jsem se poučil ;) ]
  • 1 Ban MFK (unbanned/chyba admina)

:!: ještě bych chtěl dodat že jsem v minulosti (cca rok z5) dostal ban za radar hack na který jsem uplně zapoměl :? byl jsem hlupák co si potřeboval něco dokazovat na komunitkách.. :lol: z banu jsem se taktéž poučil a vím že to byla hloupost :roll: :!:
Obrázek

Obrázek
Matesz
Drbna
Drbna

Příspěvekod KiziaR » 18 črc 2021, 12:23 VIP

Matesz píše: vám už fakt mrdá xd. Doslova jsem ho dal do bloku na 1 vteřinu :lol: :lol:
ale chápu, NADĚJNÝ AKADEMIK co si před týdnem vyzvedl vysvedčení ze zakladky co musí huntit boty a neumí pochopit prdel xd borec je toxic celou mapu a musí si zvětšovat pindíka na forku za uplný pičoviny jen aby měl bodíky xddd

Koukám, že jsi psychicky připravený se stát adminem.

Zamítnuto.
KiziaR
CS2 Admin
CS2 Admin

Příspěvekod Matesz » 18 črc 2021, 21:17

KiziaR píše: Zamítnuto.

jak jinak taky že :)
Obrázek

Obrázek
Matesz