• Stránka 1 z 1
[V] jb#5 mini/Neschopnost simona apod.
1. Nick: Trentos:. & gold prince
2. Steam ID: Trentos:. (VALVE_0:0:845792001) | gold prince (VALVE_0:0:299901629) ; [Trentos:.] | [gold prince]
3. Dátum a čas: 23.11.2021 9:45 +-
4. Popis situácie: Brali oba dva simona a dávali nesmyslné příkazy a v jednom kole mi jeden z nich dal FK. Mohl jsem si dělat co jsem chtěl když dávali nesmyslné příkazy.
5. Dôkaz: Demo
6. Vyčasovanie
➥ 49:52 - Oba máme zbraně. Mě sice zabil, ale tomu druhému nadržoval.
➥ 50:20 - Zde jsem si mohl volně pobíhat po boxu.
➥ 52:15 - Toto je co za příkaz?
➥ 55:00 - Výměna CT (dostal rage
)
➥ 55:28 - Pozorně poslouchej CT co řeklo
(u tohohle jsem normálně dostal záchvat smíchu
)
➥ 56:27 - Vězeň jménem "gold prince" si jde v pohodě na ct zónu a ct ho vůbec nezabije. Jakoby neexistoval.
➥ 59:55 - Tady simon dal zákazy vč. boxovat.
➥ 60:30 - Tady spoluhráč porušil zákaz a stejně ho nezabije.
➥ 61:15 - Spoluhráč si vybral "parkur" (nejspíš myslel kz). Následně pak simon řekne nesmyslný příkaz.
➥ 61:40 - SImon odstartoval atrakci. Spoluhráč spadl, zabil ho a mě nechal do PP.
➥ 62:42 - Další nesmyslný příkaz
➥ 65:30 - Neohlášený mód
➥ 69:55 - Není simon, dává příkazy a ještě vyhrožuje killem.
➥ 70:08 - Vyhraju PP a druhé CT mě zabije jen proto, že jsem měl v ruce zbraň z pp. Dalšího kola jsem se VD nedočkal, protože se pak odpojili oba.
2. Steam ID: Trentos:. (VALVE_0:0:845792001) | gold prince (VALVE_0:0:299901629) ; [Trentos:.] | [gold prince]
3. Dátum a čas: 23.11.2021 9:45 +-
4. Popis situácie: Brali oba dva simona a dávali nesmyslné příkazy a v jednom kole mi jeden z nich dal FK. Mohl jsem si dělat co jsem chtěl když dávali nesmyslné příkazy.
5. Dôkaz: Demo
6. Vyčasovanie
➥ 49:52 - Oba máme zbraně. Mě sice zabil, ale tomu druhému nadržoval.
➥ 50:20 - Zde jsem si mohl volně pobíhat po boxu.
➥ 52:15 - Toto je co za příkaz?

➥ 55:00 - Výměna CT (dostal rage

➥ 55:28 - Pozorně poslouchej CT co řeklo

➥ 56:27 - Vězeň jménem "gold prince" si jde v pohodě na ct zónu a ct ho vůbec nezabije. Jakoby neexistoval.
➥ 59:55 - Tady simon dal zákazy vč. boxovat.
➥ 60:30 - Tady spoluhráč porušil zákaz a stejně ho nezabije.
➥ 61:15 - Spoluhráč si vybral "parkur" (nejspíš myslel kz). Následně pak simon řekne nesmyslný příkaz.
➥ 61:40 - SImon odstartoval atrakci. Spoluhráč spadl, zabil ho a mě nechal do PP.
➥ 62:42 - Další nesmyslný příkaz
➥ 65:30 - Neohlášený mód
➥ 69:55 - Není simon, dává příkazy a ještě vyhrožuje killem.
➥ 70:08 - Vyhraju PP a druhé CT mě zabije jen proto, že jsem měl v ruce zbraň z pp. Dalšího kola jsem se VD nedočkal, protože se pak odpojili oba.
-
zergy5 - Amatér
[V] jb#5 mini/Neschopnost simona apod.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [V řešení...] jb#5 mini/Neschopnost simona apod.
Ahoj,
oba dva hráči byli zjevně zmatení, podle všeho tam byli spolu. Nejspíš seděli vedle sebe a hráli spolu, což odpovídá tomu, že oba dva reagovali na určité situace podobně. Jenže pokud jeden v hraní plave, tak druhého to lépe nenaučí. A zrovna od tebe bych čekal, že právě kvůli tomuto, pokud to myslíš vážně (což asi jo, soudě podle tvého jednání u mě v room na tsku) bych čekal, že se aspoň pokusíš pomoct těm hráčům. Nebo alespoň napsat něco do chatu. Ban je vždy až ta poslední možnost a pokud CTčko neví, že něco dělá špatně a ani se mu to nesnaží nikdo vysvětlit, tak to bude dělat špatně dál.
Ted k situacím:
49:52 - Tady ho měl taky zabít, ale mohl jsi něco napsat do chatu, ozvat se
50:20 - Je jasné, co tím simon myslel, nevím co tady řešíš
52:15 - Upřímně jsem se takhle dlouho nezasmál
55:28 - Říkat může při HVD co chce, takže naprosto nepodstatný čas pro mě.
56:27 - Nechápu proč neupozorníš CT
59:55 - No begripnul, může se stát, že ho přehlédnul. Tenhle jeden moment sice není důležitý pro ban, ale máš pravdu.
56:27 - Už po několikáte tady píšeš něco o nesmyslném příkazu. Proč simona v tom případě nepoučíš, nebo nenapíšeš něco do chatu???
61:40 - Pravda, bylo to opět unáhlené, opět ale mohl jsi něco napsat.
62:42 - Další čas, kde píšeš, že nesmyslný příkaz a ani nemáš chut něco napsat nebo jakkoliv reagovat.
65:30 - Sice neřekl, že zapne chicken, ale před tím řekl, že si dáte mod.
69:55 - Pokud není simon tak mě absolutně netrápí, kdo řekne jaký příkaz dokud ti ten kill opravdu nedá.
70:08 - Freekill padl
Suma sumárum:
gold prince by dostal ode mě na serveru přehoz.
Trentos zabanován za FK.
Vyřešeno.
oba dva hráči byli zjevně zmatení, podle všeho tam byli spolu. Nejspíš seděli vedle sebe a hráli spolu, což odpovídá tomu, že oba dva reagovali na určité situace podobně. Jenže pokud jeden v hraní plave, tak druhého to lépe nenaučí. A zrovna od tebe bych čekal, že právě kvůli tomuto, pokud to myslíš vážně (což asi jo, soudě podle tvého jednání u mě v room na tsku) bych čekal, že se aspoň pokusíš pomoct těm hráčům. Nebo alespoň napsat něco do chatu. Ban je vždy až ta poslední možnost a pokud CTčko neví, že něco dělá špatně a ani se mu to nesnaží nikdo vysvětlit, tak to bude dělat špatně dál.
Ted k situacím:
49:52 - Tady ho měl taky zabít, ale mohl jsi něco napsat do chatu, ozvat se
50:20 - Je jasné, co tím simon myslel, nevím co tady řešíš
52:15 - Upřímně jsem se takhle dlouho nezasmál

55:28 - Říkat může při HVD co chce, takže naprosto nepodstatný čas pro mě.
56:27 - Nechápu proč neupozorníš CT
59:55 - No begripnul, může se stát, že ho přehlédnul. Tenhle jeden moment sice není důležitý pro ban, ale máš pravdu.
56:27 - Už po několikáte tady píšeš něco o nesmyslném příkazu. Proč simona v tom případě nepoučíš, nebo nenapíšeš něco do chatu???
61:40 - Pravda, bylo to opět unáhlené, opět ale mohl jsi něco napsat.
62:42 - Další čas, kde píšeš, že nesmyslný příkaz a ani nemáš chut něco napsat nebo jakkoliv reagovat.
65:30 - Sice neřekl, že zapne chicken, ale před tím řekl, že si dáte mod.
69:55 - Pokud není simon tak mě absolutně netrápí, kdo řekne jaký příkaz dokud ti ten kill opravdu nedá.
70:08 - Freekill padl
Suma sumárum:
gold prince by dostal ode mě na serveru přehoz.
Trentos zabanován za FK.
Vyřešeno.
Zahradní traktor - HECHT 5192
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
-
Rajtyy - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1