Porušuje nekdo pravidla na Public serverech? Sdělte nám to zde.

(Vyřešeno)Neustále urážky a provokácie (Patrik Patulda)

Příspěvekod Zlobaa » 04 úno 2022, 00:24

Ahojte,

Kemperek Patrik Patulda :-O
Steam: STEAM_0:VALVE_0:0:1803285234

Rád by som poznal skutočný dôvod, prečo je tento mentálne neprispôsobivý jedinec stále ochraňovaný viac a viac napriek nespočtu BANOV za cheat a offensive words.Neviem snáď o jedinej hre, kde by sa to pri ňom nedialo. Najprv vyprovokuje konflikt cez PM a následne žaluje protihráčov tu na serveri.
Dokážem pochopiť, že existujú určité pravidlá, zakúpené unbany a podobne, čo však nedokážem pochopiť je extrémna miera tolerancie vedenia proti tomuto, hm... ani neviem ako TO nazvať.

Príklad: https://ctrlv.sk/sXHQ

Prosím ľudí, ktorí poznajú daného hráča a majú jeho identitu, prípadne adresu, aby mi poslali akékoľvek informácie, budem to riešiť na úkor svojho času keďže online to nejde.
Tolerancia dospelého muža končí pri zapájaní rodiny a detí do sporu.

Vďaka vopred za vyjadrenie.
Zlobaa
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

(Vyřešeno)Neustále urážky a provokácie (Patrik Patulda)

od Rumcajz » 04 úno 2022, 00:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neustále urážky a provokácie (Patrik Patulda)

Příspěvekod patrik1010 » 04 úno 2022, 09:26

Takovou radost ti neudělám. Tohle jsem totiž nepsal já, ale můj dvojník, který se už víc jak 2 týdny za mě vydává pod mojim Nickem. Včera i mimochodem dostal ban od Hamera na 2 měsíce za neplnění povinnosti. A hráči myslí, že obcházím ban.
patrik1010
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod piri » 04 úno 2022, 09:51

Ahoj, Patulda rozhodně chráněný není. Dostal už nespočet banů. To, že nemá problém s placením unbanů, je jeho věc. Myslím, že se k němu chováme stejně, jako k ostatním hráčům, kteří porušují pravidla, navíc si poměrně často stěžuje na to, že ho naopak diskriminujeme.
Tady to skutečně vypadá, že má patulda pravdu a je v tom nevinně.
Obrázek
piri
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod Zlobaa » 04 úno 2022, 13:36

Myslím, že vo svojom veku dokážem rozpoznať po roku hrania s týmto odpadom kto je a kto nie je dvojník alebo podvodník.
Screen je podstatne starší ale až teraz sa mi uvoľnil čas na riešenie.

Pokiaľ si nevie tento herný server narobiť poriadky s vlastnými hráčmi a panuje tu pravidlo, že je možné si donekonečna kupovať unbany pre mentálne narušených ľudí, narobím poriadky ja a to bude ku*va lietať ...

Je načase sa zamyslieť o úprave pravidiel na zmenu 3x a dosť ... ak serveru chýbajú peniaze, moje firmy to radi zasponzorujú výmenou za banovanie takýchto psychopatov. Ľudia si nekupujú VIP a EVIP aby sa v hre stretávali s týmto, chceme hrať kľudne ako dospelí ľudia.

Žiadny sopel splodený v 98 roku tu nebude špiniť server, teším sa do Valmezu na Královu ulicu, ako to vyargumentuješ mne do tváre, Patrik Švec !
Zlobaa
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod piri » 04 úno 2022, 22:42

Zlobaa píše:
Je načase sa zamyslieť o úprave pravidiel na zmenu 3x a dosť ... ak serveru chýbajú peniaze, moje firmy to radi zasponzorujú výmenou za banovanie takýchto psychopatov. Ľudia si nekupujú VIP a EVIP aby sa v hre stretávali s týmto, chceme hrať kľudne ako dospelí ľudia.

Žiadny sopel splodený v 98 roku tu nebude špiniť server, teším sa do Valmezu na Královu ulicu, ako to vyargumentuješ mne do tváre, Patrik Švec !

S tím souhlasím, osobně bych to taky zakázal. Tvá nabídka je velmi zajímavá a fér, obrať se prosím na majitele portálu pana Dwandyho, případně Whoika či Garlina, jistě jí ocení. Nejsem příznivcem násilí, snad to s patuldou vyřešíš v mezích zákona. Hezký večer.
Obrázek
piri
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Re: (Vyřešeno)Neustále urážky a provokácie (Patrik Patulda)

Příspěvekod 1987chazmincka » 04 úno 2022, 23:20

Majitel serveru je p. Balant.
Ja taky nejsem žádné nevinátko, ale to co předvádí Švec, to už je moc. Taky bych byl pro pravidlo 3x a dost.
Stejně jako Zloba i já mohu přispět na chod serveru, vůbec s tím nemám problém.
Zloba, doufám, že dáš tomu suchému hňupovi co proto. ;)
1987chazmincka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Zlobaa » 07 úno 2022, 02:17

@1987chazmincka - Tu nejdeme lovit carodejnice a toto nie je vyhrazka, mam pravne povedomie a viem, co si mozem legalne dovolit. Som len zvedavy, co ten chlapec povie nazivo, ci aj vtedy bude taky hrdina, alebo sklopi zrak a ospravedlni sa mne, aj vsetkym tu.

@Piri, prosim o priamy kontakt na danych ludi.
Mimochodom, Patrik ma zakupene VIP, jeho dvojnik nema VIP (ak vobec nejaky existuje), tu je screen z 5.02.2022.
https://ctrlv.sk/2DaW
Zlobaa
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod piri » 07 úno 2022, 07:41

Ahoj, kontakt máš v PM.
Ano, na to VIP jsem byl již upozorněn a hráče jsem následně zabanoval.
Obrázek
piri
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Zpět na Public Servery