• Stránka 1 z 1
(Vyřešeno)Neustále urážky a provokácie (Patrik Patulda)
Ahojte,
Kemperek Patrik Patulda :-O
Steam: STEAM_0:VALVE_0:0:1803285234
Rád by som poznal skutočný dôvod, prečo je tento mentálne neprispôsobivý jedinec stále ochraňovaný viac a viac napriek nespočtu BANOV za cheat a offensive words.Neviem snáď o jedinej hre, kde by sa to pri ňom nedialo. Najprv vyprovokuje konflikt cez PM a následne žaluje protihráčov tu na serveri.
Dokážem pochopiť, že existujú určité pravidlá, zakúpené unbany a podobne, čo však nedokážem pochopiť je extrémna miera tolerancie vedenia proti tomuto, hm... ani neviem ako TO nazvať.
Príklad: https://ctrlv.sk/sXHQ
Prosím ľudí, ktorí poznajú daného hráča a majú jeho identitu, prípadne adresu, aby mi poslali akékoľvek informácie, budem to riešiť na úkor svojho času keďže online to nejde.
Tolerancia dospelého muža končí pri zapájaní rodiny a detí do sporu.
Vďaka vopred za vyjadrenie.
Kemperek Patrik Patulda :-O
Steam: STEAM_0:VALVE_0:0:1803285234
Rád by som poznal skutočný dôvod, prečo je tento mentálne neprispôsobivý jedinec stále ochraňovaný viac a viac napriek nespočtu BANOV za cheat a offensive words.Neviem snáď o jedinej hre, kde by sa to pri ňom nedialo. Najprv vyprovokuje konflikt cez PM a následne žaluje protihráčov tu na serveri.
Dokážem pochopiť, že existujú určité pravidlá, zakúpené unbany a podobne, čo však nedokážem pochopiť je extrémna miera tolerancie vedenia proti tomuto, hm... ani neviem ako TO nazvať.
Príklad: https://ctrlv.sk/sXHQ
Prosím ľudí, ktorí poznajú daného hráča a majú jeho identitu, prípadne adresu, aby mi poslali akékoľvek informácie, budem to riešiť na úkor svojho času keďže online to nejde.
Tolerancia dospelého muža končí pri zapájaní rodiny a detí do sporu.
Vďaka vopred za vyjadrenie.
- Zlobaa
- Kolemjdoucí
(Vyřešeno)Neustále urážky a provokácie (Patrik Patulda)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neustále urážky a provokácie (Patrik Patulda)
Takovou radost ti neudělám. Tohle jsem totiž nepsal já, ale můj dvojník, který se už víc jak 2 týdny za mě vydává pod mojim Nickem. Včera i mimochodem dostal ban od Hamera na 2 měsíce za neplnění povinnosti. A hráči myslí, že obcházím ban.
- patrik1010
- Pokročilý
Ahoj, Patulda rozhodně chráněný není. Dostal už nespočet banů. To, že nemá problém s placením unbanů, je jeho věc. Myslím, že se k němu chováme stejně, jako k ostatním hráčům, kteří porušují pravidla, navíc si poměrně často stěžuje na to, že ho naopak diskriminujeme.
Tady to skutečně vypadá, že má patulda pravdu a je v tom nevinně.
Tady to skutečně vypadá, že má patulda pravdu a je v tom nevinně.
-
piri - CS 1.6 CheatHunter
Myslím, že vo svojom veku dokážem rozpoznať po roku hrania s týmto odpadom kto je a kto nie je dvojník alebo podvodník.
Screen je podstatne starší ale až teraz sa mi uvoľnil čas na riešenie.
Pokiaľ si nevie tento herný server narobiť poriadky s vlastnými hráčmi a panuje tu pravidlo, že je možné si donekonečna kupovať unbany pre mentálne narušených ľudí, narobím poriadky ja a to bude ku*va lietať ...
Je načase sa zamyslieť o úprave pravidiel na zmenu 3x a dosť ... ak serveru chýbajú peniaze, moje firmy to radi zasponzorujú výmenou za banovanie takýchto psychopatov. Ľudia si nekupujú VIP a EVIP aby sa v hre stretávali s týmto, chceme hrať kľudne ako dospelí ľudia.
Žiadny sopel splodený v 98 roku tu nebude špiniť server, teším sa do Valmezu na Královu ulicu, ako to vyargumentuješ mne do tváre, Patrik Švec !
Screen je podstatne starší ale až teraz sa mi uvoľnil čas na riešenie.
Pokiaľ si nevie tento herný server narobiť poriadky s vlastnými hráčmi a panuje tu pravidlo, že je možné si donekonečna kupovať unbany pre mentálne narušených ľudí, narobím poriadky ja a to bude ku*va lietať ...
Je načase sa zamyslieť o úprave pravidiel na zmenu 3x a dosť ... ak serveru chýbajú peniaze, moje firmy to radi zasponzorujú výmenou za banovanie takýchto psychopatov. Ľudia si nekupujú VIP a EVIP aby sa v hre stretávali s týmto, chceme hrať kľudne ako dospelí ľudia.
Žiadny sopel splodený v 98 roku tu nebude špiniť server, teším sa do Valmezu na Královu ulicu, ako to vyargumentuješ mne do tváre, Patrik Švec !
- Zlobaa
- Kolemjdoucí
Zlobaa píše:
S tím souhlasím, osobně bych to taky zakázal. Tvá nabídka je velmi zajímavá a fér, obrať se prosím na majitele portálu pana Dwandyho, případně Whoika či Garlina, jistě jí ocení. Nejsem příznivcem násilí, snad to s patuldou vyřešíš v mezích zákona. Hezký večer.
-
Re: (Vyřešeno)Neustále urážky a provokácie (Patrik Patulda)
Majitel serveru je p. Balant.
Ja taky nejsem žádné nevinátko, ale to co předvádí Švec, to už je moc. Taky bych byl pro pravidlo 3x a dost.
Stejně jako Zloba i já mohu přispět na chod serveru, vůbec s tím nemám problém.
Zloba, doufám, že dáš tomu suchému hňupovi co proto.
Ja taky nejsem žádné nevinátko, ale to co předvádí Švec, to už je moc. Taky bych byl pro pravidlo 3x a dost.
Stejně jako Zloba i já mohu přispět na chod serveru, vůbec s tím nemám problém.
Zloba, doufám, že dáš tomu suchému hňupovi co proto.

- 1987chazmincka
- Kolemjdoucí
@1987chazmincka - Tu nejdeme lovit carodejnice a toto nie je vyhrazka, mam pravne povedomie a viem, co si mozem legalne dovolit. Som len zvedavy, co ten chlapec povie nazivo, ci aj vtedy bude taky hrdina, alebo sklopi zrak a ospravedlni sa mne, aj vsetkym tu.
@Piri, prosim o priamy kontakt na danych ludi.
Mimochodom, Patrik ma zakupene VIP, jeho dvojnik nema VIP (ak vobec nejaky existuje), tu je screen z 5.02.2022.
https://ctrlv.sk/2DaW
@Piri, prosim o priamy kontakt na danych ludi.
Mimochodom, Patrik ma zakupene VIP, jeho dvojnik nema VIP (ak vobec nejaky existuje), tu je screen z 5.02.2022.
https://ctrlv.sk/2DaW
- Zlobaa
- Kolemjdoucí
Ahoj, kontakt máš v PM.
Ano, na to VIP jsem byl již upozorněn a hráče jsem následně zabanoval.
Ano, na to VIP jsem byl již upozorněn a hráče jsem následně zabanoval.
-
• Stránka 1 z 1