• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: TAFI PEDOFIL
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Nejde o to, že jsem borec. Jde o to, že jediný, kdo by z nás dvou měl vyhrožovat policií jsem já. 
Ale mně je to celkem fuk, já se dobře bavím. Znám ale pár lidí, co by to řešilo hned, kdyby si o nich takhle šířila lži. A věř, že v dnešní době by to policie řešila i na nějaké stupidní hře.
Celkově dnešní doba jde do kopru.

Ale mně je to celkem fuk, já se dobře bavím. Znám ale pár lidí, co by to řešilo hned, kdyby si o nich takhle šířila lži. A věř, že v dnešní době by to policie řešila i na nějaké stupidní hře.

- Tafi
- Mistr
Myslím si, že vzhľadom na citlivosť tejto témy nie je vhodné riešiť to takto verejne.
Rovnako tak si myslím, že vzhľadom na vážnosť tejto témy treba voliť vhodné vyjadrenia a nerobiť si z toho srandu.
Na základe predošlej histórie a niektorých nedávnych vyjadrení bol Tafimu znovu zamedzený prístup na naše servery.
Kvôli dôvodom vyššie a zbytočným nadávkam lockujem...
Rovnako tak si myslím, že vzhľadom na vážnosť tejto témy treba voliť vhodné vyjadrenia a nerobiť si z toho srandu.
Na základe predošlej histórie a niektorých nedávnych vyjadrení bol Tafimu znovu zamedzený prístup na naše servery.
Kvôli dôvodom vyššie a zbytočným nadávkam lockujem...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3