• Stránka 1 z 1
[V] BRANO JB 1 JE HODNĚ VELKÝ STYLAŘ
čus chtěl bych nahlasit flegmouše Braňa neboli zaostalce, když už já dostávám i od něj bany a to tu je 3 dny s cestou, tak pojďme si zahrát na hon kočky s myší
8:20 - simon laguje a dává hru na simona přičemž někdo neslyší jeho dané příkazy, minulé kolo tohoto simona řešil za to že mu nejde rozumět a laguje, tudíž simon lagoval hráči neslyšeli příkaz včetně mě a dostali jsme kill, a až co mu to napíšu poté simonovi zruší simona jenomže pozdě, protože mohl předejít smrtím, to už mu ho mohl nechat.....
13:13 - T boxne do hráče PuNko který má jít na atrakci na střechu a admin vybral jiného hráči i přesto že je očividné nadržování ještě se tomu směje a hrát s výhodou mu to psal do chatu a poté si zažádal o mikrofon kde to chtěl říct a hned ho zarazil simon jeho zrušením mikrofonu, admin nereaguje.....
15:20 - simon slovičkáří se slovem start..... místo slova start řekne štat, myslím že slovíčkařit lze na podobné výrazy jako červená-červotoč, zelená,zelenina a ne start, stat....... admin nereaguje...
17:10 - admin dává atrakci při které všechny T umřou a nedal žádnému výhodu, tudíž pokud by tuto atrakci dal zabil by všechny vězně krom VD, tak se taky stalo a přežije opět hráč s VD jménem PuNko
20:10 - znovu atrakce pouze čistě na fragy, vyskoky do 7 sekund na věž, adminovi je to jedno (hlavně že pár adminů tady za to dává ihned minimálně přehoz)
25:20 - simon dá příkaz T aby vzalo gun jen tak a schovalo ji, admin nereaguje........
26:40 - CT blokuje další CT u PP, admin nereaguje........
28:50 - hodí mi AK jen tak abych zabil posledního hráče, jestli se tohle může dělat jsem teda nevěděl a začnu to dělat taky a budu házet Tčkum guny jen tak na zabití VD atd.... no šel jsem ho zabít a bylo to VD co mělo u sebe M4A1 a zabilo mě, admin nereaguje i potom co mu to píšu..........
dukaz : http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites
12. 06. 20:02 jb_rush 20312-2306122002-jb_rush.dem.zip Stáhnout
zdravíčko, lásku a mír v duši
8:20 - simon laguje a dává hru na simona přičemž někdo neslyší jeho dané příkazy, minulé kolo tohoto simona řešil za to že mu nejde rozumět a laguje, tudíž simon lagoval hráči neslyšeli příkaz včetně mě a dostali jsme kill, a až co mu to napíšu poté simonovi zruší simona jenomže pozdě, protože mohl předejít smrtím, to už mu ho mohl nechat.....
13:13 - T boxne do hráče PuNko který má jít na atrakci na střechu a admin vybral jiného hráči i přesto že je očividné nadržování ještě se tomu směje a hrát s výhodou mu to psal do chatu a poté si zažádal o mikrofon kde to chtěl říct a hned ho zarazil simon jeho zrušením mikrofonu, admin nereaguje.....
15:20 - simon slovičkáří se slovem start..... místo slova start řekne štat, myslím že slovíčkařit lze na podobné výrazy jako červená-červotoč, zelená,zelenina a ne start, stat....... admin nereaguje...
17:10 - admin dává atrakci při které všechny T umřou a nedal žádnému výhodu, tudíž pokud by tuto atrakci dal zabil by všechny vězně krom VD, tak se taky stalo a přežije opět hráč s VD jménem PuNko
20:10 - znovu atrakce pouze čistě na fragy, vyskoky do 7 sekund na věž, adminovi je to jedno (hlavně že pár adminů tady za to dává ihned minimálně přehoz)
25:20 - simon dá příkaz T aby vzalo gun jen tak a schovalo ji, admin nereaguje........
28:50 - hodí mi AK jen tak abych zabil posledního hráče, jestli se tohle může dělat jsem teda nevěděl a začnu to dělat taky a budu házet Tčkum guny jen tak na zabití VD atd.... no šel jsem ho zabít a bylo to VD co mělo u sebe M4A1 a zabilo mě, admin nereaguje i potom co mu to píšu..........
dukaz : http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites
12. 06. 20:02 jb_rush 20312-2306122002-jb_rush.dem.zip Stáhnout
zdravíčko, lásku a mír v duši
- MedaBeda1
- Amatér
[V] BRANO JB 1 JE HODNĚ VELKÝ STYLAŘ
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BRANO JB 1 JE HODNĚ VELKÝ STYLAŘ
džizs, musíš mať hodne zaujímavý život, keď jedine čo robíš doma je si honkáš a sťahuješ demá na nahlásenie admina ..
fúúha .. mal by si ísť niekedy von a chytať bronz, lebo ti to pere na hlavu dosť 

XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
pohoda kamo to mi zabralo 15 minut během toho co jsem se díval na seriálek a šel spát a já mu sdělil, že si zahrejeme na hon kočičky s myšičkou a bronzu mám dost hraju fotbal mimo jiné kotě <3
- MedaBeda1
- Amatér
MedaBeda1 píše:čus zase Braňo neboli stylař
13:15 simon laguje celou dobu a admini oba dva nic nereagují
20:10 simon řekne že se mají boxovat na bloku, T neplní mód a nedostane slay admin nereaguje
dukaz:
http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites
12. 06. 20:33 jb_rush 20312-2306122033-jb_rush.dem.zip Stáhnout
další tady..... a to je perlička
15:00 simon nemluví celou dobu, jen střílí a poté jen tak zapne box, přičemž umře hráč a diví se v chatu co se děje a admin nereaguje a neřeší ani potom co mu to více lidí píše........
dukaz:
http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites
12. 06. 20:55 jail_justice_brgames 20312-2306122055-jail_justice_brgames.dem.zip Stáhnout
Keď už chceš teda robiť sťažnosť prečo tu nevypíšeš všetkých adminov ?
Prvý čas: Hľadal som a zároveň som banoval hráča, ktorý obchádzal ban. Keď sa na to pozerám tak príkazy boli zrozumiteľné len simon vypínal skôr mikrofón.
Druhý čas: Toto nemôžeš myslieť vážne...
Mapa justice:Prišiel som na server ,keď bolo rozohrané kolo (asi ku konci kola) nepočul som vôbec nikoho (niekedy sa môže stať že keď sa napojíš na server a si tam prvé kolo tak nepočuješ voic..) ja som ti do chatu napísal že ak máš demo tak si to nahlas do PP. To že tam budú hráči písať FK FK mi vôbec nijak nepomôže ,keď ja som to vôbec nevidel a ani som nevedel o čom je reč.
MedaBeda1 píše:8:20 - simon laguje a dává hru na simona přičemž někdo neslyší jeho dané příkazy, minulé kolo tohoto simona řešil za to že mu nejde rozumět a laguje, tudíž simon lagoval hráči neslyšeli příkaz včetně mě a dostali jsme kill, a až co mu to napíšu poté simonovi zruší simona jenomže pozdě, protože mohl předejít smrtím, to už mu ho mohl nechat.....
Príkazy boli rozumieť. FK tam nikto nedostal. Simon mu bol zrušený a neskôr si aj ten mikrofón opravil.
MedaBeda1 píše:13:13 - T boxne do hráče PuNko který má jít na atrakci na střechu a admin vybral jiného hráči i přesto že je očividné nadržování ještě se tomu směje a hrát s výhodou mu to psal do chatu a poté si zažádal o mikrofon kde to chtěl říct a hned ho zarazil simon jeho zrušením mikrofonu, admin nereaguje.....
Tu nech sa ti vyjadrí admin Punko ja som to nemal odkiaľ vidieť. Logic tam mal aj zároveň pravdu. Hráč mal hovoriť ohľadom FK.
MedaBeda1 píše:15:20 - simon slovičkáří se slovem start..... místo slova start řekne štat, myslím že slovíčkařit lze na podobné výrazy jako červená-červotoč, zelená,zelenina a ne start, stat....... admin nereaguje...
Musím uznať že skutočne Logic slovičkaril. Ja som na serveri počul že povedal štart ale keď sa na to teraz pozerám tak to nie je pravda. (Nepýtajte sa ma ako som tam mohol počuť štart...)Tak isto nechápem prečo Punko vôbec nič nepovedal.
MedaBeda1 píše:17:10 - admin dává atrakci při které všechny T umřou a nedal žádnému výhodu, tudíž pokud by tuto atrakci dal zabil by všechny vězně krom VD, tak se taky stalo a přežije opět hráč s VD jménem PuNko
Beriem mal určiť hráča ,ktorý by mal nejakú výhodu napr. že by šiel posledný alebo keby mal niekoho preživšieho.
MedaBeda1 píše:25:20 - simon dá příkaz T aby vzalo gun jen tak a schovalo ji, admin nereaguje........
Od mojej smrti až po koniec PP som bol afk. Posledné dva časy sa riešili tu brano-aka-nevidel-som-t260996.html (duplicita)
Mňa by skôr veľmi zaujímalo a zároveň žiadam aby sa k tomuto všetkému vyjadril aj admin Punko
MedaBeda1 píše:20:10 - znovu atrakce pouze čistě na fragy, vyskoky do 7 sekund na věž, adminovi je to jedno (hlavně že pár adminů tady za to dává ihned minimálně přehoz)
Logic jasne vysvetlil atrakciu následne ju ukázal ako som ho požiadal či je vôbec splniteľná a všetko bolo v poriadku.
Ty tvrdíš, že si videl ADMINOV čo trestajú hráčov za presne takúto ístú situáciu. Nebude ti teda robiť problém aby si vypísal mená adminov a zároveň aj dodal dôkazy. A tak isto by si mohol dodať dôkaz o tom kde si videl, že som na serveri a JA som vôbec nijak nepotrestal hráča ,ktorý používal aktívne cheaty (SH) [ brano-10-iq-nemocny-admin-jb-smajdalf-t260974.html ]
HLSA/SA žiadam aby pritvrdili na tom aby tieto dôkazy o tom dodal. Pokiaľ nie tak by hráč mal dostať trest za ohováranie admin týmu a tak isto aby brali ohľad aj na jeho chat http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=109877
-
Brano21 - Spamer Veterán
Nevim jestli ma PuNko prava nebo ne to je mi jedno videl jsem tebe a ty si nic neresil
Druhý čas: Toto myslím vážně
Mapa justice: Přišel si na server kdy byli ještě hráči někde u boxu pokud se nepletu
)) a ani i nic neřešil následující kolo, ikdyž to hráči říkali a sám si to viděl
a ani test mikrofonu si mu nedal 
Já nerozumněl ani hovni a až jsem to psal tak sis uvědomil že laguje a není slyšet dobře a zrušil si mu ho mohl si predijit smrtim
Já to taky nemám jak vědět ale aspoň vnímám hru, zatím co ty ne........
vyborně aspon něco uznáš
Nemáš být co afk a být na serveru
takže výmluva klasicky
Super atrakce na fragy oujeeeeeee
Ano dám příklad bývalý admin Michelin za toto dával přehoz, protože máš hráče bavit a ne umyslně zabíjet na nesmyslných příkazech/atrakcích........(ale někdo říkal že má práva zpět, tak asi už i současný admin)
A k tomu SH, jsem se díval na demo a jak jsem napsal tu nadávku za kterou si mi dal 12 hodin což je trošku moc si myslím ale ok, tak ten SHčkař potom odpojil, ale ani sis nedal tu práci se podívat na demo z té mapy jak si mě zabanoval, jestli to vůbec je pravda, co píšu v té UB sekci, že tam nějaký SHčkař byl když už máš takové kecy
),
a Ajayovi jsem psal SZ, ale jakmile jsem shlédnul demo, tak jste se asi mihli kolem, tak jsem to dál neřešil, ale aspoň vykonávej to co bys měl a nepiš hloupé věci, kdyby ses podival, tak vidíš sám, že nelžu
) samozřejmě by ti to vzalo asi 5 minut z tvého bezcenného života
a chatlogy posílat že zabanovat za něco je haluz, nemyslím si že někomu nadávám a úmyslně ho haním, takže pohoda, ale těžko říct co by sis podle svého úsudku řekl co je myšleno vtipně a když tam není admin tak můžu napsat cokoliv, když je, tak to nedělám a ani nikoho nehaním
:D:D ale pohoda klidně si dopřej stejně tě to dožene <3
Druhý čas: Toto myslím vážně
Mapa justice: Přišel si na server kdy byli ještě hráči někde u boxu pokud se nepletu

Já nerozumněl ani hovni a až jsem to psal tak sis uvědomil že laguje a není slyšet dobře a zrušil si mu ho mohl si predijit smrtim

Já to taky nemám jak vědět ale aspoň vnímám hru, zatím co ty ne........
vyborně aspon něco uznáš
Nemáš být co afk a být na serveru

Super atrakce na fragy oujeeeeeee
Ano dám příklad bývalý admin Michelin za toto dával přehoz, protože máš hráče bavit a ne umyslně zabíjet na nesmyslných příkazech/atrakcích........(ale někdo říkal že má práva zpět, tak asi už i současný admin)
A k tomu SH, jsem se díval na demo a jak jsem napsal tu nadávku za kterou si mi dal 12 hodin což je trošku moc si myslím ale ok, tak ten SHčkař potom odpojil, ale ani sis nedal tu práci se podívat na demo z té mapy jak si mě zabanoval, jestli to vůbec je pravda, co píšu v té UB sekci, že tam nějaký SHčkař byl když už máš takové kecy

a Ajayovi jsem psal SZ, ale jakmile jsem shlédnul demo, tak jste se asi mihli kolem, tak jsem to dál neřešil, ale aspoň vykonávej to co bys měl a nepiš hloupé věci, kdyby ses podival, tak vidíš sám, že nelžu

a chatlogy posílat že zabanovat za něco je haluz, nemyslím si že někomu nadávám a úmyslně ho haním, takže pohoda, ale těžko říct co by sis podle svého úsudku řekl co je myšleno vtipně a když tam není admin tak můžu napsat cokoliv, když je, tak to nedělám a ani nikoho nehaním

- MedaBeda1
- Amatér
a ještě dodám že kopat kolem sebe a hledat nějaké chatlogy na mně, kde v chatlogu má každý několik nadávek to už můžeš banovat kohokoliv XD místo toho aby si vykonával svou práci a nebo uznal že je něco v nepořádku není úplně ok XD
a to ještě na to demo o tom SH je to dohledatelné, tak to asi nemusim dávat já, pokud teda neřekne HLSA, klidně to dodám, že mám pravdu že SHčkař tam byl, ale teď se mi to nechce, tak cs
a to ještě na to demo o tom SH je to dohledatelné, tak to asi nemusim dávat já, pokud teda neřekne HLSA, klidně to dodám, že mám pravdu že SHčkař tam byl, ale teď se mi to nechce, tak cs
- MedaBeda1
- Amatér
tak vidim ze som tu asi 10x spomenuty z tych 10 minut co som bol na serveri
moc som nedaval pozor kedze som tam videl ineho admina a ak som nieco prehliadol sa ospravedlnujem, hral som tam po dlhsej dobe a bol som si len chvilu zahrat a pozriet jak to tam vypada 

https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
pohoda kamo na Brana je stiznost ten mel resit ty sis chilloval po dlouhe dobe to beru
- MedaBeda1
- Amatér
Stížnost
Rush:
13:15 Hráč lehce lagoval, ovšem z mého pohledu mu bylo dostatečně rozumět (všichni T splnili jeho příkazy), kde později už simonovi mikrofon krásně fungoval. Je ale úsměvné, že si na to stěžuješ, ikdyž jsi normálně reagoval na simonovi příkazy.
20:10 Zde měl admin dát slay afkujícímu hráči, ovšem simon ho rychle našel a popravil. Malichernost
Justice:
15:00 Braňo se napojil v průběhu kola, tudíž nemohl vědět co se na serveru odehrává. Když jsem se tak díval na to kolo po Braňovo příchodu, vše vypadalo na to, že simon normálně mluví a dává příkazy (Tčka šli na stěnu kam střílel, pak šli k sobě, pak se boxovali). Nemám za zlé Braňovi že se domníval, že simon normálně mluví (občas když se připojíš na server, tak do dalšího kola neslyšíš žádný voice - jak ti Braňo i sám napsal). V tomto případě mě zaráží, že si místo stížnosti na admina spíše nezaložil PP nahlášení na ten MFK co tam padl, což ti Braňo na serveru i napsal. Admin jednal nejlépe jak v danou dobu mohl.
Teď k této stížnosti:
8:20 Tady je pravda, že simon lagoval, ovšem nejdůležitějším pasážím jeho příkazu bylo rozumět. Nikdo nedostal FK a při dalším příkazu, kde simon nadále lagoval, admin zasáhl. Admin postupoval správně.
13:13 Moc nechápu proč tohle míříš na Braňa, když ten byl už dávno na cestě na střechu, takže nemohl vidět do koho Sokolík doopravdy boxnul. V tomto případě měl Punko zasáhnout, který příště na serveru bude dávat větší pozor.
15:20 Jak napsal Braňo, tak v tomto čase se přeslechl, co se může stát každému z nás. Simon měl být upozorněn, aby takove příkazy nedával.
17:10 V tomto čase admin měl upozornit simona, aby nějakým způsobem určil pořadí / někoho kdo by se neúčastnil.
20:10 Tady nevidím žádný problém, jelikož simon ukázal splnitelnost atrakce. Admin postupoval správně.
25:20 Admin byl afk, tudíž to nemohl řešit. Admin pro příště buď napíše že jde afk / odejde ze serveru, aby bylo jasné, že není přítomen.
26:40, 28:50 Tyto časy se už vyřešili zde.
Abych to shrnul:
Jsou zde časy, kde admini měli zasáhnout (13:13, 15:20, 17:10), ale celkově nenastalo nic tak katastrofického, co by narušilo zásadně chod hry. Admini uznali svou chybu a pro příště budou dávat větší pozor na průběh hry.
Ještě bych se vyjádřil k času 20:10, kde tvrdíš, že admini za podobné atrakce přehazují k T. Uvedl si Michelina - s takovým nařčením dodej rovnou i důkaz, jinak to jsou jen prázdná slova.
Nakonec ohledně toho SH, jak jsi se sám přesvědčil, braňo a cheater se na serveru jen tak tak minuli. Proto místo osočování admina, že se nejde podívat na demo, příště nahlaš cheatera do PP. Admin nemá povinnost na pokyn hráčů jít a kontrolovat dema (jestli ti nějaký admin vyhoví, je to pouze jeho vstřícný krok).
Považuji za vyřešené.
Rush:
13:15 Hráč lehce lagoval, ovšem z mého pohledu mu bylo dostatečně rozumět (všichni T splnili jeho příkazy), kde později už simonovi mikrofon krásně fungoval. Je ale úsměvné, že si na to stěžuješ, ikdyž jsi normálně reagoval na simonovi příkazy.
20:10 Zde měl admin dát slay afkujícímu hráči, ovšem simon ho rychle našel a popravil. Malichernost
Justice:
15:00 Braňo se napojil v průběhu kola, tudíž nemohl vědět co se na serveru odehrává. Když jsem se tak díval na to kolo po Braňovo příchodu, vše vypadalo na to, že simon normálně mluví a dává příkazy (Tčka šli na stěnu kam střílel, pak šli k sobě, pak se boxovali). Nemám za zlé Braňovi že se domníval, že simon normálně mluví (občas když se připojíš na server, tak do dalšího kola neslyšíš žádný voice - jak ti Braňo i sám napsal). V tomto případě mě zaráží, že si místo stížnosti na admina spíše nezaložil PP nahlášení na ten MFK co tam padl, což ti Braňo na serveru i napsal. Admin jednal nejlépe jak v danou dobu mohl.
Teď k této stížnosti:
8:20 Tady je pravda, že simon lagoval, ovšem nejdůležitějším pasážím jeho příkazu bylo rozumět. Nikdo nedostal FK a při dalším příkazu, kde simon nadále lagoval, admin zasáhl. Admin postupoval správně.
13:13 Moc nechápu proč tohle míříš na Braňa, když ten byl už dávno na cestě na střechu, takže nemohl vidět do koho Sokolík doopravdy boxnul. V tomto případě měl Punko zasáhnout, který příště na serveru bude dávat větší pozor.
15:20 Jak napsal Braňo, tak v tomto čase se přeslechl, co se může stát každému z nás. Simon měl být upozorněn, aby takove příkazy nedával.
17:10 V tomto čase admin měl upozornit simona, aby nějakým způsobem určil pořadí / někoho kdo by se neúčastnil.
20:10 Tady nevidím žádný problém, jelikož simon ukázal splnitelnost atrakce. Admin postupoval správně.
25:20 Admin byl afk, tudíž to nemohl řešit. Admin pro příště buď napíše že jde afk / odejde ze serveru, aby bylo jasné, že není přítomen.
26:40, 28:50 Tyto časy se už vyřešili zde.
Abych to shrnul:
Jsou zde časy, kde admini měli zasáhnout (13:13, 15:20, 17:10), ale celkově nenastalo nic tak katastrofického, co by narušilo zásadně chod hry. Admini uznali svou chybu a pro příště budou dávat větší pozor na průběh hry.
Ještě bych se vyjádřil k času 20:10, kde tvrdíš, že admini za podobné atrakce přehazují k T. Uvedl si Michelina - s takovým nařčením dodej rovnou i důkaz, jinak to jsou jen prázdná slova.
Nakonec ohledně toho SH, jak jsi se sám přesvědčil, braňo a cheater se na serveru jen tak tak minuli. Proto místo osočování admina, že se nejde podívat na demo, příště nahlaš cheatera do PP. Admin nemá povinnost na pokyn hráčů jít a kontrolovat dema (jestli ti nějaký admin vyhoví, je to pouze jeho vstřícný krok).
Považuji za vyřešené.

-
Whh - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1