• Stránka 1 z 1
[V] Brano / Ajay
Zdravím,
zahlédl jsem verdikt této stížnosti branislav-jb-t262623.html a myslím si, že tato stížnost není správně vyřešená.
Neznalost pravidel hráče neomlouvá, když už jste se rozhodli za toto slovo dávat 6 hodin, tak nebylo by vhodné hráčovi dát minimálně ban na 10 minut? Ale to bych asi ještě bral.. (Mám teda pocit, že Pato je Braňův kámoš, a že to bylo trochu nadržování, ale to může být jen moje domněnka..)
Pamatuji si, že admini byli rušeni za mnohem jemnější nadávky než "negřík", proč tady je to bez povšimnutí? Zrovna v Braňovo případě tohle není ojedinelý případ, kdy se chová jak hovado..
Nehledě na tu věc, že to vyjádření očividně nepsal ani Braňo, pokud se teda nepřestěhoval do ČR.
Vím, že je to stížnost od nějakého DIP trapky, ale byl bych rád, kdybyste se na to prosím ještě někdo koukli, a popřípadě s tím nějak naložili..
zahlédl jsem verdikt této stížnosti branislav-jb-t262623.html a myslím si, že tato stížnost není správně vyřešená.
Neznalost pravidel hráče neomlouvá, když už jste se rozhodli za toto slovo dávat 6 hodin, tak nebylo by vhodné hráčovi dát minimálně ban na 10 minut? Ale to bych asi ještě bral.. (Mám teda pocit, že Pato je Braňův kámoš, a že to bylo trochu nadržování, ale to může být jen moje domněnka..)
Pamatuji si, že admini byli rušeni za mnohem jemnější nadávky než "negřík", proč tady je to bez povšimnutí? Zrovna v Braňovo případě tohle není ojedinelý případ, kdy se chová jak hovado..
Nehledě na tu věc, že to vyjádření očividně nepsal ani Braňo, pokud se teda nepřestěhoval do ČR.
Vím, že je to stížnost od nějakého DIP trapky, ale byl bych rád, kdybyste se na to prosím ještě někdo koukli, a popřípadě s tím nějak naložili..
Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
[V] Brano / Ajay
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Brano / Ajay
Domněnky můžeš mít jakýkoliv jen chceš. Hráče Patrika znám dlohou a vím o něm, že úmyslně pravidla by neporušoval. Na to jak dlouho tady hraju a celkově jsem, tak dokážu říct kdo co ví z hráčů a kdy odhadem tady byli naposled. Rozhodně by nebylo správný hráče banovat, když jsem to sám řekl. Nebylo by to ani trochu správny a pokud sis to řádně nečetl tak jsem jasně napsal a v hře řekl, že si na daný slovo budou dávat všichni větší pozor včetně mně.
Admin na serveru je od toho aby dohlížel na pořádek a hlavně pomáhal jakkoliv hráčům s pravidlama a různýma nejasnostmi. Pokud se dají řešit určité věci bez toho aby hráč si odnesl ban, z které je jasne kde to pochopil a ví, že to už nemá dělat tak v tom nevidím žádný problém.
Tvrdíš, že se chovám opakovaně na serveru nevhodne. Byl bych moc rád aby si k tomu dodal důkazy jinak to budu brát tak, že se snažíš poškodit jméno admina to jest mně.
Kdybych tady psal i Čínsky a bydlel v Číně tak je to jen moje věc.
Admin na serveru je od toho aby dohlížel na pořádek a hlavně pomáhal jakkoliv hráčům s pravidlama a různýma nejasnostmi. Pokud se dají řešit určité věci bez toho aby hráč si odnesl ban, z které je jasne kde to pochopil a ví, že to už nemá dělat tak v tom nevidím žádný problém.
Tvrdíš, že se chovám opakovaně na serveru nevhodne. Byl bych moc rád aby si k tomu dodal důkazy jinak to budu brát tak, že se snažíš poškodit jméno admina to jest mně.
Kdybych tady psal i Čínsky a bydlel v Číně tak je to jen moje věc.
-
Brano21 - Spamer Veterán
Stačí se podívat na stížnosti na tebe, popř. na stížnosti v minulosti (3 roky zpátky). Jasně, jsou to stížnosti dlouho zpátky, ale pokud se jedná furt o ty samé věci (nevhodné vyjadřování na serveru, nevh. vyjadřování na fóru (viz. zákaz editu)), proč to nevzít v potaz. Tvoje ochota pomáhat hráčům z tebe vyloženě stříká
Nechápeš moji pointu. Byli tu admini, kteří řekli "omylem" Nigga, jebat atp. a byli rovnou zrušeni. Zrovna ty, který banuje jak o život a bere si všechny provokace hned k tělu, tak bys mohl jít příkladem, když už chceš být taková autorita.
Z tvé odpovědi je vyloženě vidět, že nedokážeš být férový i vůči tvým kamarádům. Kdyby dal MFK (úmyslný) a řekl ti, že nechtěl a sorry, tak mu ban nedáš? Nikdy nevíš, co tomu člověku přepne v hlavě. Kdyby omylem zapl cheaty a řekl, že zapomněl, že se nesmějí používat, tak nic? Negr bylo i za Knedlajse (i předtím) zakázaný slovo, takže nevidím důvod, proč by ho měl psát, i když nevěděl o jeho banu..

Nechápeš moji pointu. Byli tu admini, kteří řekli "omylem" Nigga, jebat atp. a byli rovnou zrušeni. Zrovna ty, který banuje jak o život a bere si všechny provokace hned k tělu, tak bys mohl jít příkladem, když už chceš být taková autorita.
Z tvé odpovědi je vyloženě vidět, že nedokážeš být férový i vůči tvým kamarádům. Kdyby dal MFK (úmyslný) a řekl ti, že nechtěl a sorry, tak mu ban nedáš? Nikdy nevíš, co tomu člověku přepne v hlavě. Kdyby omylem zapl cheaty a řekl, že zapomněl, že se nesmějí používat, tak nic? Negr bylo i za Knedlajse (i předtím) zakázaný slovo, takže nevidím důvod, proč by ho měl psát, i když nevěděl o jeho banu..
Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
Napíšem ti to znova. Dodaj dôkazy kde sa správam nevhodne na serveri v momentálnej dobe. Pokiaľ ich nedodas tak sú to len tvoje vymyslené reči, ktoré šíriš veľmi hlasno za úmyslom poškodiť admina. Ako bývalý SA by si mal ovládať takéto veci.
Nevidel som ani raz, že admin by bol zrušený za jednu nadávku to sú už tvoje opätovne domienky. Žiadny admin sa nezrušil len kvôli jednému prehrešku. A ak áno tak to musel byť velmi závažný priestupok.
Každému hráčovi dávam šancu aby sa to nemuselo riešiť banom to sú opäť tvoje výmysly, že trestam hráča okamžite bez nejakej možnosti odvodnit si jeho myšlienku.
Je mi veľmi "ľúto" Kozlak, že tvoja éra tu skončila ale ako vidím tak topiaci sa aj slamky chytá.
Nevidel som ani raz, že admin by bol zrušený za jednu nadávku to sú už tvoje opätovne domienky. Žiadny admin sa nezrušil len kvôli jednému prehrešku. A ak áno tak to musel byť velmi závažný priestupok.
Každému hráčovi dávam šancu aby sa to nemuselo riešiť banom to sú opäť tvoje výmysly, že trestam hráča okamžite bez nejakej možnosti odvodnit si jeho myšlienku.
Je mi veľmi "ľúto" Kozlak, že tvoja éra tu skončila ale ako vidím tak topiaci sa aj slamky chytá.
-
Brano21 - Spamer Veterán
Zbytečně se tu nehádejte a počkáme na vyjádření HLA nebo vyššího. Takto očividně nevyřešíme nic.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
V podstate súhlasím s pôvodným verdiktom HLSA z minulej sťažnosti, aj s tým čo tu napísal Braňo... Okrem toho, že ban by mal byť až poslednou možnosťou admina, tak by určite nebolo fér, aby hráči boli potrestaní za niečo, čo admin sám v tej dobe (aj keď neúmyselne) urobil. Okrem toho sa Braňo okamžite ospravedlnil, upozornil hráčov, aby to nepoužívali a upozornil na svoju chybu aj HLSA...
Samozrejme, niečo by sa nemalo stávať a HLSA na to Braňa dostatočne upozornilo
Budem rád, keď podložíš svoje tvrdenia nejakými dôkazmi s aktuálnejším dátumom, 3 roky staré veci nepokladám za relevantné
Samozrejme, niečo by sa nemalo stávať a HLSA na to Braňa dostatočne upozornilo

Kozlak píše:Zrovna v Braňovo případě tohle není ojedinelý případ, kdy se chová jak hovado..
Kozlak píše:Stačí se podívat na stížnosti na tebe, popř. na stížnosti v minulosti (3 roky zpátky). Jasně, jsou to stížnosti dlouho zpátky, ale pokud se jedná furt o ty samé věci (nevhodné vyjadřování na serveru, nevh. vyjadřování na fóru (viz. zákaz editu)), proč to nevzít v potaz. Tvoje ochota pomáhat hráčům z tebe vyloženě stříká
Budem rád, keď podložíš svoje tvrdenia nejakými dôkazmi s aktuálnejším dátumom, 3 roky staré veci nepokladám za relevantné

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Vyriešené cez PM...
Sťažnosť zamietnutá
Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1