I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Re: Admin Brano zneužíva svoje prava

Příspěvekod harlequin » 09 lis 2023, 00:57

Nuž chápem, že sa pokúšaš obhájiť aj klamstvom, dám tu teda celý chat log aby neboli pochybnosti:

2023-11-08 21:47:21 harlequin znie to neuveritelne Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-11-08 21:47:20 Brano o to horsie pre teba Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-11-08 21:47:18 harlequin si este horsi admin ako hrac Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-11-08 21:47:17 BLACK.snow GANDALF daj ma na forko za obtazovanie pls Gamesites.cz ^Public Server #1 de_dust2
2023-11-08 21:47:16 4N4L dwqwd wa w Gamesites.cz ^Public Server #1 de_dust2
2023-11-08 21:47:14 Dv0rkaI9 a myslela jsem si ze bude prijemna Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-11-08 21:47:12 harlequin provokacia? ja som to myslel vazne Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2

Nefackuje ťa hanba ani trošku? To čo si predviedol za pokus :D

A či som to myslel vážne? Samozrejme, že to myslím vážne, si hrozný hráč a ešte horší admin (hoci je naozaj nesmierne ťažké tomu uveriť).....

No skús ešte niečo:)
harlequin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

od Rumcajz » 09 lis 2023, 00:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Brano21 » 09 lis 2023, 01:10 VIP

Ja som sa už raz vyjadroval k písaniu do chatu a obdivuje ma, že si ďalší jeden z tých ľudí, ktorí majú urobenú normu kedy presne musí byť správa napísaná. (napr. brano-jb-t261314.html ) To že sa tu ukazuje presný čas tak je pekné ale treba brať do úvahy čo sa deje okolo toho. Len na to ste vy príliš lenivý tu dodať dôkazy.

A ja ti rozhodne takúto tvoju nezmyselnú hlúposť čo si písal v hre a v podstate aj tu nepotvrdím.
Brano21
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod harlequin » 09 lis 2023, 01:16

Za to že v tvojej hlavičke plynie čas nejakým zvláštnym spôsobom ja nemôžem. Všetci čo na serveri boli videli čo si robil a ako si sa správal. Namiesto toho aby si sa ospravedlnil za svoje nepatričné správanie a opakované zneužitie práv, tak sa tu obhajuješ povrchnými argumentmi, čo ani časovo nedávajú logiku. Ale to v podstate všetko súvisí s tým čo som napísal už vyššie a síce, že nemáš v sebe najmenší morálny kredit aby si o čomkoľvek mohol rozhodovať. (tvoju hernú stránku ktorá je taktiež žalostne biedna dám bokom)
Zamysli sa nad sebou.
harlequin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod iii » 09 lis 2023, 11:31

Brano davas bany zato ze niekto vyjadri svoj nazor a tak to nemá fungovat... ked mas skore 20:40 a niekto ti napise si slaby hrac tak je to fakt..nie je to urazanie nie je to provokacia proste CSko hrat nevies a nema ta to co urazat. Co si maju ludia mysliet ked hra niekto s cheatmi tak ako to ty mozes rozoznat ked sam nevies hrat tu hru?
mas bud strasne malu kapacitu mozgu alebo si este dietatko co nechape veci
iii
Amatér
Amatér

Příspěvekod iii » 09 lis 2023, 12:05

Ked sa 10 ludi na teba stazuje tak asi je niekde problem. Mali by ti tie prava zobrat lebo namiesto toho aby si chranil hracov iba zneuzivas prava a riesis si komplexy. Banujes hracov co absolutne nic neurobili.
iii
Amatér
Amatér

Příspěvekod eXtr3mer » 10 lis 2023, 11:53

Dávam unlock na celú tému, aby niekto zo zabanovaných hráčov dodal vyčasované demo a vysvetlil čo predchádzalo všetkým banom, pretože podľa hlstats viem zatiaľ zhodnotiť len nezmyselné rýpanie do admina, ktoré začalo touto správou:
2023-11-08 21:44:22 Str1X konecne normalny bann Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod terezieee » 10 lis 2023, 12:06 VIP

ta zpráva od Strixe byla mířená na Angela, když dal ban hráčovi za to, že kazil hru.
terezieee
Amatér
Amatér

Příspěvekod Str1X92 » 10 lis 2023, 12:57

Extremer,neviem kde vasa inteligencia tkvie,ale toto uz je cez vsetky hranice normalneho myslenia :D ,tvoj prispevok ze provokacia zacala mojou spravou :D..tak vidim ze mas "velky prehlad" :D ...Toto je posledna moja reakcia,tu je uplne zbytocne nieco vedeniu pisat,a nedajboze aby clovek vyjadril svoj nazor na serveri alebo tu ,..ak by ste mali vsetky kolečka pokope,vyzeralo by to inak aj s adminmi aj so serverom..uvediem priklad-nebudem menovat hracov ale aj pritomni ktori sa vyjadruju k tejto teme,uz ked sa bavime otvorene,maju zapnute cheaty,tie tolerujete co si myslim ze na herny portal ktory existuje xy rokov,by to nemalo takto fungovat,dalsia vec, miesto toho aby ste banovali hracov ktory cheatuju a kazia hru hracom ktory sa idu odreagovat,riesite trapne slova ako deti v skolke a deti na 1.stupni na zakladnej skole...je to vysmech uplny,a myslim ze x ludi to tak vnima ako ja.....ako som pisal vyssie..zbytocne sa vyjadrovat a nieco riesit s vami .
Str1X92
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXtr3mer » 10 lis 2023, 13:38

Strix, čakal som, že so svojou inteligenciou mi budeš schopný vo svojom príspevku odpovedať na otázku...

Snažím sa pochopiť čo sa dialo na serveri, že si musel adminovi napísať správu nižšie. Písal niečo do chatu? Kazil hru? Zneužíval práva? Čakám na to demo alebo nejaké stručné vysvetlenie...
2023-11-08 21:44:56 Str1X brano ty sopliak radsej hraj a nezneuzivaj tie prava.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod harlequin » 10 lis 2023, 22:00

eXtr3mer píše:Dávam unlock na celú tému, aby niekto zo zabanovaných hráčov dodal vyčasované demo a vysvetlil čo predchádzalo všetkým banom, pretože podľa hlstats viem zatiaľ zhodnotiť len nezmyselné rýpanie do admina, ktoré začalo touto správou:
2023-11-08 21:44:22 Str1X konecne normalny bann Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2

alebo skôr týmto banom, kľudne to lockni, váš portál nemá zmysel
Pekný večer esťe
harlequin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Rab1n » 11 lis 2023, 12:43

Extremer, stále máš pocit, že som jediný komu prekáža ako to funguje na TVOJOM portále?
A hlavne sa chcem spýtať, stále máš problém pochopiť čo sa dialo po 22 správach od 7 rôznych hráčov? :) klobúk dole...
Rab1n
Amatér
Amatér

Příspěvekod eXtr3mer » 13 lis 2023, 16:46

Prešli 3 dni a odpoveď na moju otázku stále nikde...

Všetky problémy s adminom sa majú riešiť na fóre a nikdy nie na serveri. Samozrejme, niečo sa dá vyriešiť aj hneď na serveri, ale určite nie vypisovaním nezmyslov o neoprávnených kickoch, banoch, zneužívaní práv alebo o zrušení práv adminovi. Za takéto slovné útoky, ktoré znižujú autoritu alebo zosmiešňujú admina, dostanete ban, tak ako sa to stalo v tomto prípade... Aj keď to vy nedefinujete ako urážky či vyhrážky, ale ako názor či holý fakt, tak je to úplne jedno :) Jednak to nikoho nezaujíma a stále to je len provokácia smerovaná na admina. A to, že ste nenapísali žiadne nadávky na veci tiež nič nemení. Aj keď v dôvode vašich banov sú nadávky spomenuté, tak krátky mute ban na 10min. slúži (okrem iného) aj ako varovanie pred dlhším banom a poskytuje hráčom možnosť vychladnúť :)

To správanie vidno aj tu v sťažnosti... Urážky, vyhrážky, výsmech - veľmi dospelé správanie :)

V nejakom príspevku som čítal, že niektorým adminom na serveri vaše správanie nevadilo, čo dáva zmysel, keďže ste útočili na Braňa :) V inom príspevku som zase čítal, že iní admini sú "akceptovanejsi", ale to je tiež normálne, pretože niekto má s vami trpezlivosť a niekto nie. Uznávam, že Braňova komunikácia mohla byť trochu lepšia a celé to mohlo dopadnúť inak... Každopádne upozornení na svoje správanie ste boli všetci, takže všetci ste vedeli, že robíte niečo zle a čo vás bude čakať, ak v tom budete pokračovať :)

Strixov ban bol oprávnený...
harlequinov ban bol oprávnený...
Oba bany za provokáciu v nicku boli oprávnené...
Prvý ban Adrianovi bol v podstate oprávnený, aj za to minimum... keďže začal písať podobné nezmysly ako hráči, ktorí za to dostali ban, a ešte sa divil, že dostal kick.
Druhý ban Adrianovi je už trochu na zamyslenie... Hneď po bane sa pomerne slušne opýtal na dôvod banu, ale hneď po tom nasledovali ďalšie správy, ktoré admin vyhodnotil ako zbytočnú provokáciu. Je na zamyslenie či sa to nedalo vyriešiť lepšie ako zo strany hráča, tak zo strany admina ;)

Na záver... Nikto vám nekáže mať Braňa rád ako hráča. Nikto vám nekáže mať ho rád ako admina. Nemusíte ho rešpektovať ani ako admina, ale potom musíte počítať, že ak nebudete rešpektovať jeho upozornenia, tak môžete byť potrestaní :) Tiež neviem, prečo by o kvalitách admina malo hovoriť jeho skóre, o to viac na serveri, ktorý nie je jeho primárny.

Dodatočne som si pozrel záznam chatu a odmenil tých najväčších a najslušnejších dospelákov :)
https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=1908
https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=1909

Sťažnosť zamietnutá
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Předchozí

Zpět na Stížnosti na Adminy