I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Neoprávněný slay/blbé narážky

Příspěvekod prase258 » 13 zář 2024, 14:19

Info o adminovi
nick - Enjoy The Silence
server - JB1
ID - STEAM_0:1:61645405
čas - 13.09.2024 14:30cca
demo - https://easyupload.io/zh2asy

časy - 07:11 vysvětluje atrakci, kde se mají hráči sami nebo s pomocí zavřít v jedné z "cel". Hráč Zembus neplní atrakci, stojí na místě a adminovi je to jedno a kill mu nedá. Sice ho dostane i tak, protože druhý hráč splní atrakci, ale myslím si že reakce z jeho strany měla přijít určitě daleko dříve. Kdyby se rozhodl atrakci plnit, mohl tímto stylem mít i PP. BTW druhý hráč šel na tlačítko a neřešil to taky... Celkově to za mě moc nezvládl no

10:00 - další situace, kde admina zabiju v šachtě, následně napíše že měl lagy, ale je to klasická trapná výmluva a i kdyby ne, co mě to zajímá :D, napsal jsem tedy s nadhledem "jo jo určitě", potom začal být z ničeho nic nepříjemný a mít blbé narážky na situaci, která je 8 let stará a chovat se arogantně. Vyměnili jsme si pár vět a dále jsem to neřešil, protože jsem mu nechtěl dát důvod proto, aby to mohl řešit kickem/banem... Začal o situaci s Aweem, pak tam začal tahat větu typu "cry me a river" a tak podobně. (nic hrozného, ale blbé narážky ať si nechá pro kamarády, nejsem na to zvědavý).
Po chvíli jsem se rozhodl jít ven, protože jsem si uvědomil že simon už měl jen 3 vězně a kolo mohlo každou chvílí skončit.
13:40 Vylezl jsem šachty a pak dal simon box a řekl že se budeme v boxovat v boxu. Okamžitě jsem šel jsem dolů walkem směrem k boxu, abych i nadále plnil vzpouru. Admin mi dal slay, absolutně neoprávněně...

22:15 radím vězni aby otevřel cely a kde je simon, jakmile je otevře uteču, díky tomu že jsem dokonalý taktik a slyším že si kupuje speed, se otočím a zabiju jej, následně má další debilní narážky do voicu. Napsal jsem mu aby mě přestal urážet, pak se zeptal jestli už jsem dal stížnost na forum. Neodpovídal jsem mu...
prase258
Pokročilý
Pokročilý

[V] Neoprávněný slay/blbé narážky

od Rumcajz » 13 zář 2024, 14:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neoprávněný slay/blbé narážky

Příspěvekod prase258 » 13 zář 2024, 14:22

prase258
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod odyseenko » 13 zář 2024, 14:40 VIP

Ideme po poriadku.

Kód: Vybrat vše
2024-09-13 13:54:49    si to dej do životopisu.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_guetta_v1

Kto začal s blbými narážkami?

Kontext : Porazil som sťažujúceho sa hráča pri atrakcii o PP, kde sme sa smiali so zembusom, ako sťažujúci vystrieľal celý zásobník a netrafil, zatiaľ čo ja som to dal na Yusuf Dikeca.

2024-09-13 14:04:59    pičo.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_guetta_v1

Po mojom upozornení prišlo:

2024-09-13 14:05:15    uklidněte se!.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_guetta_v1

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2024-09-13 14:21:17    ale on ti neplní atrakci borec.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_rats

Bol to zembus, ktorý nechával hráčovi tumica pp. Tých pár sekúnd nikoho nezabilo. Či mám pozrieť tvoje HLTV, ako nechávaš kamošov? A nehraj sa že nevieš o čom hovorím :D

Zabil si ma v šachte, keďže mi to reálne laglo. Aká bola tvoj okamžitá reakcia?

2024-09-13 14:23:36    jojo určitě.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_rats
2024-09-13 14:23:21    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_rats
2024-09-13 14:23:18    :DDDD.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_rats

Kto tu má blbé narážky?

2024-09-13 14:24:08    asi.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_rats
2024-09-13 14:24:07    máš trošku mindráky ne.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_rats
2024-09-13 14:23:49    hejh enjoy.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_rats

Simon išiel dať box, poradil som mu, nech to dá v boxovacom ringu. Zapol box, ty si ešte išiel walkom, sem tam si sa zastavil, aby si to popozeral ,či nejde CT, ktoré môžeš zabiť. Namiesto toho, aby si išiel priamou cestou a bez zdržovania plniť mód. Dostal si slay a začal si plakať :

2024-09-13 14:27:35    tohle jsem už řešil jednou.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_rats
2024-09-13 14:27:23    takže forum ok díky.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_rats
2024-09-13 14:27:19    ??????????????????.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_rats

Ja neviem, čo si čakal. Po tých rokoch si sa nezmenil. Najhoršie čo som ti povedal, že si plačko, po tom, čo si tam plakal. To, že sa ti už celkovo veľa vecí tolerovalo, na to nezabudni.

Za svojim názorom si stojím, tento hráč len úmyselne hľadá problémy tam, kde nie sú, alebo ich vytvorí on.
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod prase258 » 13 zář 2024, 15:37

Jo porazil jsi mě u PP a napsal jsem pak do chatu "pičo", ale to nebylo ani mířeno na tebe a to moc dobře víš, jinak bych to napsal v jiném tvaru že?. Pak jsem napsal "uklidněte se", ale to je všeobecné, protože jsem napsal nadávku chápeš, vtip. Poslední věc jsem napsal aby sis to dal do životopisu, protože jsi to tam spamoval 8x, jako by jsi právě vyhrál v loterii. K té situaci se slayem, nejsem povinný se vyzradit a pokazit si vzpouru, když simon zapne box a jsme poslední 2 hráči, jsem povinný jít plnit mod, což jsem udělal.

V prvním čase ti šel jeden vězeň NA a ne PŘED tlačítko a měl mít kill. Nadržoval jsi hráči Zembus, kterého jsi nezabil z důvodu neplnění atrakce. Smát po killu do chatu se myslím můžu ne? O mindrácích jsem ti napsal ano, protože pokaždé co spolu hrajeme vytahuješ jednu a tu samou situaci a nejvtipnější je, že se tě vůbec netýkala a jen se sereš do věcí, do kterých ti nic není... 8 let starých věcí, které jsou dávno pryč a vyšuměly. Tak si ji napiš třeba do životopisu :)

Více sem psát nebudu, počkám na vyjádření vyšších.
prase258
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod odyseenko » 13 zář 2024, 16:22 VIP

1. Že sa ma to netýka?

Awee (cti ejvi) píše:
Odesláno: 28 pro 2016, 15:29
od tomas258
 Kosso, Viktor, Odysee, Frank.
Byl bych rád aby mi byl sdělen verdikt, jestli bude nějaký admin potrestán a popřípadě jak. Děkuji.

Na základě tohoto byli zrušeni admini Odysee a Kosso. Nicméně si tam vypsal asi 8 časů kde ses snažil najít na adminy i tu nejmenší špínu, přesto že nic neporušili.

2. Vulgarizmus

Ja som to nebral, že to bolo na mňa. Ale tvoja reakcia na to, keď som ťa ukľudňoval mala dosť sarkastický podtón, nehraj to tu na druhú stranu mince.

3. Spam?

Spamoval som?

2024-09-13 13:54:41    :DD.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_guetta_v1
2024-09-13 13:54:39    ja jedna rana a bum.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_guetta_v1
2024-09-13 13:54:36    ale chápeš. týpek vyfulloutil.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_guetta_v1
2024-09-13 13:54:15    tiež tak chladnokrvne :DD.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_guetta_v1
2024-09-13 13:54:11    jj :DD.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_guetta_v1
2024-09-13 13:54:06    na olympiáde.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_guetta_v1
2024-09-13 13:54:00    som sa cítil jak ten turecký strelec.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_guetta_v1

Kde tam je spam?

4. Situácia na rats

Je možné, že som poplietol väzňov, keďže som povedal prv nech idú ku tlačítku a hneď na to som im začal vysvetľovať, kam majú ísť. Takže týpek ostal zmätený. Btw. nadržiaval som zembusovi a tumica mala pp? gg. Tu len vidieť, ako sa snažíš chytiť detailov, aby si uškodil ako kedysi.

5. Slay

Si povinný plniť mód priamo a bez zdržovania, tam to končí. Ty si si to vyložil podľa seba.

P.S. : Aj za tie roky stále platí jedna vec o tebe :

Awee (cti ejvi) píše:
Slovíčkaříš, upravuješ si skutečnosti, snažíš se za zády všechny podrazit a tady budeš zvracet nesmysly jaký seš chudák?
Je až k nevíře, že se takovým šulinem musím pořád zabývat..

Zdroj
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod AJayy » 13 zář 2024, 19:44 VIP

Ahoj v prvním čase by se dalo polemizovat nad nevýhodou/killem pro vězně, který šel na tlačítko, ale s Odyho vyřešením situace problém nevidím, i když to bylo chvíli zmatečné, zbytek je v pořádku. V další situaci si tam posíláte milostné psaníčka v chatu, které nikoho nezajímají a ani tady to myslím není potřeba. Zbytek situací jen shrnu: se slayem souhlasím a plačko není urážka za kterou bych Odymu měl naplácat.

Vyřešeno.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [V] Neoprávněný slay/blbé narážky

Příspěvekod prase258 » 13 zář 2024, 20:25

Já se slayem nesouhlasím, mŮže se na to podívat někdo vyšší? Vím že když jsem to řešil posledně s bývalým adminem Jeida tak bylo řečeno i když jsem walkoval z šachty pryč na mapě jail_leyawiin že slay nebyl na místě... Proč bych měl najendou vyběhnout a prozdarit se? nedává to smysl a to neplnění atrakce ti problém nedělá? si děláš srandu ne?
prase258
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Stížnosti na Adminy