Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Re: Unban žiadosť

Příspěvekod Reveen » 21 led 2025, 17:30

huyuny píše:Reveen Máš nějaký důkaz, který by tato tvá tvrzení potvrdil?

Tvá Historie Banu od ruzných adminu hovoří takto:https://ctrlv.cz/5imO

Dema po týdnu mažu,nejsem povinny ti tady nic posílat když si nepodáš žádost o UB :-)

být tebou,tak se raději zamyslím nad tím, co na serveru děláš jelikož kvůli tobě lidi ze serveru odchází protože je nabaví hrát stylem že jim sedíš na Spawnu/u spawnu a zabíjíš je jakmile vyprší nesmrtelnost.. :-) jakmile se na serveru objeví admin začneš dělat to co máš- ale to už je pozdě jelikož nám hráči pošlou demo které si ověříme a když je tam neplnění modu,Kemp,atd atd dostaneš ban :-)

Vyprší dne 21.01.2025 - 21:09:00 (1 Hodina 40 Minut zbývá) což znamená že znovu půjdeš a nebudeš plnit mod hry,Ale věřím že ses poučil a budeš plnit své povinnosti na serveru :-)
Reveen
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

od Rumcajz » 21 led 2025, 17:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod huyuny » 21 led 2025, 17:45

Toto všechno je tvrzení proti tvrzení, nemáš na to důkaz, dema nemáš, máš je vymazané. Tady lidé chtějí vidět pravdu... A další věc, nevím, proč se ty zapojuješ do debaty... Ty nejsi HLSA.

být tebou,tak se raději zamyslím nad tím, co na serveru děláš jelikož kvůli tobě lidi ze serveru odchází protože je nabaví hrát stylem že jim sedíš na Spawnu/u spawnu a zabíjíš je jakmile vyprší nesmrtelnost.. :-) jakmile se na serveru objeví admin začneš dělat to co máš..... Vyjádření k tomu, a znovu nemáš důkaz o tom, že kvůli mně lidé odcházejí ze serveru. Co ze mě děláš? Alespoň si prosím tě nevymýšlej a křivě mě neobviňuj s takovými věcmi.
huyuny
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod eXtr3mer » 21 led 2025, 18:02

Dĺžka banu je trochu neštandardná, ale to isté platí aj o tom, čo si robil na serveri... keďže sa nedá hovoriť o neznalosti pravidiel, ale úmyselnom kazení hry, tak s banom aj dĺžkou banu súhlasím :)

Ak chceš riešiť nejaké staré bany, tak si to mal robiť priebežne, pretože teraz ich považujeme za oprávnené a môžeme tvrdiť, že nemali žiadny účinok, pretože ďalej porušuješ pravidlá...

Vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [V]Unban žiadosť

Příspěvekod Vacationer » 21 led 2025, 21:05

Tak ty si pořádně bezpáteřní člověk. Se divím, že si tady ještě stěžuješ. K tomu včerejšku, to nebyla jen dust4ever2, ale i mapa předtím, kde si jen čekal na spawnu ctček.
Prej "Dostal jsem ban od admina nsoo a vůbec netuším proč" Tak tahle věta mě rozsekala :D :D
Vacationer
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Předchozí

Zpět na Unban Žádost