Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

PŘEHNANÁ REAKCE ADMINA

Příspěvekod Birgo » 25 dub 2025, 21:08

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Tanya The Evil
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: 360 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [opakovana provokace]
[=] Zabanovany nickname: Birgo
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:805293299
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Zdravím, poprosím o kontrolu duševního zdraví admina Tanya The Evil. A taky z jakého důvodu jsem dostal tento ban, ale o něco raději bych měl pořádně odůvodněný ten první 10 minutový ban. Jistě budeš vědět a sdělíš mi zde důvody a hlavně tu nadávku, kterou jsem podle důvodu banu musel napsat. To, že máš k ničemu sluchátka, je TVŮJ problém. 9 nebo kolik hráčů slyší, ty jediný ne. A když tě lehce odseknu, protože to bylo soudě dle reakcí ostatních bez problému slyšet, tak semnou hodíš o zem. A přistane mi po jedné zprávě ban za nadávky. Případně pokud piješ a poté máš k ničemu náladu, popřípadě se ti zhoršuje sluch, tak to je pouze tvá vina a ne nikoho jiného, vybíjet si to opravdu nemusíš. A pokud ti zdrhla stará, stane se, pak je nálada na nic, tak na ten server ani nelez... Poprosím o sdělení důvodů, díky kterým jsem byl uznán vinným. DÍKY.
Birgo
Amatér
Amatér

PŘEHNANÁ REAKCE ADMINA

od Rumcajz » 25 dub 2025, 21:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: PŘEHNANÁ REAKCE ADMINA

Příspěvekod CoderPro » 26 dub 2025, 15:11 VIP

post1178447.html#p1178447

+

To, že řekneš příkaz při otevírání cel na mapě jb_rush, kde je to hlasitý bez možnosti ztlumení, je akorát tak demence simona. Já, jako hráč, si nemám domýšlet co za příkaz simon dává. Má ti být rozumět a ještě lepší by bylo kdyby jsi použil hlavu a dal příkaz ve style "po otevření cel..." nebo otevřel cely a pak dal příkaz a ne že otevíráš cely a do toho něco meleš. Dostal si za to přehoz a pak když jsi pokračoval i v chatu s dalšíma blbostma, tak si dostal 10minut na uklidnění, bohužel to v tvém případě nepomohlo.
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
CoderPro
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod Birgo » 26 dub 2025, 15:22

Problémem je, že všichni slyší, jediný ty ne. To je oč tu běží. :D
Birgo
Amatér
Amatér

Příspěvekod CoderPro » 29 dub 2025, 15:41 VIP

https://hltv.fakaheda.eu/20312-25042521 ... sh.dem.zip

15:30 meleš něco o "nehybej se" hned po tom co si vemeš simona a mluví ti do toho Blacky.
15:40 dáváš jakýsi příkaz, kde bylo slyšet pouze stoly (Viz. hráči co jsou na stolech) potom tam říkáš "mezi stoly, mezi stoly", kde žádné sloveso nepadlo.
16:40 Tě hážů k T, přece to nebyl tvůj problém.

Tohle je k tomu přehozu, teď k tomu tvýmu banu na 10min a pak 6h ->

16:40 - 17:10 -> Uznávám, mohl sem ti dát nejdřív kick, ale tohle jsou tvoje kecy a reakce na vše, co dělá admin. Zvolil jsem 10minut aby ses zamyslel nad tím, co jsi udělal blbě a evidentně to nepomohlo.
32:08 -> Tvoje slavná DPČ smlouva.
37:35-37:40 -> Meleš simonovi do hry + jedeš o nevhodném spray logu, a jak to admin "neřeší".
38:40 -> To samé píšeš v chatu, tak jsem ti dal ban na 6h.
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
CoderPro
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod Birgo » 29 dub 2025, 21:59

Dobré dobré, děkuji, že sis dal takovou práci. A co ta tvoje reakce na hráče OwWeWo, když ti to oznamoval? Už sis nad tím vyhonil? Spíše bych žádal odpověď na toto. :| A nevím o tom, kdy předtím jsem kecal na něco, co dělal admin, ale fajn.
Birgo
Amatér
Amatér

Zpět na Unban Žádost