Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] PŘEHNANÁ REAKCE ADMINA

Příspěvekod Birgo » 25 dub 2025, 21:08

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Tanya The Evil
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: 360 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [opakovana provokace]
[=] Zabanovany nickname: Birgo
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:805293299
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Zdravím, poprosím o kontrolu duševního zdraví admina Tanya The Evil. A taky z jakého důvodu jsem dostal tento ban, ale o něco raději bych měl pořádně odůvodněný ten první 10 minutový ban. Jistě budeš vědět a sdělíš mi zde důvody a hlavně tu nadávku, kterou jsem podle důvodu banu musel napsat. To, že máš k ničemu sluchátka, je TVŮJ problém. 9 nebo kolik hráčů slyší, ty jediný ne. A když tě lehce odseknu, protože to bylo soudě dle reakcí ostatních bez problému slyšet, tak semnou hodíš o zem. A přistane mi po jedné zprávě ban za nadávky. Případně pokud piješ a poté máš k ničemu náladu, popřípadě se ti zhoršuje sluch, tak to je pouze tvá vina a ne nikoho jiného, vybíjet si to opravdu nemusíš. A pokud ti zdrhla stará, stane se, pak je nálada na nic, tak na ten server ani nelez... Poprosím o sdělení důvodů, díky kterým jsem byl uznán vinným. DÍKY.
Birgo
Amatér
Amatér

[V] PŘEHNANÁ REAKCE ADMINA

od Rumcajz » 25 dub 2025, 21:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: PŘEHNANÁ REAKCE ADMINA

Příspěvekod CoderPro » 26 dub 2025, 15:11 VIP

post1178447.html#p1178447

+

To, že řekneš příkaz při otevírání cel na mapě jb_rush, kde je to hlasitý bez možnosti ztlumení, je akorát tak demence simona. Já, jako hráč, si nemám domýšlet co za příkaz simon dává. Má ti být rozumět a ještě lepší by bylo kdyby jsi použil hlavu a dal příkaz ve style "po otevření cel..." nebo otevřel cely a pak dal příkaz a ne že otevíráš cely a do toho něco meleš. Dostal si za to přehoz a pak když jsi pokračoval i v chatu s dalšíma blbostma, tak si dostal 10minut na uklidnění, bohužel to v tvém případě nepomohlo.
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
CoderPro
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod Birgo » 26 dub 2025, 15:22

Problémem je, že všichni slyší, jediný ty ne. To je oč tu běží. :D
Birgo
Amatér
Amatér

Příspěvekod CoderPro » 29 dub 2025, 15:41 VIP

https://hltv.fakaheda.eu/20312-25042521 ... sh.dem.zip

15:30 meleš něco o "nehybej se" hned po tom co si vemeš simona a mluví ti do toho Blacky.
15:40 dáváš jakýsi příkaz, kde bylo slyšet pouze stoly (Viz. hráči co jsou na stolech) potom tam říkáš "mezi stoly, mezi stoly", kde žádné sloveso nepadlo.
16:40 Tě hážů k T, přece to nebyl tvůj problém.

Tohle je k tomu přehozu, teď k tomu tvýmu banu na 10min a pak 6h ->

16:40 - 17:10 -> Uznávám, mohl sem ti dát nejdřív kick, ale tohle jsou tvoje kecy a reakce na vše, co dělá admin. Zvolil jsem 10minut aby ses zamyslel nad tím, co jsi udělal blbě a evidentně to nepomohlo.
32:08 -> Tvoje slavná DPČ smlouva.
37:35-37:40 -> Meleš simonovi do hry + jedeš o nevhodném spray logu, a jak to admin "neřeší".
38:40 -> To samé píšeš v chatu, tak jsem ti dal ban na 6h.
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
CoderPro
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod Birgo » 29 dub 2025, 21:59

Dobré dobré, děkuji, že sis dal takovou práci. A co ta tvoje reakce na hráče OwWeWo, když ti to oznamoval? Už sis nad tím vyhonil? Spíše bych žádal odpověď na toto. :| A nevím o tom, kdy předtím jsem kecal na něco, co dělal admin, ale fajn.
Birgo
Amatér
Amatér

Příspěvekod kybik » 04 kvě 2025, 18:44 VIP

Postupne si prejdeme dôležité situácie z dema.

15:40 - Naozaj nebolo cez zvuk otvárania ciel počuť celý príkaz, keďže polovica väzňov ani nevedela, či majú ísť medzi stoly, alebo na stoly. Medzi stoly išli až po zopakovaní príkazu bez použitia slovesa.

16:40 - Táto situácia bola pomerne nešťastná. Na jednej strane si na Tanyove upozornenie, že nebolo správne počuť príkaz reagoval výhovorkami a odpoveďou, že to nie je tvoj problém, aj keď na deme je jasne vidieť, že príkazu nerozumelo viacero hráčov, pretože naozaj nevedeli kde majú byť. Na druhej strane, keď už si následne uznal, že si príkaz mohol zopakovať ťa Tanya hodil o zem, pričom verím, že by stačilo, aby ťa nechal dokončiť vetu a určite by ste sa spoločne dohodli na tom, že nahlásiš Tanyovi VD, čím by si sa vyhol aj nasledujúcemu 10 minútovému banu na chat, ktorý taktiež nemusel prísť.

Ďalšia situácia s 6 hodinovým banom na chat sa dá zhrnúť nasledovne: Celá situácia sa dala vyriešiť aj inak ako 6 hodinovým banom. Tanyova reakcia na upozornenie od hráča OwWeWo taktiež nebola úplne v poriadku.

Všetky nedostatky s adminom preberiem, aby do budúcna vedel, ako má správne postupovať.

Vyriešené.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
kybik
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Unban Žádost