• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: CTF - ETL KANY
5 minút na to pri tom ako iný hráč výslovne urazí ďalšieho napíše toto
:
2025-05-28 20:58:15 Fefac: a jeste je tupej
kanyho reakcia:
2025-05-28 20:58:43 |ETL|_kany este raz niekto bude urazat supera ma kick
dvojitý meter nič ? úbohosť fakt tento človek jednoduchosť a primitívnosť nemá hraníc pri tebe kany.

2025-05-28 20:58:15 Fefac: a jeste je tupej
kanyho reakcia:
2025-05-28 20:58:43 |ETL|_kany este raz niekto bude urazat supera ma kick
dvojitý meter nič ? úbohosť fakt tento človek jednoduchosť a primitívnosť nemá hraníc pri tebe kany.
Get Better
- JumperS
- Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Sťažnosť by mala byť už z princípu zamietnutá kvôli chýbajúcim dôkazom, ktoré je povinný hráč dodať...
Napriek tomu som sa na to pozrel viac a mimo svojho predošlého príspevku doplním ďalšie info.
Nie je dôvod, aby som od admina požadoval demo kvôli jednému kicku - admini nie sú povinní robiť pri takýchto situáciach vlastné demo, pretože to niekedy ani nie je možné. Na serveri často býva dostupné HLTV, bohužiaľ v prípade CTF nie je HLTV aktuálne funkčné.
V hlstats som našiel ďalšie 2 záznamy, podľa ktorých by admin mohol afkovať na serveri - bez logov to však nemôžem na 100% potvrdiť. Admin však bude na podobné praktiky upozornený.
Pokladám za vyriešené
Napriek tomu som sa na to pozrel viac a mimo svojho predošlého príspevku doplním ďalšie info.
Nie je dôvod, aby som od admina požadoval demo kvôli jednému kicku - admini nie sú povinní robiť pri takýchto situáciach vlastné demo, pretože to niekedy ani nie je možné. Na serveri často býva dostupné HLTV, bohužiaľ v prípade CTF nie je HLTV aktuálne funkčné.
V hlstats som našiel ďalšie 2 záznamy, podľa ktorých by admin mohol afkovať na serveri - bez logov to však nemôžem na 100% potvrdiť. Admin však bude na podobné praktiky upozornený.
Pokladám za vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 2 z 2 • 1, 2