• Stránka 1 z 1
/ CTF1 / bez komentáře:) [V]
Nick:Zoyer
Steam ID + Screenshot SID:steam 0:0:61304693
Dôkaz: http://www.uschovna.cz/zasilka/TPC8N3AWCZEM2PZS-Z35 - je tam oboje
Vyčasovanie:Není třeba ale to jako vážně nemá nic,jako že ho soupeř přeskočí a on ho zabije protože mu kulky zatáčí dozadu ahahaha:)Náhodou jsem si říkal nahraji kousek a i ten kousek stačí.To že vyskočí zpoza rohu a na 1. dobrou přichází hlavičky a tak často je úsměvné a (to že mu to nechce trefit a zatřepe zbraní -asi zlobí myš ahaha )je komické:))Jako nemusím komentovat ale jestli todle jelito nemá nic zaplé tak jsem ježíšek a už se těším na vánoce ahaha:)))
Chtěl abych poslal udělal jsem:))
Klidně se chlapče můžeš vyjádřit ale i slepej pozná
)a nejsem sám kdo ti psal aby jsi to vypl:))
Steam ID + Screenshot SID:steam 0:0:61304693
Dôkaz: http://www.uschovna.cz/zasilka/TPC8N3AWCZEM2PZS-Z35 - je tam oboje
Vyčasovanie:Není třeba ale to jako vážně nemá nic,jako že ho soupeř přeskočí a on ho zabije protože mu kulky zatáčí dozadu ahahaha:)Náhodou jsem si říkal nahraji kousek a i ten kousek stačí.To že vyskočí zpoza rohu a na 1. dobrou přichází hlavičky a tak často je úsměvné a (to že mu to nechce trefit a zatřepe zbraní -asi zlobí myš ahaha )je komické:))Jako nemusím komentovat ale jestli todle jelito nemá nic zaplé tak jsem ježíšek a už se těším na vánoce ahaha:)))
Chtěl abych poslal udělal jsem:))
Klidně se chlapče můžeš vyjádřit ale i slepej pozná

-
clovicek - Amatér
/ CTF1 / bez komentáře:) [V]
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: / CTF1 / bez komentáře:)
mohu poprosit o časy, které se ti nezdají?
- Zoyer
- Kolemjdoucí
https://limewire.com/d/iQVxM#LKKDxykAK3
tu mi to můžeš vše vyčasovat, je to celá mapa, ne jen 5 sekundový ústřižek
tu mi to můžeš vše vyčasovat, je to celá mapa, ne jen 5 sekundový ústřižek
- Zoyer
- Kolemjdoucí
Zhlédl jsem obě dema. Z mého pohledu i přes ty občasné lucky hlavičky, které by mohl nejeden cheater na dustech závidět, je demo čisté. 
Maximálně bych mohl zmínit občasné neplnění módů hráčů na Zoyerově demě a to v obou týmech a taktéž chybějící snaze vyrovnat týmy
Ale to už je práce A-týmu, který zjevně bohužel nemá čas v době, kdy na serveru alespoň někdo hraje.
I tak díky za nahlášení. Pokud by se ti stále něco nezdálo, určitě se ti na to rád podívám.

Maximálně bych mohl zmínit občasné neplnění módů hráčů na Zoyerově demě a to v obou týmech a taktéž chybějící snaze vyrovnat týmy

I tak díky za nahlášení. Pokud by se ti stále něco nezdálo, určitě se ti na to rád podívám.
► Srdcem pravý KNIFER◄ since 2008
-
VesmirCZ - CS 1.6 CheatHunter
Re: / CTF1 / bez komentáře:) [V]
Takže podle předpokladu se musím smát --nic nemá ahahah, zapnutí te ehm trva kolik, vteřina--i na tom tvém celkovém videu- ZOYER -jde vidět !Ale tu to nemá smysl -prej nic.Gamesite kleslo na uroveň-však mě natoč-no vidíš tam něco -ne -tak nic nemá--nevím ale -trapné AB které dnes už používa snad jen imbecil a které míří jen na hlavu-je dávno pravěk.A to že se nemužeš trefit a zatřepeš zbraní -se ti sekla myš ahaha (
)
Stojím si za svojím -tenhle komik má -ale jak říkám ehm nevysvětlíš-a v poho (stejně jak hraje -většína mu pak ze serveru odejde protože nic nemá ahaha).
Sorry--nemluvím o -imbecilni AB ale hackách a jiných vymrdávkách které pomáhají pří stříleni ,míření atd atd-a tenhle kloun je má!!!
Jak to nevidíte oka v pohodě:))Tak nemá nic-to jen že to tam mrska hlavičky a pak se nemůže trefit (najednou).
Na videu toho hráče co skočil za něj ,zabil jak?kouzlo ahahahah.
https://www.youtube.com/watch?v=UAk9pbsN9mY
V pohodě.A du si to asi sosnout a zapnout ,však pohoda-nic nemám -hacky jsou totiž oka (a během vteřiny vypnu a nedokaže mě nikdo nic)
lalalalala.
A jak to dělá aspon co si pamatuju ,to zaseklo míření a člověk musel zatřast myší ,v poho a zaškubu a jedu dál
))
Tak přeji hodně zdaru -když tě to baví -co na to říci.Snad jen, tak si to užij.
Samo že si nic stahovat nebudu -(nejsem -ehmm-todle mě totiž nebaví).
Tak hodně zdaru -když tě to baví:))

Stojím si za svojím -tenhle komik má -ale jak říkám ehm nevysvětlíš-a v poho (stejně jak hraje -většína mu pak ze serveru odejde protože nic nemá ahaha).
Sorry--nemluvím o -imbecilni AB ale hackách a jiných vymrdávkách které pomáhají pří stříleni ,míření atd atd-a tenhle kloun je má!!!
Jak to nevidíte oka v pohodě:))Tak nemá nic-to jen že to tam mrska hlavičky a pak se nemůže trefit (najednou).
Na videu toho hráče co skočil za něj ,zabil jak?kouzlo ahahahah.
https://www.youtube.com/watch?v=UAk9pbsN9mY

V pohodě.A du si to asi sosnout a zapnout ,však pohoda-nic nemám -hacky jsou totiž oka (a během vteřiny vypnu a nedokaže mě nikdo nic)

A jak to dělá aspon co si pamatuju ,to zaseklo míření a člověk musel zatřast myší ,v poho a zaškubu a jedu dál

Tak přeji hodně zdaru -když tě to baví -co na to říci.Snad jen, tak si to užij.
Samo že si nic stahovat nebudu -(nejsem -ehmm-todle mě totiž nebaví).
Tak hodně zdaru -když tě to baví:))
-
clovicek - Amatér
Re: / CTF1 / bez komentáře:) [V]
Dik Vesmire, jak pises, obcasny luck k tomu proste patri..
omlouvam se za obcasne jemne neplneni modu, nekdy si proste nevsimnu ze mame flagu atd.. v te rychlosti to ne vzdy vyjde
taky sem se mu na to mohl vykaslat a nechat tu jeho 5 sekundove demo se 3 killama..
A k tobe Zelaxi.. ty si strasne ubreceny, bud rad ze jsme se nepotkali na serveru pred 10+ lety.. to jak hraju tedkom uz je jen stredni odvar.. jde videt ze vubec nechapes jak co funguje..
Chces poslat config? Klavesnici mam kancelarskou za 400kc, mys mam starou atech za 500kc, posilas tu nejake srackove video z cs2.. jsme na 1.6 brasko.. co ty fragy, ktere dam tak tak, co to me missovani? Myslis ze mam nabindovane AB na urcitem tlacitku? A nemyslis ze bych to tlacitko pouzival casteji, napriklad kdyz se dlouho s nekym prestreluju? Ja nevim co tu porad brecis, dostal si cele demo z te mapy, proc si ho jeste nevycasoval? Poslu ti dalsich 50 dem z dalsich map, sou tam daleko lepsi fragy, daleko vice sus fragy, daleko lepsi skore nez sem mel tu, treba by ses z tech dem i neco naucil a nebrecel porad jen. Prijmi to ze proste nejsi nejlepsi. Ani ja nejsem nejlepsi..

A k tobe Zelaxi.. ty si strasne ubreceny, bud rad ze jsme se nepotkali na serveru pred 10+ lety.. to jak hraju tedkom uz je jen stredni odvar.. jde videt ze vubec nechapes jak co funguje..
Chces poslat config? Klavesnici mam kancelarskou za 400kc, mys mam starou atech za 500kc, posilas tu nejake srackove video z cs2.. jsme na 1.6 brasko.. co ty fragy, ktere dam tak tak, co to me missovani? Myslis ze mam nabindovane AB na urcitem tlacitku? A nemyslis ze bych to tlacitko pouzival casteji, napriklad kdyz se dlouho s nekym prestreluju? Ja nevim co tu porad brecis, dostal si cele demo z te mapy, proc si ho jeste nevycasoval? Poslu ti dalsich 50 dem z dalsich map, sou tam daleko lepsi fragy, daleko vice sus fragy, daleko lepsi skore nez sem mel tu, treba by ses z tech dem i neco naucil a nebrecel porad jen. Prijmi to ze proste nejsi nejlepsi. Ani ja nejsem nejlepsi..
- Zoyer
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1