• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Budúcnosť furienu
Ako to teda je.Ziadaju si práva preto, aby ked prišli ne server mohli si v klude zahrat a týmto to všetko konči.To, že pišu, že chcu pomahat su zavadzajúce argumenty, ktoré nech hovoria svojej mamke, ide im len o to, že ked prídu na server, aby si dotyčný v klude zahral.Moj názor na vás.
- FURIEN4
- Kolemjdoucí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
FURIEN4, jenže všichni admini takový nejsou, hodně adminů z GS chce opravdu pomáhat a což je zrovna případ Furienů, Jailbreaků, tam, kde je to nejvíc náročný... Ale zas adminů už je všude málo:/
-
Sparki12 - Amatér
Víte prostě nechápu, že si dokážete neustále stěžovat, ale koho zvás napadlo že někteří admini jsou právě na dovolené, nebo jsou nemocní, rozbil se jim PC apod. takže je tu hned o mnoho adminů méně a samozřejmě mají školu nebo práci. TO že vy ste tam každý den o rána do večera protože na to máte čas neznamená že tam musí být ani admin. On má taky vlastní život musí se chystat do škole, má práci doma, jede pryč apod. tak si hned nestěžujte že tam nebývá admin je to taky jen člověk pro boha a nic by se vám nestalo kdyby ste šli pohledat aktivního admina kterej by to došel zkontrolovat nebo natočit demo a nahlásit ho, ale né vy místo toho si musíte stěžovat na adminy! .. Jak jsem řek někteří mají prostě povinnosti atd takže méně adminů tu je a k tomu ještě byl uzavřenej nábor a probíhali tady ty opatření takže není tu tolik adminů kolik by mělo ale pracuje se na tom a ti co tu jsou a mají čas tak se snaží kontrolovat servery, dohlížet aby nikdo neporušoval pravidla a tím zlepšit váš zážitek ze hry a když vidíte že jich tu není tolik tak proč jim trochu nepomoct? Všechno by se urychlilo zlepšili byste kvalitu serveru nejen pro vás ale i pro ostatní a všechno by bylo lepší i pro adminy by to bylo lepší než si jen na ně stěžovat a zhazovat je že vůbec nikam nechodí jsou neaktivní apod. ale my už tak nevíme kam prvňa skočit a to když se nám do toho něco přimotá práce apod. tak je to ještě horší. A ano chápu že vás to štve ale já třeba chodím pod jiným nickem na server protože jen co dojdu tak mi hned všichni začnou psát TXT,WH,AB,Nadávky Banuj banuj BANUJ!!! a jako já co to všechno mám stíhat? Ne.! Proto si dojdu pod jiným nickem a aspoň zkontroluju jestli tam někdo nemá WH nebo AB atd. takže ani nevíte že tam byl admin popřípadě když si všimnu že tam opravdu někdo hrubě nadává apod tak mu samozřejmě dám BAN podle postupu, ale jinak když zjistím že se na to na tom serveru dá tak du dál ať se podívám taky jinam a opravdu se to blbě stíhá a nemůžu být všude když je tam 10serverů a celkem málo adminů. To je asi vše
Proto bych vás chtěl požádat, nestěžujte si pořád jen na adminy a začnite trochu přemýšlet a pomoct jim aspoň trochu ať už že to natočíte/vyfotíte tak že seženete admina, dost nám to pomůže a vy si lépe užijete hru a už si prosím vás uvědomte že admini mají také vlastní život, rodinu, práci a chcou taky trávit trochu času s kamarády atd. Děkuji, DarkAssassin.
Omlouvám se za gramatické chyby.

Omlouvám se za gramatické chyby.
"Vědět nestačí, musíme platit,
Ochoten nestačí, musíme udělat." Bruce Lee

-
DarkAssassin - Kolemjdoucí
DarkAssassin, takže:
1. Naraz 20 adminov sú chorí, majú rozbitý PC a pod. ?Kus sa zamysly o čom melieš, pretože kolko adminov chodi na furien je choré !
2. Načo robite dalšie a dalšie furieny, ked to ABSOLUTNE nezvládate?Jak som raz písal, viac furien serverov viac LOVE.AK by ste nemali tolko furienov tak by ste to aj zvládali.
3. Pokial viem admini sú aj 16,17 ročný, ktorí nemajú toho tolko nastarosti okrem o zvyšenom učeni,ale da sa to zvladat.Ked to zvladali admini pred rokom, prečo to nezvladajú aj teraz?Napr. Tesla a MrCARTER majú tipujem cez 20 a vždy boli online, ked ich trebalo.
Bolo FUNKOLO a umrel admin a bolo živých cca 3 CT a 7 T.Mna celý čas nahanal buger s bombou a admin nič nerobil, ja som utekal pred bombou až ma nakoniec dali a admin nič nespravil aj ked som mu to napísal.Keby ste videli, čo sa deje ked je iba 1 admin na servery.Eliminuje sa nadavanie sem tam nejake slovo ako debil, porušenie pravidiel, kemp v rohu, bug bomby pri funkole, spawnkill, no defus, ne drop - to sa deje, ked tam je admin, a admin povie, že sú to noví hráči, že ich nemože banovat.Tak načo sú članky, ako sa hra furien ?
Spravte to tak, aby každý novačik POVINNE čítal ako sa hra furien a aké sú povinnosti, inak to banujte ako na JB - NEZNALOST PRAVIDIEL !
1. Naraz 20 adminov sú chorí, majú rozbitý PC a pod. ?Kus sa zamysly o čom melieš, pretože kolko adminov chodi na furien je choré !
2. Načo robite dalšie a dalšie furieny, ked to ABSOLUTNE nezvládate?Jak som raz písal, viac furien serverov viac LOVE.AK by ste nemali tolko furienov tak by ste to aj zvládali.
3. Pokial viem admini sú aj 16,17 ročný, ktorí nemajú toho tolko nastarosti okrem o zvyšenom učeni,ale da sa to zvladat.Ked to zvladali admini pred rokom, prečo to nezvladajú aj teraz?Napr. Tesla a MrCARTER majú tipujem cez 20 a vždy boli online, ked ich trebalo.
Bolo FUNKOLO a umrel admin a bolo živých cca 3 CT a 7 T.Mna celý čas nahanal buger s bombou a admin nič nerobil, ja som utekal pred bombou až ma nakoniec dali a admin nič nespravil aj ked som mu to napísal.Keby ste videli, čo sa deje ked je iba 1 admin na servery.Eliminuje sa nadavanie sem tam nejake slovo ako debil, porušenie pravidiel, kemp v rohu, bug bomby pri funkole, spawnkill, no defus, ne drop - to sa deje, ked tam je admin, a admin povie, že sú to noví hráči, že ich nemože banovat.Tak načo sú članky, ako sa hra furien ?
Spravte to tak, aby každý novačik POVINNE čítal ako sa hra furien a aké sú povinnosti, inak to banujte ako na JB - NEZNALOST PRAVIDIEL !
- FURIEN4
- Kolemjdoucí
Já nepsal o tom že jsou všichni chorý, mají rozbitej pc apod. ale o tom že je nás tu kolem 20 jak si sám řek, ale že s těch 20 někdo onemocní někomu se třeba rozbije pc nebo je v práci apod (že se rozbije pc jsem dával příklad -_- ) Takže najednou z 20 je tu třeba 15 pak z těch 15 je aktivních třeba jen 10 a z těch deseti jsou tu buď jen chvíli a nebo jim do toho něco skočí tak musí pryč nebo nemají čas apod. takže je nás třeb pak už jen třeba 5
a teď uhlídej všechny servery. Každý den chodím na všechny servery aspoň zkontrolovat a chvíli tam pobudu a vím jak to tam vypadá! ale sám tady píšeš že jeto tam strašné tak proč nepomůžeš ? nevyfotíš/nenatočíš a pak to dáš na fórum? .. Prostě ne to vás nenapadne to musíte pořád jen valit do adminů! jo teď napíšeš šak od čeho ti admini jsou ,ale do "špenátu" my jsme taky jen lidi kdy už to pochopíte! máme taky vlastní život rodiny apod.! a že nějaký admin neplní své povinnosti tak od toho je tu fórum stížnosti na adminy a nebo někomu napiš ať ho oklepnou ! jenže vám se nic nechce dělat ale stěžovat si budete pořád! .. Neříkám že mě to neštve . že je nás tak málo taky bych si rád zahrál a né jen chodil po serverech a kontroloval ale když je potřeba a mám čas tak rači na to skočím a pobanuju ty co porušují pravidla abyste si zahráli na serverech! .. A adminy co znám tak ti na to kdo zná nebo nezná pravidla nekoukají prostě je porušuje tak upozornění,kick,BAN (podle postupu).

-
DarkAssassin píše:Já nepsal o tom že jsou všichni chorý, mají rozbitej pc apod. ale o tom že je nás tu kolem 20 jak si sám řek, ale že s těch 20 někdo onemocní někomu se třeba rozbije pc nebo je v práci apod (že se rozbije pc jsem dával příklad -_- ) Takže najednou z 20 je tu třeba 15 pak z těch 15 je aktivních třeba jen 10 a z těch deseti jsou tu buď jen chvíli a nebo jim do toho něco skočí tak musí pryč nebo nemají čas apod. takže je nás třeb pak už jen třeba 5a teď uhlídej všechny servery. Každý den chodím na všechny servery aspoň zkontrolovat a chvíli tam pobudu a vím jak to tam vypadá! ale sám tady píšeš že jeto tam strašné tak proč nepomůžeš ? nevyfotíš/nenatočíš a pak to dáš na fórum? .. Prostě ne to vás nenapadne to musíte pořád jen valit do adminů! jo teď napíšeš šak od čeho ti admini jsou ,ale do "špenátu" my jsme taky jen lidi kdy už to pochopíte! máme taky vlastní život rodiny apod.! a že nějaký admin neplní své povinnosti tak od toho je tu fórum stížnosti na adminy a nebo někomu napiš ať ho oklepnou ! jenže vám se nic nechce dělat ale stěžovat si budete pořád! .. Neříkám že mě to neštve . že je nás tak málo taky bych si rád zahrál a né jen chodil po serverech a kontroloval ale když je potřeba a mám čas tak rači na to skočím a pobanuju ty co porušují pravidla abyste si zahráli na serverech! .. A adminy co znám tak ti na to kdo zná nebo nezná pravidla nekoukají prostě je porušuje tak upozornění,kick,BAN (podle postupu).
vůbec tady nemusíš adminy obhajovat, hráčům se nikdy s ničím nezavděčíš.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Jó to jsem taky zjistil
..

-
Nepište věci jako, že je na 1 serveru 20 adminu to není pravda. Momentálně proběhla čistka tak musíte chvíli vydržet než obnovíme stavy adminu na plno.... Pokud chceš nějak pomoc pojď do akademie nasbírej 20 bodů a můžeme se domluvit na akademických právech možná díky tomu získáš admina.
-
noblemar - Spamerův sluha
• Stránka 2 z 2 • 1, 2