• Stránka 1 z 1
PROBLEM SO SAVEXP W3FT1
Zdravim
mozno ma tu niekto este pozna hraval som a stale hravam pod nickom bacardi(predtym SiSaZlial?!). Mam problem s hrou na W3FT1. V kazdom pripade pocas mojej nepritomnosti na uzemii SR moja rodina zmenila poskytovatela internetoveho pripojenia. Po mojom navrate sa mi pernamentne stava ze na prelome dna sa mi resetuju xp cize sa mi level neudrzi dlhsie ako 24hodin. Rad by som sa poradil ako tento problem vyriesit. Hravam Non-Steam verziu hry.
Dakujem za skoru odpoved.
S pozdravom Žížala
mozno ma tu niekto este pozna hraval som a stale hravam pod nickom bacardi(predtym SiSaZlial?!). Mam problem s hrou na W3FT1. V kazdom pripade pocas mojej nepritomnosti na uzemii SR moja rodina zmenila poskytovatela internetoveho pripojenia. Po mojom navrate sa mi pernamentne stava ze na prelome dna sa mi resetuju xp cize sa mi level neudrzi dlhsie ako 24hodin. Rad by som sa poradil ako tento problem vyriesit. Hravam Non-Steam verziu hry.
S pozdravom Žížala

- SiSaZlial
- Kolemjdoucí
PROBLEM SO SAVEXP W3FT1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: PROBLEM SO SAVEXP W3FT1
SiSaZlial píše:Zdravim
S pozdravom Žížala
Máš DIP..
Takže 2 řešení..
Koupit steam,
nebo
Zavolat providerovi aby ti dal stálou IP.
-
scipo - Zkušený
http://www.gamesites.cz/Downloads/zobra ... -non-steam stiahni si toto CS1.6 ..A riešenia ako "kúp si steam" sú na nič,nie každý má toľko penazí aby mohol utrácať,keď sa dá aj inak tak prečo nie 

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
1olsavitto píše:http://www.gamesites.cz/Downloads/zobrazit/10-counter-strike-1-6-non-steam stiahni si toto CS1.6 ..A riešenia ako "kúp si steam" sú na nič,nie každý má toľko penazí aby mohol utrácať,keď sa dá aj inak tak prečo nie
A proto existuje kráááásne slovíčko "nebo", 10 kč na zavolání operátorovi, požádat o změnu IP má každý. Nevim jak se po těch cca 4 rocích změnilo ukládání xp na w3 jak jsem tam nehrál, nevím, upřímně to k životu ani nepotřebuju. Dřív se to ukáladalo na SID / IP, takže tj. jedno.
-
scipo - Zkušený
• Stránka 1 z 1