Zde můžete najít rady a návody k CSku.

PROBLEM SO SAVEXP W3FT1

Příspěvekod SiSaZlial » 07 lis 2013, 20:47

Zdravim

mozno ma tu niekto este pozna hraval som a stale hravam pod nickom bacardi(predtym SiSaZlial?!). Mam problem s hrou na W3FT1. V kazdom pripade pocas mojej nepritomnosti na uzemii SR moja rodina zmenila poskytovatela internetoveho pripojenia. Po mojom navrate sa mi pernamentne stava ze na prelome dna sa mi resetuju xp cize sa mi level neudrzi dlhsie ako 24hodin. Rad by som sa poradil ako tento problem vyriesit. Hravam Non-Steam verziu hry.

Dakujem za skoru odpoved.

S pozdravom Žížala :)
SiSaZlial
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

PROBLEM SO SAVEXP W3FT1

od Rumcajz » 07 lis 2013, 20:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: PROBLEM SO SAVEXP W3FT1

Příspěvekod scipo » 07 lis 2013, 20:56

SiSaZlial píše:Zdravim

mozno ma tu niekto este pozna hraval som a stale hravam pod nickom bacardi(predtym SiSaZlial?!). Mam problem s hrou na W3FT1. V kazdom pripade pocas mojej nepritomnosti na uzemii SR moja rodina zmenila poskytovatela internetoveho pripojenia. Po mojom navrate sa mi pernamentne stava ze na prelome dna sa mi resetuju xp cize sa mi level neudrzi dlhsie ako 24hodin. Rad by som sa poradil ako tento problem vyriesit. Hravam Non-Steam verziu hry.

Dakujem za skoru odpoved.

S pozdravom Žížala :)

Máš DIP..

Takže 2 řešení..
Koupit steam,
nebo
Zavolat providerovi aby ti dal stálou IP.
scipo
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod 1olsavitto » 07 lis 2013, 21:04

http://www.gamesites.cz/Downloads/zobra ... -non-steam stiahni si toto CS1.6 ..A riešenia ako "kúp si steam" sú na nič,nie každý má toľko penazí aby mohol utrácať,keď sa dá aj inak tak prečo nie :roll:
VETERÁN !!!

ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
1olsavitto
Spamer
Spamer

Příspěvekod scipo » 07 lis 2013, 21:39

1olsavitto píše:http://www.gamesites.cz/Downloads/zobrazit/10-counter-strike-1-6-non-steam stiahni si toto CS1.6 ..A riešenia ako "kúp si steam" sú na nič,nie každý má toľko penazí aby mohol utrácať,keď sa dá aj inak tak prečo nie :roll:

A proto existuje kráááásne slovíčko "nebo", 10 kč na zavolání operátorovi, požádat o změnu IP má každý. Nevim jak se po těch cca 4 rocích změnilo ukládání xp na w3 jak jsem tam nehrál, nevím, upřímně to k životu ani nepotřebuju. Dřív se to ukáladalo na SID / IP, takže tj. jedno.
scipo
Zkušený
Zkušený

Zpět na Rady a návody