Zaklapnutý Pc

Příspěvekod Frut » 08 lis 2013, 17:31

Zdarec.
Mám problém s Pc albo tak :)Mám Notebook připojený na externí obrazovku ( mám dvě obrazovky :) ) A chci mít jenom zapnutou tu externí obzarovku a ten notebook mít zaklapnutý a někde vložený. Jak ? :( :D
Frut
Zkušený
Zkušený

Zaklapnutý Pc

od Rumcajz » 08 lis 2013, 17:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zaklapnutý Pc

Příspěvekod JeSTeRSK » 09 lis 2013, 11:56

dokupit externu klavesnicu a na ntb nastavit aby sa ti po zaklapnuti nevypol/neuspal atp(ako to spravit to neviem :D najdes na google)
p.s. nedoporucujem to takto robit
Steam: jesterqo
JeSTeRSK
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Afrelis » 09 lis 2013, 16:41

Uplne súhlasím s JeSTeRSK kamarát to tak robila ten NTB to ničí :/
Síce je to dobré keď už máš tie veci dokúpené ale ničí to ten NTB :/
[Minecraft Hl.SA][Správca FB][MC Support][VIP]
Afrelis
Mistr
Mistr

Příspěvekod tweetymichal » 09 lis 2013, 19:11 VIP

Notebook to v ničem neničí. Naopak je to pro něj výhodnější. Nekrmí displej, tzn. nižší teploty i opotřebení. Přes klávesnici nic nechladí, takže ani zaklapnutí mu nemůže uškodit.
Jinak jak výše: klávesnici, myš + připoj monitor. Ve správci napájení zapneš, aby po zaklapnutí víka nic nedělal.

Moje babička to takhle používá pár let a žádný problém. Jen je hloupé, že musíš ntb otevřít, abys ho zapnul.
Obrázek
tweetymichal
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod JeSTeRSK » 10 lis 2013, 17:59

tweetymichal píše:Notebook to v ničem neničí. Naopak je to pro něj výhodnější. Nekrmí displej, tzn. nižší teploty i opotřebení. Přes klávesnici nic nechladí, takže ani zaklapnutí mu nemůže uškodit.
Jinak jak výše: klávesnici, myš + připoj monitor. Ve správci napájení zapneš, aby po zaklapnutí víka nic nedělal.

Moje babička to takhle používá pár let a žádný problém. Jen je hloupé, že musíš ntb otevřít, abys ho zapnul.

tak mne to hovorili v servise, ked som mal rozbity monitor a mal som externy a potvrdil mi to aj otcov kamos, ktory je tiez ajtak, takze neviem co je na tomto pravdy
JeSTeRSK
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod R4gn4r0K » 11 lis 2013, 12:24

JeSTeRSK píše:
tweetymichal píše:Notebook to v ničem neničí. Naopak je to pro něj výhodnější. Nekrmí displej, tzn. nižší teploty i opotřebení. Přes klávesnici nic nechladí, takže ani zaklapnutí mu nemůže uškodit.

tak mne to hovorili v servise, ked som mal rozbity monitor a mal som externy a potvrdil mi to aj otcov kamos, ktory je tiez ajtak, takze neviem co je na tomto pravdy

tak ta osalili :D mam kopu zakaznikov, ktori to riesia presne tymto sposobom... bud na dokine, alebo pripojenim ext. klavesnice, mysi a monitora... notebooku to v ziadnom pripade ublizit nemoze...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod JeSTeRSK » 12 lis 2013, 15:27

R4gn4r0K píše:
JeSTeRSK píše:

tak mne to hovorili v servise, ked som mal rozbity monitor a mal som externy takze neviem co je na tomto pravdy

tak ta osalili :D mam kopu zakaznikov, ktori to riesia presne tymto sposobom... bud na dokine, alebo pripojenim ext. klavesnice, mysi a monitora... notebooku to v ziadnom pripade ublizit nemoze...

tak v podstate mi je to jedno, lebo ja to takto nepouzivam, ale ked uz v servise vypravaju bludy tak to je v prdeli...
nabuduce aby som svoj ntb daval niekomu inemu
btw. dik za objasnenie
JeSTeRSK
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Vyriešené topicy