• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: TeamChat
No tak v případě že by mrtvé T nebo CT nemohli psát do teamchatu by to bylo v pohodě ale aby například mrtvý terorista radil v teamchatu živému . To už by asi tak fajn nebylo
-
TheExit - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
DiEs píše:Team chat se hodí, když má např. vězeň invis z kola nebo tak, tak aby věděli že se mají připravit na vzpouru. Naopak CT si zase můžou radit když hledají vězně (jen žívý). Třeba jeden něco zaslechl tam, tak napíše do team chatu že je tam aby ho nevyplašili když to řeknou do voice nebo napíšou do chatu.
Ale mězi mrtvým a živým hráčem by se měl team chat zamezit. Např. když mrtvé T/CT něco napíe do team chatu tak aby to živé T/CT nevidělo
Podle mě je to přesně tak jak říkáš. Death hráčům bych chat zakázal a naopak povolil/opravil ten team chat.
-
SUNSHINE - Amatér
Mě osobně fakt, že na jb serverech není Teamchat nevadí. Alespoň je větší zábrana radění a celkovému kažení hry a zas tak důležité to není, přeci jen máš k dispozici TS3
... můj názor

-
VoneL - Pokročilý
NouNyna píše:Pro některé je toto dobrá zpráva a pro některé špatná ... Teamchat už normálně jde
A už jde i pošta?

JailBreak admin
Porušování Pravidel sekce JB
Porušování Pravidel sekce JB
-
nemuzunick - Spamerův sluha
TeamChat opäť sprovoznený a plne funkčný.
lock
lock
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
• Stránka 2 z 2 • 1, 2