Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

NUNINKA/INFERNO ONLY

Příspěvekod ZO3NNOR » 14 led 2014, 20:29

TOTO NENÍ STÍŽNOST ! JE TO V SEKCI VOLNÁ DEBATA,TAK TO LASKAVĚ NELOCKUJTE,NEVÍM ZDA JE TO ZNÁMÁ NĚKOHO VLIVNÉHO Z GS,KDYŽ SE MÁ OPRÁVNĚNÁ STÍŽNOST LOCKLA,BEZ ŽÁDNÉHO ŘEŠENÍ.ALE ZDE,NEMÁTE DŮVOD MI TO LOCKNOUT.CHCI "DEBATOVAT" O TÉTO NESCHOPNÉ ADMINCE,KDYŽ NE S VÁMI TAK S HRÁČI .

Přijde vám Nuninka normální ?Napište co skonila vám :D Mě například hráč psal do chatu jakej jsem vym*danej koko*t i s mým tátou a já mu napsal "Jasné děcko" Nuninka napsala sklidněte slovník ... toď vše :D Hráč mi nadával dál ... psal Jsem nunince jestli to nechce začít řešit a ona zmizla .. A není to poprvé .. vždy když ji začnu psát o jejích chybách .. ZMIZNE :D
ZO3NNOR
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

NUNINKA/INFERNO ONLY

od Rumcajz » 14 led 2014, 20:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: NUNINKA/INFERNO ONLY

Příspěvekod Ovie » 14 led 2014, 21:03 VIP

ZO3NNOR píše:TOTO NENÍ STÍŽNOST ! JE TO V SEKCI VOLNÁ DEBATA,TAK TO LASKAVĚ NELOCKUJTE,NEVÍM ZDA JE TO ZNÁMÁ NĚKOHO VLIVNÉHO Z GS,KDYŽ SE MÁ OPRÁVNĚNÁ STÍŽNOST LOCKLA,BEZ ŽÁDNÉHO ŘEŠENÍ.ALE ZDE,NEMÁTE DŮVOD MI TO LOCKNOUT.CHCI "DEBATOVAT" O TÉTO NESCHOPNÉ ADMINCE,KDYŽ NE S VÁMI TAK S HRÁČI .

Přijde vám Nuninka normální ?Napište co skonila vám :D Mě například hráč psal do chatu jakej jsem vym*danej koko*t i s mým tátou a já mu napsal "Jasné děcko" Nuninka napsala sklidněte slovník ... toď vše :D Hráč mi nadával dál ... psal Jsem nunince jestli to nechce začít řešit a ona zmizla .. A není to poprvé .. vždy když ji začnu psát o jejích chybách .. ZMIZNE :D

(ano umím číst) Tak to napiš jako stížnost a dodej nějaký ten důkaz .. takhle s tím toho každý udělá velký kulový, ale ty by jsi adminovi neměl zasahovat do jeho práce tím, že mu "radíš" někdy hodně chytré rady :D (není mysleno konkrétně na tebe, ale na většínu hráčů) jak přes /posta tak ani přes voice/chat .. ;)
Ovie
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod ZO3NNOR » 14 led 2014, 21:10

Já se nebudu dělat s nějakýma důkazama,napsal jsem předtím stížnost bez důkazů.A někdo mi to locknul,psal jsem do PM tomu "někdo" aby se tam zašel podívat .. odmítl.GS by se měli zajímat o to koho "zaměstnávají" ... A když má práva kde kdo,například ona.. co absolutně netuší co má dělat,tak ji to napíšu..
ZO3NNOR
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 15 led 2014, 04:56

Žili byli..
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Volná debata