• Stránka 1 z 1
NUNINKA/INFERNO ONLY
TOTO NENÍ STÍŽNOST ! JE TO V SEKCI VOLNÁ DEBATA,TAK TO LASKAVĚ NELOCKUJTE,NEVÍM ZDA JE TO ZNÁMÁ NĚKOHO VLIVNÉHO Z GS,KDYŽ SE MÁ OPRÁVNĚNÁ STÍŽNOST LOCKLA,BEZ ŽÁDNÉHO ŘEŠENÍ.ALE ZDE,NEMÁTE DŮVOD MI TO LOCKNOUT.CHCI "DEBATOVAT" O TÉTO NESCHOPNÉ ADMINCE,KDYŽ NE S VÁMI TAK S HRÁČI .
Přijde vám Nuninka normální ?Napište co skonila vám
Mě například hráč psal do chatu jakej jsem vym*danej koko*t i s mým tátou a já mu napsal "Jasné děcko" Nuninka napsala sklidněte slovník ... toď vše
Hráč mi nadával dál ... psal Jsem nunince jestli to nechce začít řešit a ona zmizla .. A není to poprvé .. vždy když ji začnu psát o jejích chybách .. ZMIZNE 
Přijde vám Nuninka normální ?Napište co skonila vám

-
ZO3NNOR - Kolemjdoucí
NUNINKA/INFERNO ONLY
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: NUNINKA/INFERNO ONLY
ZO3NNOR píše:TOTO NENÍ STÍŽNOST ! JE TO V SEKCI VOLNÁ DEBATA,TAK TO LASKAVĚ NELOCKUJTE,NEVÍM ZDA JE TO ZNÁMÁ NĚKOHO VLIVNÉHO Z GS,KDYŽ SE MÁ OPRÁVNĚNÁ STÍŽNOST LOCKLA,BEZ ŽÁDNÉHO ŘEŠENÍ.ALE ZDE,NEMÁTE DŮVOD MI TO LOCKNOUT.CHCI "DEBATOVAT" O TÉTO NESCHOPNÉ ADMINCE,KDYŽ NE S VÁMI TAK S HRÁČI .
Přijde vám Nuninka normální ?Napište co skonila vámMě například hráč psal do chatu jakej jsem vym*danej koko*t i s mým tátou a já mu napsal "Jasné děcko" Nuninka napsala sklidněte slovník ... toď vše
Hráč mi nadával dál ... psal Jsem nunince jestli to nechce začít řešit a ona zmizla .. A není to poprvé .. vždy když ji začnu psát o jejích chybách .. ZMIZNE
(ano umím číst) Tak to napiš jako stížnost a dodej nějaký ten důkaz .. takhle s tím toho každý udělá velký kulový, ale ty by jsi adminovi neměl zasahovat do jeho práce tím, že mu "radíš" někdy hodně chytré rady

-
Ovie - Profesionál
Já se nebudu dělat s nějakýma důkazama,napsal jsem předtím stížnost bez důkazů.A někdo mi to locknul,psal jsem do PM tomu "někdo" aby se tam zašel podívat .. odmítl.GS by se měli zajímat o to koho "zaměstnávají" ... A když má práva kde kdo,například ona.. co absolutně netuší co má dělat,tak ji to napíšu..
-
ZO3NNOR - Kolemjdoucí
Žili byli..
lock
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1