• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: 3 zahadne problemy s cskom
takze... stale to robí... nechápem nerobilo to....
normalne mam 10 sekund ping 15-25 a zrazu na sekundu (ze to ani v tabulke nestihne sa zobrazit) 80-90-120-150 a zasa 80, 30...... čo mam robiť-
normalne mam 10 sekund ping 15-25 a zrazu na sekundu (ze to ani v tabulke nestihne sa zobrazit) 80-90-120-150 a zasa 80, 30...... čo mam robiť-
-
thebm - Kazatelův učeň
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Robi to aj mne. Mas zapnutu nejaku aktualizaciu. Mne sa napr. stahuju maily do Outlooku co 5 minut, tak vzdy vzbehnu pingy, dalej antivirak si moze nieco kontrolovat, win, acrobat, java a dalsich milion a pol veci... Skus vypnut zbytocne programy, mozno pomoze...
-
DNA - Amatér
napíš mi sem presný názov tvojej grafickej karty
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
DNA píše:Robi to aj mne. Mas zapnutu nejaku aktualizaciu. Mne sa napr. stahuju maily do Outlooku co 5 minut, tak vzdy vzbehnu pingy, dalej antivirak si moze nieco kontrolovat, win, acrobat, java a dalsich milion a pol veci... Skus vypnut zbytocne programy, mozno pomoze...
Myslíš? a ako to povypínam? inak teraz ani som nič nerobil nereštartoval ani ruter a zrazu to ide zasa normalne.

1olsavitto píše:napíš mi sem presný názov tvojej grafickej karty
ako to zistim

-
thebm - Kazatelův učeň
CTRL+ALT+DELETE tam si vyberies Spustit spravcu uloh a tam si vyberies procesy. Povypinas co nepotrebujes a hotovo, ale len do vypnutia PC. Da sa to aj na stalo ale uz neviem presne kde. No a ako najdes graf. kartu k Olsavitto-vy. Pravym tlacitkom mysi na Tento pocitac dalej Spravca zariadeni a Graficky ovladac, alebo Display adapters a rozkliknes...
-
DNA - Amatér
tie procesy niektore ale niesu dolezite pre chod pocitaca? 
Inak, zas blby niesom
nedá sa mi to kuknut ani v "properties" v tomto počítači, a ani ked pravym kliknem na plochu a dam nVidia..

Inak, zas blby niesom

-
thebm - Kazatelův učeň
POKIAĽ NEVIEM PORADIŤ TAK SA TU NEVYJADRUJEM!
- Nikolator
- Amatér
Niektore precesy su niektore len zeru RAM. Ked budes vypinat, WIN nieje taky blby aby vypol sam seba. Aj tak vypinas len veci ktore nepotrebujes. TO je prva vec a druha vec, prvy krat v zivote pocujem, ze toto niekomu nejde urobit. Takze si si nieco posral niekde. Kazdopadne ked niesi blby vies veci hladat. POUZI GOOGLE... Exisuje x vela programov, ktore ti zistia konfiguraciu PC... Ja viem, ze lahsie je na vsetko sa pytat, ale hlavu ma kazdy, zakladnu skolu vychodil kazdy tak sa snazte zistit si, ked vam tu uz niekto radi co by mohlo byt asi zle... Cakate na vsetko odkazy, kazdy druhy topic a tom istom... Neuveritelna generacia....
-
DNA - Amatér
DNA píše:Niektore precesy su niektore len zeru RAM. Ked budes vypinat, WIN nieje taky blby aby vypol sam seba. Aj tak vypinas len veci ktore nepotrebujes. TO je prva vec a druha vec, prvy krat v zivote pocujem, ze toto niekomu nejde urobit. Takze si si nieco posral niekde. Kazdopadne ked niesi blby vies veci hladat. POUZI GOOGLE... Exisuje x vela programov, ktore ti zistia konfiguraciu PC... Ja viem, ze lahsie je na vsetko sa pytat, ale hlavu ma kazdy, zakladnu skolu vychodil kazdy tak sa snazte zistit si, ked vam tu uz niekto radi co by mohlo byt asi zle... Cakate na vsetko odkazy, kazdy druhy topic a tom istom... Neuveritelna generacia....
klud,

Tak ja tie procesy poskúšam ...

-
thebm - Kazatelův učeň
Jj poskusaj, povypinaj aktualizacie nepotrebne a olsavittovy zisti tu graficku. Programom HW monitor napriklad. Sorry, troska som mal slabsiu chvilku
...

-
DNA - Amatér
nemas UPC internet ? inak na ten ping by som stiahol PingPlotter a dal tracovat server... nechat to bezat na pozadi a uvidis, ci nie je problem na ceste k serveru...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
Na žiadosť zakladateľa topicu
UNLOCK...
UNLOCK...
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
-
21lukas03 - Spamer
No tak co mas uz aspon nejaky problem vyrieseny??? Ci si stale na mrtvom bode???
-
DNA - Amatér
DNA píše:No tak co mas uz aspon nejaky problem vyrieseny??? Ci si stale na mrtvom bode???
na mŕtvom bode. S grafikou je všetko v poriadku, a stým pingom si neviem rady... ten skype mám v riti vieš to je najmenej ale ten ping...
skúšal som už aj povypisovať všetkým na skype, no nič

v csku, ale ide oto že net mam dobrý, plny signal, mam ovypínane všetko
čo by žralo net
nastaveny rate na moju rychlost (nastavenia v csku)
a ajtak z bezneho 20-30ms pingu
mi to vyskočí na 80-120 ´(aj na 5 sekund)
a potom zasa klesa...
skusal som či to nemoze byt updatom stale dákym, ale asi nie.
užmám aj ping plotter zufalost
ale nerobí to stale
ale dosť často
70% času čo som na csku
nemam ani vela zariadení pripojenych na wifine (len pc)
aj restartuvavam dost casto router ale nic..
-
thebm - Kazatelův učeň
Tak v tom pripade ti uz neviem poradit nijako... Som v koncoch zo svojimi napadmi. Jedine skusit vsetko preinstalovat, CS-ko, mozno skusit nainstalovat strasiu verziu Skypu a zakazat aktualizacie, pretoze viem, ze sa akutalizoval na novsiu verziu tak s tym moze byt problem, ci uz ping, ci uz to, ze nejde. A ak ani to nepomoze tak neviem odkial mas CS ale skusit ine nainstalovat. Mozno ak si instaloval viacej verzii, tak niekde ostali zlozky CS s nejakymi cfg... Fakt neviem, strielam na prazdno
... mozno pojde
...

-
DNA - Amatér
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3