Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Obnoveni map

Příspěvekod Achilleus » 18 úno 2014, 21:27 VIP

Ahoj. Chtel by se zeptat jestli by se na JailBreak servery nemohly pridat nejake mapy ktere uz na JailBreaku byly. Myslim tim tyto mapy: jail_aztec_escape, jail_insurrection, jail_phoenix, jail_prisonvolta, jail_xmf, jb_300gunubirlikci_b4, jail_moviecik_v4 a jail_zk_cheese. Byly to dobre mapy a driv dost hrane. Je to tam ted totiz takovy kolobeh map snow,rush,rats,greytown,indian brazilian a hlavne crimu. Cloveka to po delsi dobe hrani prestane bavit. Myslim si ze by to tu hru dost ozivilo. A myslim si ze to jsou i dobre mapy. Budu rad za kazdy nazor.
Život je boj, tak bojuj..

STEAM: Achillesツ
Obrázek
Achilleus
Mistr
Mistr

Obnoveni map

od Rumcajz » 18 úno 2014, 21:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Obnoveni map

Příspěvekod Ovie » 19 úno 2014, 06:42 VIP

Žádná mapa nebyla odstraněna jen tak, byl k tomu nějaký důvod. Vyjmenoval jsi tu mapy, které jsem za víc jak dva roky hraní hrál jednou, dvakrát... Toť první důvod, nehráli se. A pak tu jsou takové mapy které zatěžují server...
Ovie
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Achilleus » 19 úno 2014, 14:15 VIP

Tak je to tvuj nazor. Ale nezda se mi ze by zrovna tyhle mapy co jsem sem napsal se nehraly.

Obrázek
Achilleus
Mistr
Mistr

Příspěvekod Ovie » 19 úno 2014, 14:47 VIP

Nehráli.. Maximálně třeba jednou za pět dalších map .. prostě k tomu byl nějaký důvod ;) .
Ovie
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Silenth » 19 úno 2014, 15:24

kdyby jste radsi takove mapy nechali a pryc bych dal mapy jako greytown nebo crime na kterych skoro nic moc nejde delat ale pritom se to hraje skoro furt...aspon by si lidi ty mapy zapamatovali a hraly by se urcite casteji kdyby o nich vedeli...
Silenth
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Diesko » 19 úno 2014, 16:44

Hráči votují jen mapy co znají, jiný ne. Kdyby 3 lidi nominovali jiný mapy, tak by se mohla občas zahrát i jiná :)

+ jail_aztec_escape je mapa na nic. Podstatě nic se na ní nedá dělat ..
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Achilleus » 19 úno 2014, 16:51 VIP

Souhlasim s tebou silenth. Tak diesi zrovna na jail_aztec_escape doopravdy nic neni.Ale ty ostatni co jsem tam napsal byly dobre :-)

Obrázek
Achilleus
Mistr
Mistr

Příspěvekod PanFresh » 19 úno 2014, 17:43

Nevadí mi že poodstraňovali niektoré mapy, ale nebolo by odveci tie mapy nahradiť inými mapami.
PanFresh
Amatér
Amatér

Příspěvekod Matthew14 » 20 úno 2014, 22:15

Podobný topic som spravil v Admin Sekcii. Čakám na vyjadrenie od vyšších. Dole pár vecí ako si vylepšiť mapy kto nemá fantáziu :)

P.S.: Greytown je najlepšia mapa na JB len treba zapojiť fantáziu. Zopár príkladov: Voleyball (stačí mať staviteľa),Jánošík (ľudia na to pomaly zabudli),schody do neba/pekla,skákanie zo stola na stôl,skákanie z vrchného poschodia a kto bude mať najviac/najmenej HP,na elek. stoličke kto bude mať najviac/najmenej HP, kuchynka hľadanie dglu,tzv. tma hľadanie dglu,spraviť jednoliaty oblúk z blokov a kto preskočí z neho bránku na futbale, skákanie do bazéna zo stupienka, závody v bazéne, všetky tieto atrakcie sa dajú hodiť do tímov takže máte čo robiť + 8 módov to máte atrakcie na cca. 32 kôl keby ste dali všetky jednotlivo a potom v tímoch tj. 24 atrakcii a potom 8 módov to je 32 kôl zábavy bez reakcii ;) a to som nenapísal základy: políčko náhody,futbal,derby prípadne upraviť futbalové ihrisko s menšími bránkami že blokmi zastávate časť brány a máte z toho "hokej" stačí zapojiť fantáziu a samozrejme nerobiť vzbury. Takže možno aj 40 kôl bez reakcií. Povedzme si na rovinu na JB nereálne stihnúť 40 kôl :)

Takéto rozbory sa dajú robiť na všetky mapy na niektorých je toho viac na niektorých menej ale v podstate mapa kde nieje "nič" sa nájde niečo :)

S pozdravom
Matthew14 alias Metiu :)

Buďte kreatívny.
CS 1.6 Admin
All JailBreaks
Snažím sa byť 24/7,ale nie vždy to ide!
„Nikdy nevyrušuj svojho nepriateľa keď sa dopúšťa chyby."(Napoleon Bonaparte)
„Boj stvorila príroda, nenávisť vynašiel človek."(K. Čapek)
Matthew14
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod MiskinShortyx3 » 20 úno 2014, 22:20

ja by som vymazal all mapy čo sa hrávajú vždy lebo sú ohrané jak 2ročné ponožky ..

a to snow,crime,rush,brazilian,indiana,greytown,andaman.Nahradil by som to uplne inými neviem čo to tu bolo ked sa chceli pridať nové mapy že niekto z vedenia to zamietil(asi garlin) s dovodu že by na jailbreaku hralo málo ludí .. (to je podla mna somarina hralo by tu podla mna viac ludí, stále dookola rovnaké mapy ..)

matthew > to je pekné že si vymenoval tieto atrakcie ale aj tak si to prečíta nejak 30ludí a stoho to budu robit 10 a ostatné deti stále náhoda a futbal poprípade autíčka bazen ..
Obrázek
Obrázek
Obrázek
MiskinShortyx3
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Matthew14 » 20 úno 2014, 22:23

Je to tu pre tých čo lamentujú že nemajú čo robiť na tých mapách ktoré sú toľko hrané. Môže to slúžiť ako pekné spestrenie :)
CS 1.6 Admin
All JailBreaks
Matthew14
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Achilleus » 21 úno 2014, 14:09 VIP

Metiu. Ano. Da se na tech mapach udelat dost atrakci. Ale ty mapy jsou uz ohrane. Me osobne uz ty mapy prestavaji bavit. Porad jedno a to same dokola+malo kdo ma takovou fantazii jako ty Metiu. S

Obrázek
Achilleus
Mistr
Mistr

Příspěvekod Silenth » 21 úno 2014, 15:25

Matthew14 píše:Podobný topic som spravil v Admin Sekcii. Čakám na vyjadrenie od vyšších. Dole pár vecí ako si vylepšiť mapy kto nemá fantáziu :)

P.S.: Greytown je najlepšia mapa na JB len treba zapojiť fantáziu. Zopár príkladov: Voleyball (stačí mať staviteľa),Jánošík (ľudia na to pomaly zabudli),schody do neba/pekla,skákanie zo stola na stôl,skákanie z vrchného poschodia a kto bude mať najviac/najmenej HP,na elek. stoličke kto bude mať najviac/najmenej HP, kuchynka hľadanie dglu,tzv. tma hľadanie dglu,spraviť jednoliaty oblúk z blokov a kto preskočí z neho bránku na futbale, skákanie do bazéna zo stupienka, závody v bazéne, všetky tieto atrakcie sa dajú hodiť do tímov takže máte čo robiť + 8 módov to máte atrakcie na cca. 32 kôl keby ste dali všetky jednotlivo a potom v tímoch tj. 24 atrakcii a potom 8 módov to je 32 kôl zábavy bez reakcii ;) a to som nenapísal základy: políčko náhody,futbal,derby prípadne upraviť futbalové ihrisko s menšími bránkami že blokmi zastávate časť brány a máte z toho "hokej" stačí zapojiť fantáziu a samozrejme nerobiť vzbury. Takže možno aj 40 kôl bez reakcií. Povedzme si na rovinu na JB nereálne stihnúť 40 kôl :)

Takéto rozbory sa dajú robiť na všetky mapy na niektorých je toho viac na niektorých menej ale v podstate mapa kde nieje "nič" sa nájde niečo :)

S pozdravom
Matthew14 alias Metiu :)

Buďte kreatívny.

Tak v podstate to co si vypsal by se dalo delat skoro na kazde mape .... :P
Silenth
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod blazOn » 21 úno 2014, 16:27

Shortyx3 píše:ja by som vymazal all mapy čo sa hrávajú vždy lebo sú ohrané jak 2ročné ponožky ..

a to snow,crime,rush,brazilian,indiana,greytown,andaman.Nahradil by som to uplne inými neviem čo to tu bolo ked sa chceli pridať nové mapy že niekto z vedenia to zamietil(asi garlin) s dovodu že by na jailbreaku hralo málo ludí .. (to je podla mna somarina hralo by tu podla mna viac ludí, stále dookola rovnaké mapy ..)

matthew > to je pekné že si vymenoval tieto atrakcie ale aj tak si to prečíta nejak 30ludí a stoho to budu robit 10 a ostatné deti stále náhoda a futbal poprípade autíčka bazen ..

Vysvetlenie máš veľmi jednoduché. Vezmi si príklad server JB1 a k nemu aj mapy, ktoré si tu vypísal. Zažil si niekedy, že by bol server poloprázdny, keď bola na servery jedna z tvojích vyššie uvedených máp? No hovorím o časoch, keď sú ľudia doma a nie v dopoľudňajších hodinách, keď sú všetci v robote alebo v škole. Na výber máš predsa viacej máp, no hráči si votnú práve tú, ktorú oni považujú za vhodnú. A nerobí im problém hrať tie mapy vkuse dookola, pretože ich to baví.
Je síce pravda, že sa hrajú naozaj často, no GS ide hlavne o to, aby hráčom bolo na servery dobre. Pokiaľ nebudú vidieť dôvod pridať nové mapy, tak to nespravia.
+ noblerman pracuje na jednej JB mape, ktorú hráči určite radi privítajú.
blazOn
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Matthew14 » 21 úno 2014, 20:35

Silenth píše:Tak v podstate to co si vypsal by se dalo delat skoro na kazde mape .... :P

O to mi išlo ... Aby ste si vedeli spestriť mapy.
CS 1.6 Admin
All JailBreaks
Matthew14
Zkušený
Zkušený

Další

Zpět na JailBreak Servery