• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Obnoveni map
Ahoj. Chtel by se zeptat jestli by se na JailBreak servery nemohly pridat nejake mapy ktere uz na JailBreaku byly. Myslim tim tyto mapy: jail_aztec_escape, jail_insurrection, jail_phoenix, jail_prisonvolta, jail_xmf, jb_300gunubirlikci_b4, jail_moviecik_v4 a jail_zk_cheese. Byly to dobre mapy a driv dost hrane. Je to tam ted totiz takovy kolobeh map snow,rush,rats,greytown,indian brazilian a hlavne crimu. Cloveka to po delsi dobe hrani prestane bavit. Myslim si ze by to tu hru dost ozivilo. A myslim si ze to jsou i dobre mapy. Budu rad za kazdy nazor.
Život je boj, tak bojuj..
STEAM: Achillesツ

-
Achilleus - Mistr
Obnoveni map
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Obnoveni map
Žádná mapa nebyla odstraněna jen tak, byl k tomu nějaký důvod. Vyjmenoval jsi tu mapy, které jsem za víc jak dva roky hraní hrál jednou, dvakrát... Toť první důvod, nehráli se. A pak tu jsou takové mapy které zatěžují server...
-
Ovie - Profesionál
Tak je to tvuj nazor. Ale nezda se mi ze by zrovna tyhle mapy co jsem sem napsal se nehraly.

-
Achilleus - Mistr
Nehráli.. Maximálně třeba jednou za pět dalších map .. prostě k tomu byl nějaký důvod
.

-
Ovie - Profesionál
kdyby jste radsi takove mapy nechali a pryc bych dal mapy jako greytown nebo crime na kterych skoro nic moc nejde delat ale pritom se to hraje skoro furt...aspon by si lidi ty mapy zapamatovali a hraly by se urcite casteji kdyby o nich vedeli...
-
Silenth - Pokročilý
Hráči votují jen mapy co znají, jiný ne. Kdyby 3 lidi nominovali jiný mapy, tak by se mohla občas zahrát i jiná 
+ jail_aztec_escape je mapa na nic. Podstatě nic se na ní nedá dělat ..

+ jail_aztec_escape je mapa na nic. Podstatě nic se na ní nedá dělat ..
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Souhlasim s tebou silenth. Tak diesi zrovna na jail_aztec_escape doopravdy nic neni.Ale ty ostatni co jsem tam napsal byly dobre 

-
Achilleus - Mistr
Nevadí mi že poodstraňovali niektoré mapy, ale nebolo by odveci tie mapy nahradiť inými mapami.
-
PanFresh - Amatér
Podobný topic som spravil v Admin Sekcii. Čakám na vyjadrenie od vyšších. Dole pár vecí ako si vylepšiť mapy kto nemá fantáziu 
P.S.: Greytown je najlepšia mapa na JB len treba zapojiť fantáziu. Zopár príkladov: Voleyball (stačí mať staviteľa),Jánošík (ľudia na to pomaly zabudli),schody do neba/pekla,skákanie zo stola na stôl,skákanie z vrchného poschodia a kto bude mať najviac/najmenej HP,na elek. stoličke kto bude mať najviac/najmenej HP, kuchynka hľadanie dglu,tzv. tma hľadanie dglu,spraviť jednoliaty oblúk z blokov a kto preskočí z neho bránku na futbale, skákanie do bazéna zo stupienka, závody v bazéne, všetky tieto atrakcie sa dajú hodiť do tímov takže máte čo robiť + 8 módov to máte atrakcie na cca. 32 kôl keby ste dali všetky jednotlivo a potom v tímoch tj. 24 atrakcii a potom 8 módov to je 32 kôl zábavy bez reakcii
a to som nenapísal základy: políčko náhody,futbal,derby prípadne upraviť futbalové ihrisko s menšími bránkami že blokmi zastávate časť brány a máte z toho "hokej" stačí zapojiť fantáziu a samozrejme nerobiť vzbury. Takže možno aj 40 kôl bez reakcií. Povedzme si na rovinu na JB nereálne stihnúť 40 kôl 
Takéto rozbory sa dajú robiť na všetky mapy na niektorých je toho viac na niektorých menej ale v podstate mapa kde nieje "nič" sa nájde niečo
S pozdravom
Matthew14 alias Metiu
Buďte kreatívny.

P.S.: Greytown je najlepšia mapa na JB len treba zapojiť fantáziu. Zopár príkladov: Voleyball (stačí mať staviteľa),Jánošík (ľudia na to pomaly zabudli),schody do neba/pekla,skákanie zo stola na stôl,skákanie z vrchného poschodia a kto bude mať najviac/najmenej HP,na elek. stoličke kto bude mať najviac/najmenej HP, kuchynka hľadanie dglu,tzv. tma hľadanie dglu,spraviť jednoliaty oblúk z blokov a kto preskočí z neho bránku na futbale, skákanie do bazéna zo stupienka, závody v bazéne, všetky tieto atrakcie sa dajú hodiť do tímov takže máte čo robiť + 8 módov to máte atrakcie na cca. 32 kôl keby ste dali všetky jednotlivo a potom v tímoch tj. 24 atrakcii a potom 8 módov to je 32 kôl zábavy bez reakcii

Takéto rozbory sa dajú robiť na všetky mapy na niektorých je toho viac na niektorých menej ale v podstate mapa kde nieje "nič" sa nájde niečo

S pozdravom
Matthew14 alias Metiu

Buďte kreatívny.
CS 1.6 Admin
All JailBreaks
Snažím sa byť 24/7,ale nie vždy to ide!
„Nikdy nevyrušuj svojho nepriateľa keď sa dopúšťa chyby."(Napoleon Bonaparte)
„Boj stvorila príroda, nenávisť vynašiel človek."(K. Čapek)
All JailBreaks
-
Matthew14 - Zkušený
ja by som vymazal all mapy čo sa hrávajú vždy lebo sú ohrané jak 2ročné ponožky ..
a to snow,crime,rush,brazilian,indiana,greytown,andaman.Nahradil by som to uplne inými neviem čo to tu bolo ked sa chceli pridať nové mapy že niekto z vedenia to zamietil(asi garlin) s dovodu že by na jailbreaku hralo málo ludí .. (to je podla mna somarina hralo by tu podla mna viac ludí, stále dookola rovnaké mapy ..)
matthew > to je pekné že si vymenoval tieto atrakcie ale aj tak si to prečíta nejak 30ludí a stoho to budu robit 10 a ostatné deti stále náhoda a futbal poprípade autíčka bazen ..
a to snow,crime,rush,brazilian,indiana,greytown,andaman.Nahradil by som to uplne inými neviem čo to tu bolo ked sa chceli pridať nové mapy že niekto z vedenia to zamietil(asi garlin) s dovodu že by na jailbreaku hralo málo ludí .. (to je podla mna somarina hralo by tu podla mna viac ludí, stále dookola rovnaké mapy ..)
matthew > to je pekné že si vymenoval tieto atrakcie ale aj tak si to prečíta nejak 30ludí a stoho to budu robit 10 a ostatné deti stále náhoda a futbal poprípade autíčka bazen ..
-
MiskinShortyx3 - Spamerův sluha
Je to tu pre tých čo lamentujú že nemajú čo robiť na tých mapách ktoré sú toľko hrané. Môže to slúžiť ako pekné spestrenie 

CS 1.6 Admin
All JailBreaks
All JailBreaks
-
Matthew14 - Zkušený
Metiu. Ano. Da se na tech mapach udelat dost atrakci. Ale ty mapy jsou uz ohrane. Me osobne uz ty mapy prestavaji bavit. Porad jedno a to same dokola+malo kdo ma takovou fantazii jako ty Metiu. S

-
Achilleus - Mistr
Matthew14 píše:Podobný topic som spravil v Admin Sekcii. Čakám na vyjadrenie od vyšších. Dole pár vecí ako si vylepšiť mapy kto nemá fantáziu
P.S.: Greytown je najlepšia mapa na JB len treba zapojiť fantáziu. Zopár príkladov: Voleyball (stačí mať staviteľa),Jánošík (ľudia na to pomaly zabudli),schody do neba/pekla,skákanie zo stola na stôl,skákanie z vrchného poschodia a kto bude mať najviac/najmenej HP,na elek. stoličke kto bude mať najviac/najmenej HP, kuchynka hľadanie dglu,tzv. tma hľadanie dglu,spraviť jednoliaty oblúk z blokov a kto preskočí z neho bránku na futbale, skákanie do bazéna zo stupienka, závody v bazéne, všetky tieto atrakcie sa dajú hodiť do tímov takže máte čo robiť + 8 módov to máte atrakcie na cca. 32 kôl keby ste dali všetky jednotlivo a potom v tímoch tj. 24 atrakcii a potom 8 módov to je 32 kôl zábavy bez reakciia to som nenapísal základy: políčko náhody,futbal,derby prípadne upraviť futbalové ihrisko s menšími bránkami že blokmi zastávate časť brány a máte z toho "hokej" stačí zapojiť fantáziu a samozrejme nerobiť vzbury. Takže možno aj 40 kôl bez reakcií. Povedzme si na rovinu na JB nereálne stihnúť 40 kôl
S pozdravom
Matthew14 alias Metiu
Buďte kreatívny.
Tak v podstate to co si vypsal by se dalo delat skoro na kazde mape ....

-
Silenth - Pokročilý
Shortyx3 píše:ja by som vymazal all mapy čo sa hrávajú vždy lebo sú ohrané jak 2ročné ponožky ..
Vysvetlenie máš veľmi jednoduché. Vezmi si príklad server JB1 a k nemu aj mapy, ktoré si tu vypísal. Zažil si niekedy, že by bol server poloprázdny, keď bola na servery jedna z tvojích vyššie uvedených máp? No hovorím o časoch, keď sú ľudia doma a nie v dopoľudňajších hodinách, keď sú všetci v robote alebo v škole. Na výber máš predsa viacej máp, no hráči si votnú práve tú, ktorú oni považujú za vhodnú. A nerobí im problém hrať tie mapy vkuse dookola, pretože ich to baví.
Je síce pravda, že sa hrajú naozaj často, no GS ide hlavne o to, aby hráčom bolo na servery dobre. Pokiaľ nebudú vidieť dôvod pridať nové mapy, tak to nespravia.
+ noblerman pracuje na jednej JB mape, ktorú hráči určite radi privítajú.
-
blazOn - Kolemjdoucí
Silenth píše:Tak v podstate to co si vypsal by se dalo delat skoro na kazde mape ....
O to mi išlo ... Aby ste si vedeli spestriť mapy.
CS 1.6 Admin
All JailBreaks
All JailBreaks
-
Matthew14 - Zkušený
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3