• Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
PvP
Ahoj , můžu se zeptat , co bude s PvPčkem? Od té doby , co jsme tam skončili , tak tam hraje 8 lidí denně. A skončili jsme tam protože sa nejspíš bugovali věci a Admin team naddžoval enemy frakci , no , ale to je ted jedno, ted chcu řešit , at se to pvp znova rozjede a fightí sa
nudím a nemám co hrát... navrhuju dát wipe a projednat změny na serveru na tsku
kdo je pro?

-
razzer08 - Pokročilý
Re: PvP
Já jsem pro ale zas to bude ok dobře máte wipe a změny ty se dohodneme ale neudělají se to je ten problém víš chtěl jsem warzonu před spawnem aby warerzáci se museli odportovávat a né přebíhat z safe zony do pvp zony a co sto ho bylo marty řekl že jo a viděl si někde nějakou war zonu před spawnem já teda ne takže takto to je daj ti wipe ale vše bude při starém
-
saltlake00 - Kolemjdoucí
Řešení :
- Admin frakce
- Spam hráčům na skypu, steamu, facebooku aby přišli hrát
- Neon SA
Jinak bych chtěl pozdravit Vašíka a Matoslava, jsou to kluci kteří umějí zpívat a hlavně mají srdíčko na pravém místě. Opravdu Vás mám rád a uctívám vás ! WE ARE SOD
- Admin frakce
- Spam hráčům na skypu, steamu, facebooku aby přišli hrát
- Neon SA
Jinak bych chtěl pozdravit Vašíka a Matoslava, jsou to kluci kteří umějí zpívat a hlavně mají srdíčko na pravém místě. Opravdu Vás mám rád a uctívám vás ! WE ARE SOD
...podpis...
-
Sviboslav - Mistr
No jasne , SA NEoN
To by bylo další givování. SA by mal být neutrálný. Ne jako HOST atd. ti se naserou do řiti těm , kteří "vyhrávají" a pak jim ještě naddržuje. Stejně tak jako Lokarda2,Ajoooooo1 , ti ještě zneužívají práv ve svůj prospěch.

-
razzer08 - Pokročilý
Ahoj, taky bych se rád zapojil do konverzace..
Já do toho serveru nedám už ani korunu.. jsou tam admini teří provozují Např. Kup mi tohle z marketu a neustále do mě hučí.. do tohoto serveru + do frakce jsem dal 8600 ( Přišel mi učet) a zkončilo to tak že mě vyhodily..

-
xTheTrollManCZx - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5