• Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: PvP
Tak to mě nenapadlo. Je to celkem škoda že jsou tak drahé. No ale tak když si to vezmeme tak stejně dalších 66% si to taky nekoupí protože by to pro ně byla zbytečnost. Jelikož se jim to tam nevyplatí když tam stejně přestanou v krátké době hrát.
-
XxDoMin0oxX - Zkušený
Zväčšil by som počet warpov (privátnych),však to nič nezmení .
Určite by som nedal Wipe. Ako ste mohli vidieť, jeden,už bol a skončilo to tak isto.
Úprimne ja tam hrám furt a je mi bez vás dobre. Nemusím,každý deň počúvať tie blbosti ohľadom končenia,givovania,nadávania a podobne.
K tomu givovaniu,podľa mňa admini nič nedávajú ani jeden(aspoň ja som nič nedostal
). Jedna vec,ktorá sa mi nestala bolo to,že by mi chýbali veci. Viem,že niekomu hej,ale bože koľko trvá vyexpiť prt 4 set? Tým chcem povedať,že ak admini givuju, tak by mi to bolo fuk,pretože to čo oni givnu si ja dokážem spraviť za hodinu a úprimne o vyrábaní, expení, ťažení, fightení je PvP a ak sa o to niekto chce pripraviť tak kludne.
Ako tu už,bohdan písal je treba nájsť ešte 2 istiace a stále hrajúce frakcie. Ja mám svojich Angrymobs a rád prijmem aj lamky,aspoň sa skvelo hodia ku mne
. Chýbajú mi,ale hráči a ak sa niekto chce pripojiť,tak kludne.
S pozdravom SAW1_SK
Určite by som nedal Wipe. Ako ste mohli vidieť, jeden,už bol a skončilo to tak isto.
Úprimne ja tam hrám furt a je mi bez vás dobre. Nemusím,každý deň počúvať tie blbosti ohľadom končenia,givovania,nadávania a podobne.
K tomu givovaniu,podľa mňa admini nič nedávajú ani jeden(aspoň ja som nič nedostal

Ako tu už,bohdan písal je treba nájsť ešte 2 istiace a stále hrajúce frakcie. Ja mám svojich Angrymobs a rád prijmem aj lamky,aspoň sa skvelo hodia ku mne

S pozdravom SAW1_SK
-
Sawwi - Zkušený
Admini negivujú ale zneužívajú práva. Viď Bohdan225 ( lietanie po pekle s vanishom a zbieranie ghastových sĺz). Čo sa týka 2 frakcii naviac. Je to nemožné keďže server má 30 slotov. Mimochom WIPE by nič nezmenil keďže by sa opäť našiel niekto, kto by vyhľadával bugy na množenie vecí
Toto PVP nikdy nebude dobré.

-
DarkTork - Pokročilý
Mě pokakej vole
Bohdan tu píše , že nechce wipe , že tam má 2 trapky a přitom na ten server vůbec nechodí a hraje na jinčím serveru (né gamesites) Aktivita všech adminu téměř nulová , ale stále wipe nechcete , přitom tam vůbec nikdo z vás nehraje ... fuckin logic

-
razzer08 - Pokročilý
razzer08 píše:Mě pokakej voleBohdan tu píše , že nechce wipe , že tam má 2 trapky a přitom na ten server vůbec nechodí a hraje na jinčím serveru (né gamesites) Aktivita všech adminu téměř nulová , ale stále wipe nechcete , přitom tam vůbec nikdo z vás nehraje ... fuckin logic
Ja na tom servery hrám viac,než ty a Wipe nechcem. Však by to skončilo úplne tak isto.
-
Sawwi - Zkušený
• Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5