Volná debata o kostičkách v Minecraftu.

Re: PvP

Příspěvekod razzer08 » 04 bře 2014, 15:07

A asi bych ti měl vysvětlit , proč jsem založil tenhle topic. Takže založil jsem ho proto , protože enemy frakce jakýmsi neférovým způsobem vlastnila podezřele moc TNT a jablek. Nevím , jestli by se ti líbilo hrát proti "nabugovaným" věcem a ty samotnej bys měl podstivě naexpené a nahuntěné TnT. Mě samotnému v žádném případě. Právě proto jsem založil tenhle topic , aby se vyřešil ten "bug" a mohlo se hrát normálně , bez jakýchkoliv duplikate blbostí. A ještě jednou připomínám , že já a moje frakce jsme nedělali nic proti pravidlům. Jenže ty na PvP nechodíš , nevíš , co se tam děje a hned hodíš vinu na mne a mojí frakci... A promiň , že chráním své zájmy , ale urážet se fakt nenechám. To si můžeš urážet někoho jiného.
razzer08
Pokročilý
Pokročilý

od Rumcajz » 04 bře 2014, 15:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod LuigiB » 04 bře 2014, 23:24

S tebou je zbytečná debata. Očividně nečteš to co píšu. Vůbec bych neřešil tvé chování mimo MC, protože mě totálně nezajímáš. Znám tvé chování jen ze hry a tam mi vždy vadilo. Znovu podotýkám, že jsem nepsal, že ty nebo někdo jiný (ať už z tvojí fr. nebo z jinačí) podvádí. Nikoho jsem v tomto ohledu nejmenoval a ty jsi na to reagoval, že tam má x-ray každý a mimochodem i ty sám. Takže jsi se vlastně udal z podvádění sám. Na PvP jsem hrát přestal, protože bych na některé z vás neměl nervy.
Přálelé jsou jako stromy - když do nich budeš sekat sekerou, umřou.

,,Každá žena ti může padnout k nohám...stačí jen dobře trefit bradu" Mike Tyson
LuigiB
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod TheLokarda » 04 bře 2014, 23:40

Tak ale ! kde to jsme???? opravdu se zde musíte hádat , nadavat si, je vám to za potřebi??? Ve vaší komunikaci očividně klíč k úspěchu není...

Dál tu nechci vidět žádné nadávky !
Hlavní EventMaster

MC SUPPORT - Můžete psát.

CheatHunter - PvP 1 , Survival Games

Gamesites.cz Counter Strike : Global Offensive Bets & News - Facebook

Obrázek
TheLokarda
Amatér
Amatér

Příspěvekod razzer08 » 05 bře 2014, 13:52

Tak nechápu , proč sem píšeš...
razzer08
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod eINN » 05 bře 2014, 14:29

razzer ty si fakt tupec. Každý deň sa vyhrážaš, že končíš a teraz to chceš zase späť. gj, my sme skončili bez toho, aby sme sa vyhrážali a vidíš, už tam nehráme, nikoho z nás nebaví čítať vaše "sračky" ako končíte. :)

Nezabudni, že Marty nám dal nahuntiť 10 stackov tnt. Piati sme to nahuntili za 5 hodín či koľko. ;) so gg + CHH nemôže givovať a Ladrinne so stone pickom kopal rýchlejšie než ja s EFF V dia xD dobre.. s tvojimy vyhrážkami bež do prdele ty tupec a prestaň tu hrať, keď sa toľko vyhrážaš, že skončíš... fakt demence Luigi má pravdu
eINN
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod razzer08 » 05 bře 2014, 17:02

eINN píše:razzer ty si fakt tupec. Každý deň sa vyhrážaš, že končíš a teraz to chceš zase späť. gj, my sme skončili bez toho, aby sme sa vyhrážali a vidíš, už tam nehráme, nikoho z nás nebaví čítať vaše "sračky" ako končíte. :)

Nezabudni, že Marty nám dal nahuntiť 10 stackov tnt. Piati sme to nahuntili za 5 hodín či koľko. ;) so gg + CHH nemôže givovať a Ladrinne so stone pickom kopal rýchlejšie než ja s EFF V dia xD dobre.. s tvojimy vyhrážkami bež do prdele ty tupec a prestaň tu hrať, keď sa toľko vyhrážaš, že skončíš... fakt demence Luigi má pravdu

Nezapomen , že Marty větší kokotinu vymyslet nemohl. A s takym idiotem jako ty se hádat duplem nebudu. Pac a pusu.
razzer08
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Sviboslav » 05 bře 2014, 18:04

Zajímavé, že ještě tak před půl rokem jste byli "Best friends" ... Jinak přemýšlel jsem o tom a myslím, že nejlepší by bylo PvP zrušit. Hraje tam jen pár warezáků kteří fightí u Safe zony. Ať se Vám to líbí nebo ne, tady už to nebude takové jako to bylo dříve. A když už přijde nějáká frakce, tak zase za pár dnů skončí. Ani Admini už tam nehrajou.
btw. Hádat se tady je zbytečné. Nic tady nezměníte.

Svib
...podpis...
Sviboslav
Mistr
Mistr

Příspěvekod DarkTork » 05 bře 2014, 20:13

Presne tak, skvelí ľudia odchádzajú a blbcov je čoraz viac.
Obrázek
DarkTork
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod TheLokarda » 05 bře 2014, 22:50

Žádné návrhy tu dále nevidím , dyztak dopsat v sekci Rady a Návody.

Jen si tu nadavate !

takže Lockuju kvůli nadávání si !

kdyby někdo chtěl unlock tak PM.
Hlavní EventMaster

MC SUPPORT - Můžete psát.

CheatHunter - PvP 1 , Survival Games

Gamesites.cz Counter Strike : Global Offensive Bets & News - Facebook

Obrázek
TheLokarda
Amatér
Amatér

Předchozí