Re: Vtipy
Lorde, proč jste přišel na svou svatbu ve smokingu a ne ve fraku?"
"Bral jsem si vdovu a ve fraku chodím pouze na premiéry."
-
OndrejkoOo - Pokročilý
OndrejkoOo píše:Lorde, proč jste přišel na svou svatbu ve smokingu a ne ve fraku?"
Ondrejko už prestan spamovat prosím.

Slovenský jumper!
-
zombiehns - Spamerův sluha
Konkurz na místo plavčíka: "Umíte plavat?"
"Ano."
"A kde jste se to naučil?"
"Ve vodě."
Babička se ptá vnuka: "Jirko, a víš, že ti dnes večer čáp donesl sestřičku? Chtěl bys ji vidět?"
"Sestřičku ani moc ne," přiznává Jiříček. "ale rád bych viděl toho čápa, vzhledem k tomu že je prosinec a venku mínus 18 stupňů."
"Ano."
"A kde jste se to naučil?"
"Ve vodě."
Babička se ptá vnuka: "Jirko, a víš, že ti dnes večer čáp donesl sestřičku? Chtěl bys ji vidět?"
"Sestřičku ani moc ne," přiznává Jiříček. "ale rád bych viděl toho čápa, vzhledem k tomu že je prosinec a venku mínus 18 stupňů."

-
Sk1ll3r7 - Spamer
Učiteľka dá domácu úlohu: Zistite čo sa stavá v meste.
Keď odyšiel pepíček domov Učiteľka povedala žiakom: Keď pepíček povie škaredé slovo chodte za dvere.
Na druhý deň sa učiteľka pýta Aničky, Ona odpovie: v meste stavajú nový Obchodný dom.
Potom sa pýta Pepíčka, Odpovie: Stavajú nový Bordel.
Dievčatá išli za dvere a pepíček povie: Kam idete ešte sú len základy

Keď odyšiel pepíček domov Učiteľka povedala žiakom: Keď pepíček povie škaredé slovo chodte za dvere.
Na druhý deň sa učiteľka pýta Aničky, Ona odpovie: v meste stavajú nový Obchodný dom.
Potom sa pýta Pepíčka, Odpovie: Stavajú nový Bordel.
Dievčatá išli za dvere a pepíček povie: Kam idete ešte sú len základy

Môžeš brať život ako hru, ale nezabudni že máš len 1 život...
Vip: Call of Duty 3
Evp: Furien 4, JailBreak 8, Zombie Blood 1
S pozdravom
klingo09
Vip: Call of Duty 3
Evp: Furien 4, JailBreak 8, Zombie Blood 1
S pozdravom
klingo09
-
klingo09 - Pokročilý
No problém, tady je pár
Pokud budeš chtít víc, tak klidně napíšu další. 
• Chuck Norris nemá bankovní účet. Vždycky jenom oznámí bance kolik potřebuje.
• Pokud ti Chuck Norris ukáže prostředníček, ukazuje ti kolik sekund života ti zbývá.
• Chuck Norris neměl nikdy problém s alkoholem. Avšak alkohol má problém s Chuckem Norrisem.
• Když šel Bubák spát, každou noc se podíval pod postel, jestli tam není Chuck Norris. Dnes už ho pod postelí nehledá, protože ví, že se Chuck umí příliš dobře maskovat.

• Chuck Norris nemá bankovní účet. Vždycky jenom oznámí bance kolik potřebuje.
• Pokud ti Chuck Norris ukáže prostředníček, ukazuje ti kolik sekund života ti zbývá.
• Chuck Norris neměl nikdy problém s alkoholem. Avšak alkohol má problém s Chuckem Norrisem.
• Když šel Bubák spát, každou noc se podíval pod postel, jestli tam není Chuck Norris. Dnes už ho pod postelí nehledá, protože ví, že se Chuck umí příliš dobře maskovat.

-
Sk1ll3r7 - Spamer
Mamička oznamuje synčekovi:
-Jožinko, budúci rok už budeš v druhej triede a to už budeš mocť utierať riad...
-Tak to radšej prepadnem ...
-Jožinko, budúci rok už budeš v druhej triede a to už budeš mocť utierať riad...
-Tak to radšej prepadnem ...

-
xXR4tch3tXx - Spamer
Jeden vtip trochu na rozmýšlanie
Pondelok Piatok
Utorok Piatok
Streda Piatok
Štvrtok Piatok
Piatok Piatok
Sobota Piatok
Nedela Piatok
Čo je to?
Sexuálny život Robinsona Crusoeho
Ešte jedna príhoda
Hrali sme futbal normálne súťažne a hrali sme proti nejakým noobom. Kopali sme rohový kop a jeden od nich zadrel: "Nehajte ich v ofsajde"
Pondelok Piatok
Utorok Piatok
Streda Piatok
Štvrtok Piatok
Piatok Piatok
Sobota Piatok
Nedela Piatok
Čo je to?
Sexuálny život Robinsona Crusoeho

Ešte jedna príhoda
Hrali sme futbal normálne súťažne a hrali sme proti nejakým noobom. Kopali sme rohový kop a jeden od nich zadrel: "Nehajte ich v ofsajde"

-
WARNING - Mistr
Zpráva v novinách:
V Pardubicích byl policista šestkrát střelen do hlavy. Naštěstí žádná kulka nezasáhla mozek.
_______________________________________________________________________________________________________
Děti jsou na přírodovědné procházce a pan učitel na kraji lesa uvidí ohryzaný strom a říká:
"Děti, kdo myslíte, že to udělal?"
A na to Pepíček: "Já nechci žalovat, pane profesore, ale určitě to byl někdo z béčka!"
_______________________________________________________________________________________________________
"Koukám, sousede, že jste si koupil nové auto, copak se stalo s tím starým?"
"Ale, zaseklo se mi centrální zamykání dveří."
"Tak proč to nespravíte? Kvůli tomu si přece nemusíte kupovat nový vůz."
"To víte, že bych to spravil, ale tchyně zůstala sedět uvnitř."
Pěkná, mladá blondýnka nastoupí do podniku jako uklízečka. Hned druhý den si stěžuje nadřízenému: "Pane vedoucí, včera mě na chodbě při práci někdo zezadu znásilnil!"
"A proč jste neutekla?"
"Dozadu to nešlo a vepředu jsem to už měla vytřený."
Pepíček jednou přišel domů a volá na maminku, ale nedočká se odpovědi. Vyjde do patra, nakoukne do ložnice a vidí, jak na posteli leží jeho tatínek a na tatínkovi sedí, a ne zrovna klidně, mladá posluhovačka. Tak se Pepíček potichu vytratí a jde si ven hrát.
Před domem potká maminku, která táhne domů nákup. Hned jí povídá: "Mamí, mamí, hádej, co jsem viděl! Viděl jsem nahoře tatínka na posteli se služkou a..."
"Pepíčku, zaraž. Nech si to na večer, až bude služka podávat večeři. Já na tebe mrknu a ty začneš vyprávět!"
Pepíček poslechl. Večer u jídla maminka mrkla a Pepíček spustil: "Mami, když jsem přišel ze školy, našel jsem tatínka v ložnici se služkou. A dělali úplně to samé, co ty se strýčkem Karlem loni v létě na chatě."
Ona a on v posteli:
"Nech toho, mám své dny."
"Tak si s ním aspoň pohraj."
"Bolí mě hlava."
"I na to jsem myslel, posypal jsem si ho ibuprofenem!"
V Pardubicích byl policista šestkrát střelen do hlavy. Naštěstí žádná kulka nezasáhla mozek.
Děti jsou na přírodovědné procházce a pan učitel na kraji lesa uvidí ohryzaný strom a říká:
"Děti, kdo myslíte, že to udělal?"
A na to Pepíček: "Já nechci žalovat, pane profesore, ale určitě to byl někdo z béčka!"
"Koukám, sousede, že jste si koupil nové auto, copak se stalo s tím starým?"
"Ale, zaseklo se mi centrální zamykání dveří."
"Tak proč to nespravíte? Kvůli tomu si přece nemusíte kupovat nový vůz."
"To víte, že bych to spravil, ale tchyně zůstala sedět uvnitř."
Pěkná, mladá blondýnka nastoupí do podniku jako uklízečka. Hned druhý den si stěžuje nadřízenému: "Pane vedoucí, včera mě na chodbě při práci někdo zezadu znásilnil!"
"A proč jste neutekla?"
"Dozadu to nešlo a vepředu jsem to už měla vytřený."
Pepíček jednou přišel domů a volá na maminku, ale nedočká se odpovědi. Vyjde do patra, nakoukne do ložnice a vidí, jak na posteli leží jeho tatínek a na tatínkovi sedí, a ne zrovna klidně, mladá posluhovačka. Tak se Pepíček potichu vytratí a jde si ven hrát.
Před domem potká maminku, která táhne domů nákup. Hned jí povídá: "Mamí, mamí, hádej, co jsem viděl! Viděl jsem nahoře tatínka na posteli se služkou a..."
"Pepíčku, zaraž. Nech si to na večer, až bude služka podávat večeři. Já na tebe mrknu a ty začneš vyprávět!"
Pepíček poslechl. Večer u jídla maminka mrkla a Pepíček spustil: "Mami, když jsem přišel ze školy, našel jsem tatínka v ložnici se služkou. A dělali úplně to samé, co ty se strýčkem Karlem loni v létě na chatě."
Ona a on v posteli:
"Nech toho, mám své dny."
"Tak si s ním aspoň pohraj."
"Bolí mě hlava."
"I na to jsem myslel, posypal jsem si ho ibuprofenem!"
-
CZPeTeR - Kazatelův učeň