• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Avatar battle - NÁPADY
Ahoj ja jsem DusSia
Chtěla bych sem dat pár mích nápadů co z mohlo zlepsit server.
Přidala bych sem lepší věci co si de koupit v Shopu.
Třeba za ,,160B" nekonečné náboje[/b],nebo za ,,180B" [b]více armoru[/b] (třeba +100 nebo +200 nebo víc či míň) atd....Ptala jsem se pár hráčů co mají VIP či EVIP a říkali že by to bylo dobrý, že by měli i VIP šanci kdyby měli nekonečno nábojů a měli by více šancí na přežití
. [b](všechny ceny co jsem se zadala nemusí být přesně, záleží na vás jak se rozhodnete)
Děkuji DusSia
Chtěla bych sem dat pár mích nápadů co z mohlo zlepsit server.
Přidala bych sem lepší věci co si de koupit v Shopu.
Třeba za ,,160B" nekonečné náboje[/b],nebo za ,,180B" [b]více armoru[/b] (třeba +100 nebo +200 nebo víc či míň) atd....Ptala jsem se pár hráčů co mají VIP či EVIP a říkali že by to bylo dobrý, že by měli i VIP šanci kdyby měli nekonečno nábojů a měli by více šancí na přežití

Děkuji DusSia

(EVIP)Avatar Battle #1
(EVIP)Zombie Chronic #2
(EVIP)Zombie Chronic #2
-
dusinka - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Len by som chcel dodať, že tie granáty (homing,proximity...) som sem chcel dať aj ja ale už ma očividne predbehli. A čo sa týka toho Inf. granátu pre Firsta by som tiež súhlasil a nie každý vždy hneď leze do kempu
) Ale ak by sa to dalo tak by som to spravil pretože dosť často je nákaza "dvojhodinová" ..
S pozdravom NuMo.

S pozdravom NuMo.

NuMo.
-
Doodo - Kolemjdoucí
A ešte by som sa chcel zmieniť o tom Nemesisovi
Keď už tak to upraviť nech dostáva EVIP 3 body za kill pretože keď sa skončí kolo a s ním aj neme človek si nemôže dovoliť ani len mínu tak preto by som ešte toto upravil
ďalej som tu videl super veľa nápadov čopísalo veľa hráčov predo mnou takže Vedenie a HLSA PREKVAPTE NÁS !!

NuMo.
-
Doodo - Kolemjdoucí
Ospravedlňujem sa, že stále píšem ale stále mám nápady
takže
rád by som ešte navrhol jeden ITEM kt. ocenia určite všetci VIP hráči pokiaľ sa vám to bude zdať dobré môžte to dať aj pre nonVIP
za nejakých nech nežerem 70 bodov si kúpiť rýchlosť
Ten hráč by mal zvačšenú čo ja viem 30-50% rýchlosť
určite by to bolo dobré dať aj pre nonVIP koniec koncov nie každý nonVIP si dokáže naškrábať 70 bodov že
takže by v tom mali výhodu tí zdatní nonVIP-ka
to je snáď všetko
ak mi ešte niečo nekopne 

NuMo.
-
Doodo - Kolemjdoucí
S tou rychlostí mě hned napadl poslední update co je na zombie serverech. Přidal lvlování a classy lidí (speed human, gravity human, damage human atd.) Možná by nebylo špatné dát tohle i na Avatar Battle servery. 

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Hej hej šiklo by sa to trochu osviežiť
Mal som aj nápad že dať slabú (DMG: 500) BZ pre nonVIP aby sa tam oplatila hrať aj im pretože ako už chalani hovorili nonVIPčka nelezte sem nezahráte si tu a sú tam pre nich len 2 veci :/ tak aspoň to nejako pre nich urobiť :/ 

NuMo.
-
Doodo - Kolemjdoucí
Luther píše:S tou rychlostí mě hned napadl poslední update co je na zombie serverech. Přidal lvlování a classy lidí (speed human, gravity human, damage human atd.) Možná by nebylo špatné dát tohle i na Avatar Battle servery.
rozhodne proti jsem,nebudeme prece vsechno kopirovat ze ZM modu...
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Berte to tak, že toto je avatar a nie zombie mód. Ja by som navrhol, že by sa život firsta dával podľa ľudí na serveri alebo také niečo. Pretože keď hráme piati a jeden z nás je firts tak ho nemáme šancu dať a kazí to hru 

-
Cappyxy - Amatér
Cappyxy píše:Berte to tak, že toto je avatar a nie zombie mód. Ja by som navrhol, že by sa život firsta dával podľa ľudí na serveri alebo také niečo. Pretože keď hráme piati a jeden z nás je firts tak ho nemáme šancu dať a kazí to hru
trochu blbost,co kdyby bylo na serveru plno ? first bude mit 25 000 hp?,takto je to v pohode..

-
GrooS - CS 1.6 Admin
Ja by som tomu Firstovi dal iba ten akože inf. granát ako keď je prvý ale mohol by byť čo ja viem iba keď je na serveri viac ako 20 ľudí
Aby to malo zmysel keď je ich málo tak si vystačí 

NuMo.
-
Doodo - Kolemjdoucí
Ale ešte no recoil by sa tiež zišiel ale iba pre EVIP
) za tých 160-80 bodov
)
e.GrooS - toto uz tu jednou bylo,a nepreslo to,takze moc sanci tomu nedavam

e.GrooS - toto uz tu jednou bylo,a nepreslo to,takze moc sanci tomu nedavam
NuMo.
-
Doodo - Kolemjdoucí
V najblizsej dobe su naplanovane ine upravy a update inych modov. Na Avatar pride tiez rada a potom sa budete moct vyjadrit aj vy s vasimi navrhmi.
LOCK
LOCK
-
Roxtedy - Mistr
• Stránka 2 z 2 • 1, 2