Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Re: Avatar battle - NÁPADY

Příspěvekod dusinka » 27 dub 2014, 17:03

Ahoj ja jsem DusSia
Chtěla bych sem dat pár mích nápadů co z mohlo zlepsit server.
Přidala bych sem lepší věci co si de koupit v Shopu.
Třeba za ,,160B" nekonečné náboje[/b],nebo za ,,180B" [b]více armoru[/b] (třeba +100 nebo +200 nebo víc či míň) atd....Ptala jsem se pár hráčů co mají VIP či EVIP a říkali že by to bylo dobrý, že by měli i VIP šanci kdyby měli nekonečno nábojů a měli by více šancí na přežití :) . [b](všechny ceny co jsem se zadala nemusí být přesně, záleží na vás jak se rozhodnete)
Děkuji DusSia :D
(EVIP)Avatar Battle #1
(EVIP)Zombie Chronic #2
dusinka
Amatér
Amatér

od Rumcajz » 27 dub 2014, 17:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Doodo » 09 kvě 2014, 20:43

Len by som chcel dodať, že tie granáty (homing,proximity...) som sem chcel dať aj ja ale už ma očividne predbehli. A čo sa týka toho Inf. granátu pre Firsta by som tiež súhlasil a nie každý vždy hneď leze do kempu :)) Ale ak by sa to dalo tak by som to spravil pretože dosť často je nákaza "dvojhodinová" .. :)

S pozdravom NuMo. :)
Obrázek

NuMo.

Doodo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Doodo » 09 kvě 2014, 20:57

A ešte by som sa chcel zmieniť o tom Nemesisovi :) Keď už tak to upraviť nech dostáva EVIP 3 body za kill pretože keď sa skončí kolo a s ním aj neme človek si nemôže dovoliť ani len mínu tak preto by som ešte toto upravil :) ďalej som tu videl super veľa nápadov čopísalo veľa hráčov predo mnou takže Vedenie a HLSA PREKVAPTE NÁS !!
Obrázek

NuMo.

Doodo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Doodo » 09 kvě 2014, 21:27

Ospravedlňujem sa, že stále píšem ale stále mám nápady :P takže :D rád by som ešte navrhol jeden ITEM kt. ocenia určite všetci VIP hráči pokiaľ sa vám to bude zdať dobré môžte to dať aj pre nonVIP :) za nejakých nech nežerem 70 bodov si kúpiť rýchlosť :) Ten hráč by mal zvačšenú čo ja viem 30-50% rýchlosť :) určite by to bolo dobré dať aj pre nonVIP koniec koncov nie každý nonVIP si dokáže naškrábať 70 bodov že :D takže by v tom mali výhodu tí zdatní nonVIP-ka :) to je snáď všetko :) ak mi ešte niečo nekopne :D
Obrázek

NuMo.

Doodo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Luther » 09 kvě 2014, 21:35

S tou rychlostí mě hned napadl poslední update co je na zombie serverech. Přidal lvlování a classy lidí (speed human, gravity human, damage human atd.) Možná by nebylo špatné dát tohle i na Avatar Battle servery. :D
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Doodo » 10 kvě 2014, 12:24

Hej hej šiklo by sa to trochu osviežiť :) Mal som aj nápad že dať slabú (DMG: 500) BZ pre nonVIP aby sa tam oplatila hrať aj im pretože ako už chalani hovorili nonVIPčka nelezte sem nezahráte si tu a sú tam pre nich len 2 veci :/ tak aspoň to nejako pre nich urobiť :/ :)
Obrázek

NuMo.

Doodo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod GrooS » 17 kvě 2014, 20:16 VIP

Luther píše:S tou rychlostí mě hned napadl poslední update co je na zombie serverech. Přidal lvlování a classy lidí (speed human, gravity human, damage human atd.) Možná by nebylo špatné dát tohle i na Avatar Battle servery. :D

rozhodne proti jsem,nebudeme prece vsechno kopirovat ze ZM modu...
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Cappyxy » 21 kvě 2014, 19:58

Berte to tak, že toto je avatar a nie zombie mód. Ja by som navrhol, že by sa život firsta dával podľa ľudí na serveri alebo také niečo. Pretože keď hráme piati a jeden z nás je firts tak ho nemáme šancu dať a kazí to hru :)
Cappyxy
Amatér
Amatér

Příspěvekod GrooS » 21 kvě 2014, 20:04 VIP

Cappyxy píše:Berte to tak, že toto je avatar a nie zombie mód. Ja by som navrhol, že by sa život firsta dával podľa ľudí na serveri alebo také niečo. Pretože keď hráme piati a jeden z nás je firts tak ho nemáme šancu dať a kazí to hru :)

trochu blbost,co kdyby bylo na serveru plno ? first bude mit 25 000 hp?,takto je to v pohode.. :roll:
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Doodo » 22 kvě 2014, 13:49

Ja by som tomu Firstovi dal iba ten akože inf. granát ako keď je prvý ale mohol by byť čo ja viem iba keď je na serveri viac ako 20 ľudí :) Aby to malo zmysel keď je ich málo tak si vystačí :)
Obrázek

NuMo.

Doodo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Doodo » 22 kvě 2014, 13:50

Ale ešte no recoil by sa tiež zišiel ale iba pre EVIP :)) za tých 160-80 bodov :))

e.GrooS - toto uz tu jednou bylo,a nepreslo to,takze moc sanci tomu nedavam
Obrázek

NuMo.

Doodo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Roxtedy » 24 kvě 2014, 13:15 VIP

V najblizsej dobe su naplanovane ine upravy a update inych modov. Na Avatar pride tiez rada a potom sa budete moct vyjadrit aj vy s vasimi navrhmi.

LOCK
Roxtedy
Mistr
Mistr

Předchozí

Zpět na Zombie Servery