• Stránka 1 z 1
Steam/ Need help!
Ahoj,
potřebovala bych poradit ohledně problému, který sice není tak závažný, ale budu ráda, když se vyřeší.
potřebovala bych poradit ohledně problému, který sice není tak závažný, ale budu ráda, když se vyřeší.
- Ano, mám steam.
- Problém mám už víc hodně dlouho, ale poslední dobou se stává častěji.
- Problém: Jednou za čas mě zničehonic vykopne server s tím, že mám BAN. Jenže ten ban jsem nikdy nikdy nedostala a není můj i přesto, že mám steam! Když se znovu připojím na server, je všechno jak má být. S problémem jsem se setkala jen na jedním z gs JB serverů.
U předešlích situací (málo jich nebylo) jsem si konzoli neprohlédla pořádně. Teď ano a všimla jsem si- zabanovaný hráč- "Bubak(za dvermi) :D" se napojí na server(druhý řádek na screenu) a v tu chvíli v kterou se připojí k TT (4. řádek) mi konzole vypíše, že mám ban.
V banlistu žádný ban nemám, SID z obrázku není moje (je nonsteam, já mám steam), nickname na obrázku jsem nikdy nepoužila, bordel na serveru nedělám :D.
Jak už jsem psala o něco výš, s problémem jsem se poprvé setkala už hodně dávno a dokázala jsem s ním žít dost dlouho (a možná ještě budu muset vydržet), ale čím častěji se to stává, tím víc mi to leze na nervy a proto uvítám jakoukoli pomoc.

-
dev1ce - Pokročilý
Steam/ Need help!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam/ Need help!
Ahoj,
v tomto případě se zřejmě jedná o sdílenou IP. Někdo v tém okolí může také hrát Csko a má stejnou ip. Jedná se o to, že poskytovatelé internetového připojení někdy poskytnou 1 ip pro větší počet lidí. Koukal jsem do amxbans a hráč má opravdu ten ban aktivní. Je ale divné, protože by ti to nemělo vyskakovat, pokud hraješ opravdu na steamu.
v tomto případě se zřejmě jedná o sdílenou IP. Někdo v tém okolí může také hrát Csko a má stejnou ip. Jedná se o to, že poskytovatelé internetového připojení někdy poskytnou 1 ip pro větší počet lidí. Koukal jsem do amxbans a hráč má opravdu ten ban aktivní. Je ale divné, protože by ti to nemělo vyskakovat, pokud hraješ opravdu na steamu.
-
Hoolder - Spamer
Díky za pomoc, ale co mám dělat? Pomůže doopravdy změna poskytovatele internetu?
Podle mě by to mělo být jedno, když mám steam. Píšou to všude-
Jakto, že i přestože originální hru mám tak mě to kickuje za bany, které dostal někdo jiný??
Podle mě by to mělo být jedno, když mám steam. Píšou to všude-
( v odkazu 2. možnost) 3. možnost v odkazu je "změnit poskytovatele IP na veřejnou", ale to je jedna ze 4 možností z které jsem si "vybrala" tu 3.!
Jakto, že i přestože originální hru mám tak mě to kickuje za bany, které dostal někdo jiný??

-
dev1ce - Pokročilý
Mas staticku či dynamicku ip? ked staticku skus si zmenit na dynamicku a potom stačí už iba reset routra a nemalo by to robit
-
MiskinShortyx3 - Spamerův sluha
MiskinShortyx3 píše:Mas staticku či dynamicku ip? ked staticku skus si zmenit na dynamicku a potom stačí už iba reset routra a nemalo by to robit
Chtěla bych poprosit o názor nějakého supporta, abych si pevnou IP adresu náhodou nekoupila zbytečně. Navíc můj názor je, že to IP adresou nebude... no nevím.

-
dev1ce - Pokročilý
Ahoj,
samozřejmě, že se dá pořídit od poskytovatele statická ip, ale je to cenově ohraničeno. To znamená, že to platíš měsíčně za pronájem té statické ip adresy. Tak samo to je v tom případě, když máš statickou ip a chceš mít dyn.
Tento hráč byl zřejmě zabanován přes ip, proto tento problém. Kontaktoval jsem vedení a už by se to nemělo opakovat.
samozřejmě, že se dá pořídit od poskytovatele statická ip, ale je to cenově ohraničeno. To znamená, že to platíš měsíčně za pronájem té statické ip adresy. Tak samo to je v tom případě, když máš statickou ip a chceš mít dyn.
Tento hráč byl zřejmě zabanován přes ip, proto tento problém. Kontaktoval jsem vedení a už by se to nemělo opakovat.
-
Hoolder - Spamer
Zdravím,
Tenhle problém občas vyskočí, je to ochrana vůči obcházení banu. Pomůže jen jiná IP Adresa.
A stím se budeš muset obrátit jinde.
kdyby něco, tak SZ
lock.
Tenhle problém občas vyskočí, je to ochrana vůči obcházení banu. Pomůže jen jiná IP Adresa.
A stím se budeš muset obrátit jinde.
kdyby něco, tak SZ
lock.
-
Nadaap - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1