• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Skin
Ahojte. Mám problém zo skinom nožíka. Jeden skin som si stiahol zo stránky. Vyzral na obrazkoch ako nožík, ale boli to ruky neviem prečo ...( PRESNEJSIE SUBOR: v_kinfe.mdl ) Skúšal som ho zmeniť ale nepomohlo. Stále som sa pripájal na server Furien 10. Vždy som dal OLD WEAPONS a stale tam boli ruky. Mislým že serverom to nebude. Aj predtým som mal jeden skin knifu ale chcel som ho zmeniť. Od vtedy tam mám tie ruky...
Prosím pomôžete mi ?

-
fafilacko2 - Amatér
Re: Skin
Zdravím, steam/ns?
Každopádne ak si NS skús si stiahnuť toto cs 1.6. Keď si steam tak - CS 1.6 / Vlastnosti / Miestne súbory / Overiť integritu hry. Inak skúšal si nahradiť ten v_knife.mdl iným?
Každopádne ak si NS skús si stiahnuť toto cs 1.6. Keď si steam tak - CS 1.6 / Vlastnosti / Miestne súbory / Overiť integritu hry. Inak skúšal si nahradiť ten v_knife.mdl iným?
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
Ahoj. Nič z toho nepomohlo. som Ns player.
-
fafilacko2 - Amatér
Myslím že nemusíte řešit vše přeinstalem možná že si jen njak nešikovně osdtanil soubor v_knife teda skin knifu a když se napojite ns GS server stáhne vám to ruce na JB bud dej ten soubor pryč (v_knife.mdl) a zajdi na jiný portál popřípadě ... a tam se ti stáhne obyčejný knife nebo si nahraď ten stávající knife (v_knife.mdl) jiným...
-
Toje - Pokročilý
čaute. Skúšal som vymeniť súbor v_kinfe.mdl aj vymeniť. Žiaľ nepomohlo
. Čo sa týka preinstall. tak nie lebo mám dost EVIPIEK
a config.cfg som vymazal. Skúšal som aj z inej stránky nepomohlo. Pritom ako som vymazal v_kinfe.mdl tak som skúsil vymazať aj w_kinfe.mdl a p_knife.mdl ale myslím že to zo skinom nemá nič spoločné.

-
fafilacko2 - Amatér
config musíš mať bez toho by ti hra nešla a v tom configu máš uložené všetky EVIP a VIP
[EVIP] Basebuilder #1 | JailBreak #5 | Furien#4
-
MuDrRainbowdash - Pokročilý
Ahoj, k tomu re-installu po novom je EVIP/VIP na Steam ID. Takže o svoje VIP či EVIP sa nemusíš báť. Hlavne vymaž celé CS a znovu ho nainštaluj to musí pomôcť.
-
MikosS - Spamerův sluha
Ahoj tady máš stranku řeknu ti stímhle cskem už nebudeš mít žádný problém Cs 1.6 standelone. Skiny bez problémů tam dáš 
http://mujsoubor.cz/multiplayerove-hry/ ... wnload/119

http://mujsoubor.cz/multiplayerove-hry/ ... wnload/119
-
Vvladislav - Zkušený
Takže čo mám urobiť aby som mal normal skin. Lebo skusil som stiahnut novu verziu od gamisites a tam su stale ruky... ale nie ruky z JB. Takže čo ? 

-
fafilacko2 - Amatér
Aké ruky s JB? Skús dodať ešte nejaký SS. Každopádne nahraď súbor v_knife.mdl týmto http://leteckaposta.cz/499229034.
-
MikosS - Spamerův sluha
Takže jenom špatný patch? Všechno už ok?
-
Vvladislav - Zkušený
• Stránka 1 z 2 • 1, 2